MANJAK11 Опубліковано 15 Серпня, 2006 в 17:26 #1 Опубліковано 15 Серпня, 2006 в 17:26 Шукаю людей що володіють технологією СУШІННЯ риби в печі і бажано щоб володіли самою піччю )))Хочу сушити рибу раз на 1-2 тижні . Оплата по домовленності
MANJAK11 Опубліковано 16 Серпня, 2006 в 18:52 Автор #2 Опубліковано 16 Серпня, 2006 в 18:52 нда ((( прочитано 32 выдповідей 0 ((Щос там Шкодер про технологію говорив,обіцяв написати (((((
Shkoder Опубліковано 16 Серпня, 2006 в 19:33 #3 Опубліковано 16 Серпня, 2006 в 19:33 чел который владел технологией, Рома Храбров, давно уж в Киев переехал, тут не проявляется..
Гість Gedevan Опубліковано 17 Серпня, 2006 в 07:23 #4 Опубліковано 17 Серпня, 2006 в 07:23 чел который владел технологией, Рома Храбров, давно уж в Киев переехал, тут не проявляется.. Не, ну нифига се, не появляется!!! Это вас фиг кого выловишь, напостой! Аська, велкам - 91098898
Адміністратори kmd Опубліковано 17 Серпня, 2006 в 07:32 Адміністратори #5 Опубліковано 17 Серпня, 2006 в 07:32 Я випав в осад Гедеван Романич!
Гість Gedevan Опубліковано 17 Серпня, 2006 в 08:41 #6 Опубліковано 17 Серпня, 2006 в 08:41 Я випав в осад Гедеван Романич! Хелов, сер Командер! Достобіса радий випасти в РО. (Рідну Оселю Кому це рибки сушеноі захтілось? Та ще й таких кількостях! Це ж скільки пива пройде через організми, під таку вЕщ!
fedor Опубліковано 19 Серпня, 2006 в 07:55 #7 Опубліковано 19 Серпня, 2006 в 07:55 Ти но давай в РО!!! приїзджай, а то засидівся вже там в Губернії.
Shkoder Опубліковано 19 Серпня, 2006 в 09:25 #8 Опубліковано 19 Серпня, 2006 в 09:25 о, Гедеван а чего гостем-то? регистрись да заходи как белый человек
Гість Gedevan Опубліковано 22 Серпня, 2006 в 11:00 #9 Опубліковано 22 Серпня, 2006 в 11:00 о, Гедеван а чего гостем-то? регистрись да заходи как белый человек Та якось воно все часу бракуе замільдуватись. Ото сиджу, час від часу втикаю... коли час той е.
Oushen Опубліковано 23 Серпня, 2006 в 09:55 #10 Опубліковано 23 Серпня, 2006 в 09:55 СУШІННЯ риби в печі і бажано щоб володіли самою піччю ))) феееееееее, рыбу высушеную в печке и просто на воздухе несравнить. Несоветую в печке мутить. О вкусах неспорят но такую гадость я ел впервый и последний раз.
MANJAK11 Опубліковано 23 Серпня, 2006 в 20:56 Автор #11 Опубліковано 23 Серпня, 2006 в 20:56 СУШІННЯ риби в печі і бажано щоб володіли самою піччю ))) феееееееее, рыбу высушеную в печке и просто на воздухе несравнить. Несоветую в печке мутить. О вкусах неспорят но такую гадость я ел впервый и последний раз. я цеї *гадості* вже зїв декілька кілограм (колись привозили мені) тому і вирішив сам сушити Сьогодні зробив перший заклад риби в піч знайомого,якщо вдастся риба то в пятницю принесу в кораблик )))
Адміністратори kmd Опубліковано 24 Серпня, 2006 в 15:20 Адміністратори #12 Опубліковано 24 Серпня, 2006 в 15:20 недочекаюсь тяпниці
Seva Опубліковано 24 Серпня, 2006 в 15:35 #13 Опубліковано 24 Серпня, 2006 в 15:35 Сьогодні зробив перший заклад риби в піч знайомого,якщо вдастся риба то в пятницю принесу в кораблик ))) Доводилось мені таку рибу попробувати. Дуже понравилась. А в караблик принось
MANJAK11 Опубліковано 24 Серпня, 2006 в 18:37 Автор #14 Опубліковано 24 Серпня, 2006 в 18:37 якщо получилась то обовьязково принесу (на данний момент ще не знаю чи получилась риба)
Адміністратори kmd Опубліковано 24 Серпня, 2006 в 20:10 Адміністратори #15 Опубліковано 24 Серпня, 2006 в 20:10 А ти принось ми скажем чи получилась
Oushen Опубліковано 25 Серпня, 2006 в 13:03 #16 Опубліковано 25 Серпня, 2006 в 13:03 незнаю мож попалась такая просто, но она какаято "крыхка", мож пересушили, но всеравно высушеная на воздухе поприроднее
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.