Перейти до змісту

Ну просто немає слів.........

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
хай ті люди відповідні документи до свого роду діяльності предявлять! а не "шарашкіна контора"!

і шось я сильно сумніваюсь, що він є офіційним постачальником чі росповсюджувачем віндовса ;)

А в тебе вінда ліцензійна і усі інші програми?

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Віндовс не переустановляв, а ставив програми, чистив вінчестери, оперативну пам'ять (коли ПК глючили)

Етакаг? Комп виключав? :D

Опубліковано
Це краще, ніж красти телефони/сумочки або грабувати квартири.

Чим? Обсяги такі ж виходять при певних умовах, якщо не більші.

Ти справді не зрозумів, чи прикидаєшся?

Опубліковано
1.)якби він був би офіційним постачальником, ціни були б трошки повище... чи не так?

Чому?

якщо постачальник офіційний, то повинен мати якісь документи в підтвердження цього. Якщо він має документи і є офіційним, значить має ставити ліцензійний софт, який аж ніяк невартує 50-60грн <_<

Чи я помиляюсь?

Опубліковано

Davids, покупка програмного забезпечення ніяким боком не зобов’язує нікого його встановлювати (хіба що це ОЕМ версія, але дана тема цього випадку стосується тільки якщо у клієнта саме така версія ПЗ, до речі, тоді все законно). Тому ціна встановлення ніяк безпосередньо не залежить від ціни продукту.

Ну, чим краще, Plum? Я справді не зовсім розумію. Очевидно ж, що софт ставиться піратський... Чи красти у багатих благородно? Робін Гуд?

Опубліковано
Ну, чим краще, Plum? Я справді не зовсім розумію. Очевидно ж, що софт ставиться піратський... Чи красти у багатих благородно? Робін Гуд?

Я вважаю, що 50 грн за встановлення ОС -- це вартість РОБОТИ, а не ОС

А ліцензійна чи не ліцензійна ОС -- це вже проблема замовника, а не людини, яка встановлює. Цілком можливо, що замовник має диск з ліцензійною віндою (наприклад, йшов в комплекті з ноутом), але не вміє її встановлювати. Вартість роботи повинна бути іншою?

На оголошенні я ніде не прочитав "Продаю операційні системи і програми", там фігурує слово "встановлення", тобто сама робота.

Опубліковано

Ну, так, я ж про це і писав Давідсу.

А ліцензійна чи не ліцензійна ОС -- це вже проблема замовника, а не людини, яка встановлює. Цілком можливо, що замовник має диск з ліцензійною віндою (наприклад, йшов в комплекті з ноутом), але не вміє її встановлювати. Вартість роботи повинна бути іншою?

На оголошенні я ніде не прочитав "Продаю операційні системи і програми", там фігурує слово "встановлення", тобто сама робота.

А програмне забезпечення вказане нижче замовник теж має але не вміє встановлювати? =) Вадим, ну давай не будем?

І це проблема і замовника, і людини, яка встановлює. Це називається "розповсюдження неліцензійного програмного забезпечення".

Опубліковано

О-о-о-о. Саме це я і хотів щойно написати. Саме установлюю систему, а не продаю вам операційну систему. Він же не віддає вам диск із віндовсом у руки. Ви платите лише за те, що він прийшов і поставив, налагодив ПК для роботи :P

Опубліковано

цей кулхацкер повний дурень. думаю 99% що всі вказані програми він носить з собою на своїх дисках. от прочитає якийсь скажем 3й помічник 2го заму прокурору району таке оголошення і подумає "йопта, мені ж для плану в цьому кварталі тра завести 1 діло по злочинам в сфеті айті і інформаційних технологій". позвонить по телефону, включить "лоха" тіпа є чистий комп, даю 100 грн, прийди все постав. сам процес встановлення буде писатись на відео, а комп (з встановленим софтом) виступить доказом. і піде наш кулхацкер на років 5 лічить клаустрофобію в спеціально відведені місця.

а щодо "він ж встановлює, а не продає" імхо брєд. є незаконне поширення програмного продукту, а за гроші воно чи за пиво - є результат. комп був чистий, став з софтом...

