Перейти до змісту

Аквапарк в Луцьку

u4kuduk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В Луцке будет аквапарк

Архитектурно-градостроительный совет рассмотрел эскизный проект первого аквапарка в Луцке. Он будет расположен на улице Дубнивский (раньше здесь была территория фирмы „Амексим”). Инвестором этого проекта выступает строительная организация „СУ-536”, которая выкупила эту территорию, - сообщили ZAXID.NET в пресс-службе городского совета Луцка.

Строительная организация „СУ-536” предложила на рассмотрение архитекторов Луцка эскизный проект будущего аквапарка. По словам представителя инвестора, строительство планируют начать осенью, используя также уже имеющиеся помещения. В новом комплексе будет несколько бассейнов, детские горы, спортзалы, сауна, бильярд, кафе и ресторан. Саму идею строительства аквапарка и место его расположения члены градостроительного совета согласовали. Они также предложили использовать еще территорию карьера, который расположен рядом. Однако городским архитекторам эскизный проект не понравился. Они предложили объявить конкурс на проект комплекса, чтобы потом на очередном заседании градостроительного совета выбрать лучший вариант, который был бы украшением города.

ресурс

Опубліковано

Ну, після пішохідного мосту через залізницю, після реставрованих фонтанів біля драмтеатру, після підземного переходу, а також після довго обговорюваних реконструкції Театрального майдану та пам'ятника Бандері біля ЗАГСу - чекаємо на аквапарк. :) Хоча, якщо там є приватний інтерес - може, таке й відбудеться.

Опубліковано
Они предложили объявить конкурс на проект комплекса, чтобы потом на очередном заседании градостроительного совета выбрать лучший вариант, который был бы украшением города.

Конкурс на найбільшиу суму "відкату". Щоб на черговому внегласному засіданні роздерибанити віищевказану суму.

Дайош Аквапарк у кожному обласному центрі!! А також районному!

Опубліковано
Ну я верю :)

Меня больше интересует, где эта территория фирмы "Амексим" :)

Територія "Амексім", наскільки мені відомо тут:

post-224-1248943916.jpg

Там ще однойменний готель знаходиться.

• Адміністратори
Опубліковано

А якщо вчитатись

используя также уже имеющиеся помещения. В новом комплексе будет несколько бассейнов, детские горы, спортзалы, сауна, бильярд, кафе и ресторан.

Все це там вже на 80% є, не вистачає тільки "детские горы". Так що побудувати кілька пластикових труб діаметром 70-80 см в існуючому басейні і будуть "детские горы" :)

Опубліковано

Зараз такий інвестиційний бізнес-проект може потягнути тільки структура, яка має власні вільні кошти і має бажання їх в нього вкласти. При попередніх проектах Аквапарку а Луцьку йшлося тільки про кредитні гроші. А зараз тут ступор. Чи має Су-536 на це кошти і чи зможе це зробити - покаже час. Чи актуально в період кризи будівництво такого роду - також дуже спірне запитання. Розширення Там-Таму - а точніше будівництво Порт - Сіті зупинили ж, хоч і металу на об'экт завезли на кругленьку суму.

Опубліковано
Подымите руку кто в это верит?

Піднімаю руку! Те що будувати то погодились, а от сам проект -- ні. Та вони його до нового року не розглянуть, не те щоб восени вже почати будувати.

Опубліковано

На цьому вікенді мав можливість відтянутись у Львівському аквапарку "Пляж" оффсайт, емоцій та вражень повні штани, я уявляю який це прикол нашим меншим чадам, які просто обожнюють цю стихію. Я хочу вірити, що даний проект буде мати місце у нашому місті.

Опубліковано

Був в приміщенні готелю Амексім не одноразово. Також був в аквапартках Тернопіля та Львову, і побачивши їх організацію, можу сказати, що готовим на 80% аквапарком в Амексімі там і не пахне. А басейн там в пдівалі, приблизно, 6х4 м.

Хоча ідея хороша. Чи вигідна вона інвесторам в матеріальному плані - питання відкрите.

Опубліковано

Я за аквапарк! Але, беручи до уваги попередні проекти, які планувались в нашому місті і їх виконання, то аквапраку нам ще довго не бачити. <_<

Опубліковано
Я за аквапарк! Але, беручи до уваги попередні проекти, які планувались в нашому місті і їх виконання, то аквапраку нам ще довго не бачити. <_<

Вы чё? какой аквапарк? - уже все продано/пропито.... поэтому и кризис ))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...