eNyk Опубліковано 2 Серпня, 2009 в 14:47 #1 Опубліковано 2 Серпня, 2009 в 14:47 ситуація така: страшно захотілось останній місяць канікул поганяти на велосипеді, а власного нема. З грошима також є проблеми (оскільки сам студент, а роботу зараз фіг знайдеш ). Налом зараз є штука гривеників, через два місяці буде дві (але чекати не хочеться бо тоді вже не буде часу кататись). В батьків якось соромно брати гроші... Ну моя ситуація з грошима зрозуміла... думав над такими варіантами: -купити в когось з форумчан б/у вел, в якого буде більш-менш нормальна рама (бо читаючи різні пости зрозумів, що рама це основне), а все інше повний хлам, якого вистачить якраз на місяць їзди (ну бо розумію, що за такі гроші хіба що раму купити можна та й то якусь не ахті). А потім протягом року потроху чіпляти до рами якісь достойніші запчастини і вже наступного року мати нормальний середняцкий велосипед. -чи може хтось дасть напрокат до вересня. для їзди на озеро і назад пс. нахлинула ностальгія за тими часами, коли збирались всім двором на велосипедах (десь так чол 10) і ганяли на аеродром і в гаразджа і т.д. От і захотілося згадати дитинство
Lexx_Giant Опубліковано 3 Серпня, 2009 в 05:55 #2 Опубліковано 3 Серпня, 2009 в 05:55 Краще займи ще 1000 в батьків (за місяць віддасиш).За 2 кгрн... вже можна купити щось пристойне для такого роду покатушок, а якщо зможеш почекати.. то підзбирай бабла, поки буде "не сезон" і наприкінці зими візьмеш собі класний вел, який буде тебе радувати і з яким не будеш мати жодного клопоту.
eNyk Опубліковано 3 Серпня, 2009 в 07:44 Автор #3 Опубліковано 3 Серпня, 2009 в 07:44 на скільки я зрозумів ціни на велосипеди змінюються протягом року? і якого зменшення ціни в порівнянні з літнім сезоном слід чекати наприкінці зими?
Адміністратори kmd Опубліковано 3 Серпня, 2009 в 08:09 Адміністратори #4 Опубліковано 3 Серпня, 2009 в 08:09 Росту цін і відсутність велосипедів.
Lexx_Giant Опубліковано 3 Серпня, 2009 в 10:30 #5 Опубліковано 3 Серпня, 2009 в 10:30 Та ні...... не все так погано.....Шосери, наприклад, цього року продаються по 600 баксів на ультегрі і з карбоновими вилками..... за 400 можна взяти байк на ЛХ.......І ТО ВЖЕ... !!!Думаю зимою можна буде взяти класний вел за дуже гуманну ціну.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.