Опубліковано
А програмне забезпечення вказане нижче замовник теж має але не вміє встановлювати? =)

А чому б і ні? Наприклад, хіба дизайнер зобов'язаний вміти встановлювати Фотошоп? Ні, він зобов'язаний лише вміти ним користуватись. Секретарка зобов'язана вміти встановлювати Офіс? Зовсім ні. Те ж саме стосується і всіх інших програм.

В першому пості я побачив оголошення з пропозицією надання послуг, а не продажу програмного забезпечення. І саме надання послуг я вважаю кращим, ніж крадіжки.

P.S. Yuraul, в тебе на комп'ютері лише ліцензійне програмне забезпечення? Я вважаю, що якщо в тебе є хоча б одна програма, встановлена з порушенням авторських прав (гра, архіватор, антивірус, плеєр, поштовий клієнт чи будь-що інше), то ти не маєш жодного морального права прискіпуватись до людини, яка встановлює неліцензійну вінду.

Опубліковано

Davids, ну сорь, умка напала. :_34:

b0rg, вот-вот-вот.

Чоловік діло каже.

Plum, лише ліцензійне. :_05: Я виявив, що чомусь фантастичним чином програми, які мені найбільше підходять, виявляються вільними. =)

Я вважаю, що психологію суспільства нам варто розвивати в іншому напрямку, тому от і приколупався... У нас чомусь вкрасти, обдурити, "парішать", дати хабаря - цілком нормальні речі. Я їх не вважаю нормальними.

Опубліковано
цей кулхацкер повний дурень. думаю 99% що всі вказані програми він носить з собою на своїх дисках. от прочитає якийсь скажем 3й помічник 2го заму прокурору району таке оголошення і подумає "йопта, мені ж для плану в цьому кварталі тра завести 1 діло по злочинам в сфеті айті і інформаційних технологій". позвонить по телефону, включить "лоха" тіпа є чистий комп, даю 100 грн, прийди все постав. сам процес встановлення буде писатись на відео, а комп (з встановленим софтом) виступить доказом. і піде наш кулхацкер на років 5 лічить клаустрофобію в спеціально відведені місця.

а щодо "він ж встановлює, а не продає" імхо брєд. є незаконне поширення програмного продукту, а за гроші воно чи за пиво - є результат. комп був чистий, став з софтом...

Так це я дуже добре розумію. Саме тому після 2-3х місяців такого заробітку кинув його. Хочу сказати, що я не був такий дурний: установлював лише безкоштовні програми і тд.офіс 2007 не ризикував, типу Неро, Фотошоп. Ставив безкоштовні аналоги. :D

Опубліковано
Хочу сказати, що я не був такий дурний: установлював лише безкоштовні програми і тд.офіс 2007 не ризикував, типу Неро, Фотошоп. Ставив безкоштовні аналоги. :D

тебе теж можна було "вцепити" :D

ліцензії то в фріварного софта передбачають нон-комершал використання. а ти поставив мені таку прогу і отримав собі дохід - тобто знов незаконне поширення що неузгоджене ліцензією на цей софт ;)

Опубліковано
Plum, лише ліцензійне.

Лишається лише заздрити тобі.

В мене ж, наприклад, стоїть вдома 3DS Max. Я його не використовую для будь-якої комерційної діяльності. Так, цікава забавка, заняття для мозку, на зразок кросвордів вечорами :). Платити за нього шалені гроші не бачу сенсу.

WinRAR також не ліцензійний. Я його не використовую для створення архівів (взагалі не пам'ятаю коли що архівував), але через інтернет багато всього розповсюджується саме в RAR архівах.

Кілька ігр в дітей не ліцензійних (в основному Alawar).

І так далі.

Подайте на мене в суд :)

Опубліковано

Да, ОС я використовую Windows 7 build 7100, безкоштовне використання якої офіційно дозволене, здається, до червня 2010 року :)

Опубліковано
Лишається лише заздрити тобі.

Подайте на мене в суд :)

Заздрити - погано. =) Просто, не маю потреби у якомусь такому специфічному софті. А звичайного прикладного ПЗ в гнушній ліцензії - вагон. Притому, деякі навіть кращі за комерційні аналоги. І на біса мені ОС Неро, якщо маленький, гарненький, зручний і простий SCDwriter має всі необхідні мені функції і навіть більше?

