druid Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 07:38 #1 Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 07:38 Починати можемо хоч на цьому тижні. Умови такі: 1. Треба зробити бетонну стяжку на першому поверсі будинку (площа 50-60 квадратів)2. Треба тільки майстер, який вміє і знає (підсобники наші)Буде кльово, якщо майстер матиме бетономішалку, візьмемо напрокат. Оплата має бути поміркованою.Бригади не пропонувати....
vanus Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 08:37 #2 Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 08:37 Якщо ти ставиш такі умови то давай скажи що має робити майстер (бо з твоїх слів він має дати на прокат мішалку і показати рабочим що делать) і постав сам тоді вартість послуг майстра.Вот тільки не поміркованою (продуманою, помізкованою, зваженою) а мабуть помірною :-)
druid Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 19:12 Автор #3 Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 19:12 Загрузив В ідеалі я б хотів, щоб наступні умови ставив майстер. Для мене важливо щоб він був один і щоб в результаті в мене була нормальна стяжка. Якщо він покаже підсобнику, наприклад, мені, що і як треба робити...... дале-е-е-ко не факт, що робота буде зроблена якісно. Я б хотів, щоб майстер мені сказав: 1. Скільки часу він робитиме роботу. 2. Скільки підсобників і які матеріали йому для цього потрібні. 3. Скільки це буде коштувати. А я тоді буду думати підходить мені чи ні. В принципі, якщо майстер зможе організувати роботу підсобників так, що вони зроблять все якісно самі..... я готовий йому за це заплатити.
BARAKUDA Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 19:40 #4 Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 19:40 А як майстер може перед тобою наперед ручатись за якість та швидкість роботи твоїх підсобників з якими він до цього моменту ще ні разу і не зустрічався?
HelloBoy Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 21:46 #5 Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 21:46 druid ти(ви) хоть раз робив на стройці?! ти знаєш що таке бригада? тількі в своїй бригаді, майстер є майстром! а прийшовши людина в інший колектив незнаючі нікого, незнаючі на щопідсобникі спроможні і що вони вміють, він вже не буде майстер! а людиною яка знається на ділі.і ще одне хочіш якісно зробити? якісно не завжди дешево і швидко! а скількі ти маєш підсопників?
druid Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 07:21 Автор #6 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 07:21 druid ти(ви) хоть раз робив на стройці?! ти знаєш що таке бригада? тількі в своїй бригаді, майстер є майстром! робив і дуже добре знаю що таке бригада і навіть знаю як це переробляти після бригати, яка загрібає гроші і їй пофіг шо буде з тою хатою потім. Не ставлю всі бригати під одну планку, але для мене важливі - ціна та довіра. А я не довіряю. і ще одне хочіш якісно зробити? якісно не завжди дешево і швидко! а скількі ти маєш підсопників? В моєму розумінні для заливки стяжки підсобник - це людина, яка має руки ноги, вміє замішати бетон і знає що таке "рівень" і "лопата". Якщо майстер з такиим підсобниками не зможе зробити мені стяжку, значить він не той, кого я шукаю Підсобників буде 3-4. Не думаю, що треба більше.
Jack Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 07:53 #7 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 07:53 робив і дуже добре знаю що таке бригадаі навіть знаю як це переробляти після бригати, яка загрібає гроші і їй пофіг шо буде з тою хатою потім. Не ставлю всі бригати під одну планку, але для мене важливі - ціна та довіра. А я не довіряю.Як не ловіряєш то роби сам. (Вибач не стримався)Купити бетономішалку тобі буде дешевше ніж найняти "майстра" разом з твоїми підсобниками, домовившись про оплату можна зробити кошторис в АВК і уклавши відповідні документи (договір наприклад) і тоді тобі спокій за якість і спорів про оплату не буде (смету можу допогти зробиби)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.