Перейти до змісту

потрібен велосипед

eNyk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ситуація така:

страшно захотілось останній місяць канікул поганяти на велосипеді, а власного нема. З грошима також є проблеми (оскільки сам студент, а роботу зараз фіг знайдеш <_< ). Налом зараз є штука гривеників, через два місяці буде дві (але чекати не хочеться бо тоді вже не буде часу кататись). В батьків якось соромно брати гроші... Ну моя ситуація з грошима зрозуміла...

думав над такими варіантами:

-купити в когось з форумчан б/у вел, в якого буде більш-менш нормальна рама (бо читаючи різні пости зрозумів, що рама це основне), а все інше повний хлам, якого вистачить якраз на місяць їзди (ну бо розумію, що за такі гроші хіба що раму купити можна та й то якусь не ахті). А потім протягом року потроху чіпляти до рами якісь достойніші запчастини і вже наступного року мати нормальний середняцкий велосипед.

-чи може хтось дасть напрокат до вересня.

для їзди на озеро і назад ^_^

пс. нахлинула ностальгія за тими часами, коли збирались всім двором на велосипедах (десь так чол 10) і ганяли на аеродром і в гаразджа і т.д. От і захотілося згадати дитинство :)

Опубліковано

Краще займи ще 1000 в батьків (за місяць віддасиш).

За 2 кгрн... вже можна купити щось пристойне для такого роду покатушок, а якщо зможеш почекати.. то підзбирай бабла, поки буде "не сезон" і наприкінці зими візьмеш собі класний вел, який буде тебе радувати і з яким не будеш мати жодного клопоту.

Опубліковано

на скільки я зрозумів ціни на велосипеди змінюються протягом року? і якого зменшення ціни в порівнянні з літнім сезоном слід чекати наприкінці зими?

Опубліковано

Та ні...... не все так погано.....

Шосери, наприклад, цього року продаються по 600 баксів на ультегрі і з карбоновими вилками..... за 400 можна взяти байк на ЛХ.......

І ТО ВЖЕ... !!!

Думаю зимою можна буде взяти класний вел за дуже гуманну ціну.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...