Подавати в суд не будемо. =) Ти усвідомлюєш, що робиш. А от сприяти неосвіченості людей у цьому питанні, і продовжувати виховувати таке ж бидло, яке зараз росте і вже виросло, думаю, не варто. =(

До речі, а чим 7-zip гірший за вінрар?

Опубліковано
вінду тількі 1 мені ставили всі остальні власноруч... не жалуюсь, і всім кому ставив не жалуються!

ну полка з пряниками ти знаєш де :)

раз ти такий стріляний і матьорий, що ж ти глумишся над таким самим як ти був до першого встановлення вінди? ;) знаєш трохи більше і вже інших топчеш? чи справді конкуренцї злякався :)

ніхто ж ненароджується з набутими знаннями, завжди будуть лохі люди без досвіду. І без знайомих в кого можна запитати. Він один раз подивиться як воно робиться і усьо.

ще один хакер? ти скільки народу бачив з комп"ютерами? і всі вміли ставити віндовс? - тут домогосподарці лекцію читаєш про встановлення віртуального сд, а від перебиття вінди з драйверами в неї буде шок. І що, вона "лох"? Не кажучи вже про фірми, яким це треба робити раз на рік-півтора.

звичайно оголошення написане неправильно і людина це зрозуміє, але навіть послуги таких "хлопчиків" завжди потрібні, а кум, брат, сват і інші родичі не завжди під рукою. Чомусь матьорі адміни, які ставлять сервери на нікс системах не сильно сміються, а от людина яка собі постійно перебиває вінду - пухне від сміху ;)

Оце і весь наш менталітет - посміятись над тим, хто старається щось робити, ну удачі, мегакулхацкери :smile3:

Опубліковано
ти поставив мені таку прогу і отримав собі дохід - тобто знов незаконне поширення що неузгоджене ліцензією на цей софт

Програму він тобі надав безкоштовно (інсталятор), а от за знання того, як її ставити і за доставку інсталяхи (перевезення на флешці/вбивання адреси в ІЕ для скачування) - взяв гроші. ;)

Опубліковано
Чого ви всі напали на те оголошення? Мені абсолютно імпонує прагнення людини заробити, нехай і в такий примітивний спосіб. Це краще, ніж красти телефони/сумочки або грабувати квартири.

А може людина вчиться і часу/можливості на іншу роботу просто не має? Якщо існує попит на такий вид робіт, то і до пропозиції варто ставитись з повагою.

Крім того, наприклад я вже приблизно 18 років за комп'ютером. Переставив незліченну кількість операційних систем і програм. І разом з тим маю на фірмі кілька комп'ютерів, займатись якими ні часу ні натхнення не маю. При необхідності часто набагато простіше заплатити пару гривень якомусь хлопчині щоб переставив вінду, ніж шукати час і сидіти самому, замість того щоб побути вдома з сім'єю. А тримати на фірмі посаду сисадміна немає потреби і фінансово не доцільно.

Повністю підтримую Plum'. Людина прагне заробити. Що в цьому поганого? Критикувати в нас улюблена справа, а спробуйте самі щось зробіть.

Інша справа, що прочитавше таке оголошення, свій комп'ютер я йому б не довірив.

Опубліковано

ви шо всі подуріли чі що? за 1.5год роботи 60-70 грн заробляти чі що? йомайо!

нафік тоді вам освіта?! ідіть ставте віндовси і будете багатіями!

тож так всім нада вінду ставити всі такі "криворукі"..... дай в мене таке враження що тут одні бізнесмени-міліонери круглосуточно заробляють гроші

шо навіть 2 часіка на 3,6 чі 12 місяців немає щоб переставити вінду?!

я створив цю тему тому що подібні оголошення мол " вінда не дорого" або ""дешевий"ліцензійний" софт" вже осто....здили ( вибачайте)

прям такі до цього "народного" умельця-хакера ше ніхто таке не робив?! да було їх лопатою греби!

і ніколи вони нафік нікому не потрібні!

а на рахунок заробітку... якшо треба так гроші грузчики всегда треба! завжди стабільний заробіток не "міліони" як цім перенастройщіком, але заробіток!

і ше одне.... тут я замітив, в багатьох воно проявляється як чітання між строчками, тобто вони не "вловлюють" суть написаного людиною і починають

гнати всяку бурду!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...