Перейти до змісту

Шукаю людей що володіють..

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю людей що володіють технологією СУШІННЯ риби в печі і бажано щоб володіли самою піччю )))

Хочу сушити рибу раз на 1-2 тижні . Оплата по домовленності

Опубліковано
чел который владел технологией, Рома Храбров, давно уж в Киев переехал, тут не проявляется.. ;)

Не, ну нифига се, не появляется!!! Это вас фиг кого выловишь, напостой! Аська, велкам - 91098898

Опубліковано
Я випав в осад ;)

Гедеван Романич! ;)

Хелов, сер Командер! Достобіса радий випасти в РО. (Рідну Оселю:) Кому це рибки сушеноі захтілось? :) Та ще й таких кількостях! Це ж скільки пива пройде через організми, під таку вЕщ! ;)

Опубліковано
о, Гедеван :friday: а чего гостем-то? регистрись да заходи как белый человек :P

Та якось воно все часу бракуе замільдуватись. Ото сиджу, час від часу втикаю... коли час той е. :)

Опубліковано
СУШІННЯ риби в печі і бажано щоб володіли самою піччю )))

:D феееееееее, рыбу высушеную в печке и просто на воздухе несравнить. Несоветую в печке мутить.

О вкусах неспорят но такую гадость я ел впервый и последний раз.

Опубліковано

СУШІННЯ риби в печі і бажано щоб володіли самою піччю )))

:( феееееееее, рыбу высушеную в печке и просто на воздухе несравнить. Несоветую в печке мутить.

О вкусах неспорят но такую гадость я ел впервый и последний раз.

я цеї *гадості* вже зїв декілька кілограм (колись привозили мені) тому і вирішив сам сушити

Сьогодні зробив перший заклад риби в піч знайомого,якщо вдастся риба то в пятницю принесу в кораблик )))

Опубліковано
Сьогодні зробив перший заклад риби в піч знайомого,якщо вдастся риба то в пятницю принесу в кораблик )))

Доводилось мені таку рибу попробувати. Дуже понравилась. А в караблик принось :)

Опубліковано

незнаю мож попалась такая просто, но она какаято "крыхка", мож пересушили, но всеравно высушеная на воздухе поприроднее

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...