yucore Опубліковано 22 Липня, 2009 в 11:41 #1 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 11:41 Цікавить ваша думка щодо одного питання цього року вступаю у вуз, але через деякі обставини, чи то через пільговиків, чи то через не надто високі бали, проходжу не у всі вузи, що хотів би. але заро не про те Зараз майже всі вступники здавали копіїї документів, а оригінали потрібно здати в 5денний термін ( з 30 липня по 3 серпня ). Я гарантовано проходжу в одне місто, і щоб поступити, мені потрібно подати оригінали саме туди..але! якщо в іншому університеті в який я подавав документи ( в якому я білше хотів би навчатися ) є 15 держ місць, а я наприклад 16, і декілька чоловік просто заберуть документи то я потрапляю на бютжет. Отож запитання - може хтось знає як мені контролювати цю ситуацію?? Чи з вузу мають надсилатися якісь рекомендовані листи, чи будуть дзвонити? Прошу допомоги. Цікавить ваша думка на це запитання!
Oushen Опубліковано 22 Липня, 2009 в 12:15 #2 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 12:15 Сделай заверенную копию у нотариуса, предварительно уточнив в приемной комиссии можно ли так (по идее можно, в ЛНТУ когда поступал около 5 лет назад пару чел такое носило)є 15 держ місць, а я наприклад 16, і декілька чоловік просто заберуть документи то я потрапляю на бютжет. Отож запитання - може хтось знає як мені контролювати цю ситуацію?? Чи з вузу мають надсилатися якісь рекомендовані листи, чи будуть дзвонити?а вот на это я бы не расчитывал!PS Смотрел передачку про вашу это систему ЕГЭ, идиотизм еще тот, да и корупция никуда не пропала, просто кусок торта уйдет в сферу медицины.
qwadro Опубліковано 22 Липня, 2009 в 12:17 #3 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 12:17 За всі вузи не скажу, але у ВНУ в приймалці відпрацював 4 роки, тому тут компетентний. Отже, спочатку будуть вивішені списки рекомендованих до зарахування. Це десь 1-2 серпня. Тобто можна буде під'їхати і глянути яка у тебе ситуація. Усім хто буде рекомендований передзвонюватимуть і повідомлятимуть, щоб принесли оригінали документів. Потім 4-5 відбудеться зарахування і вивішення списків зарахованих. Зарахувати мають усіх рекомендованих - такі правила. Навіть, якщо ти й не хочеш на державне місце, але наявність оригіналів обовязкова. І тільки після цього почнеться "великий двіж" або як ми казали "процес розсмоктування"- сотнями забирають документи або переписують на платну форму. Звільняються і державні місця, бо багато хто поступив у Львів та Київ. Якщо ти піднімешся по списку до тебе перетелефонуєть і повідомлять, що "Ви проходите на державну форму, принесіть будь ласка оригінал". Але раджу й самому цей процес проконтролювати, мало лі шо, знаєш Підійдеш після 5 до чвого техсекретаря і поцікався як там справи. Якщо щось потрібно уточнити - пиши.
yucore Опубліковано 22 Липня, 2009 в 12:19 Автор #4 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 12:19 Сделай заверенную копию у нотариуса, предварительно уточнив в приемной комиссии можно ли так (по идее можно, в ЛНТУ когда поступал около 5 лет назад пару чел такое носило)це не те..копії можна нести лише завірені. Я про те, що якщо я після закінчення рейтингового відбору не буду проходити на держ міця, але в 5денний термін 20 чоловік, що перед мною були в списку не принесуть оригінали, то я пройду на держ місце. Як мені саме ось це проконтролювати. В Луцьку то ще пів біди. Сів на маршрутку і приїхав під універ. А в Львові..? Ночувати там..чи що
Oushen Опубліковано 22 Липня, 2009 в 12:27 #5 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 12:27 це не те..копії можна нести лише завірені. Я про те, що якщо я після закінчення рейтингового відбору не буду проходити на держ міця, але в 5денний термін 20 чоловік, що перед мною були в списку не принесуть оригінали, то я пройду на держ місце. Як мені саме ось це проконтролювати. В Луцьку то ще пів біди. Сів на маршрутку і приїхав під універ. А в Львові..? Ночувати там..чи що ты не понял, заверенную копию неси, или отсылай, даже если прошел\не прошел в юнивер, так как будто ты туда на самом деле поступаешь А потом спустя эти 5 дней просто в бухгалтерию юниверов звонишь и спрашиваешь, на какую форму обучения взяли, платную или бесплатную. Не знаю как в ВДУ или других юниверах, но в ЛНТУ тебе бы точно никто звонить не стал...
yucore Опубліковано 22 Липня, 2009 в 12:31 Автор #6 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 12:31 Не знаю как в ВДУ или других юниверах, но в ЛНТУ тебе бы точно никто звонить не стал...От це мене і бентежить..
yucore Опубліковано 22 Липня, 2009 в 12:34 Автор #7 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 12:34 і ще одне. Якщо я завезу оригінали в одне місто, а мені подзвонять з іншого уні і скажуть що я проходжу на державну форму, я зможу забрати оригінали з першого без проблем?
qwadro Опубліковано 22 Липня, 2009 в 13:03 #8 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 13:03 і ще одне. Якщо я завезу оригінали в одне місто, а мені подзвонять з іншого уні і скажуть що я проходжу на державну форму, я зможу забрати оригінали з першого без проблем? Тож не знаю як в інших вузах, але думаю приблизно однаково скрізь, але після зарахування твою справу передають у загальний відділ і щоб забрати документи прийдеться деньок(і то добрий деньок) попаритися, це якщо тобі повезе. А коли таких як ти буде кілька десятків(а може сотень), то це трохи затягнеться...
Tarzanych Опубліковано 22 Липня, 2009 в 15:41 #9 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 15:41 УЦОЯО на палю! Настільки ускладнили систему поступання!На істфак конкурс 40 людей на місце! Це ж брєд!Обмеження кількості спеціальностей, куди можна документи подавати просто необхідна. Але тоді ЗНО зовсім не потрібне, його роль дискредитуєтьсяРекорд ВНУ цього року (поки що) - документи на 26 спеціальностей) Уявляю, скільки фотографи на ній заробили)
Tarzanych Опубліковано 22 Липня, 2009 в 15:44 #10 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 15:44 Принаймні в ВНУ система така, на державне місце документи треба здати з 1 до 5, обов'язково оригінали, і заключити в цей же термін договір. Якщо немає 18 років, заключають батьки. Якщо ж платне, то буде ще другий потік, здається до 25 серпня, але можу помилятись
slm Опубліковано 24 Липня, 2009 в 15:09 #11 Опубліковано 24 Липня, 2009 в 15:09 Подивись http://vstup.info/ можливо допоможе
yucore Опубліковано 24 Липня, 2009 в 15:31 Автор #12 Опубліковано 24 Липня, 2009 в 15:31 Подивись http://vstup.info/ можливо допоможеце не те =( тут все спискиа яккщо хтось забере потім документи? тут не показує
Natasha Опубліковано 24 Липня, 2009 в 19:27 #13 Опубліковано 24 Липня, 2009 в 19:27 Ще питання. Цікаво скільки часу займає ходіння по лікарях, для вироблення довідки 0-86?... Чи підійдуть результати аналізів з мед. книжки?... Це так хвилює, бо не маю майже вихідних, щоб вирватись . І коли останній термін для подання документів??? Ніби то зараз не потрібно завіряти копії документів, хто може сказати на скільки це правда?..
slm Опубліковано 24 Липня, 2009 в 19:51 #14 Опубліковано 24 Липня, 2009 в 19:51 Робив довідку на початку липня в другій поліклініці - зайняло 2 дні, тоді були великі черги плюс лікарі на медогляді тільки кілька годин працюють, зараз не знаю як, можливо вже менше абітурієнтів. На рахунок копій, то в Львівському політехнічному завіряв тільки копію диплома, всі інші копії здав незавірені.
Tarzanych Опубліковано 24 Липня, 2009 в 20:05 #15 Опубліковано 24 Липня, 2009 в 20:05 В ВНУ копії на місці завіряються)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.