Перейти до змісту

Дитячі ігри wanted!

Plum

Рекомендовані повідомлення

Народ, а зараз роблять ЯКІСНІ стратегії з простою економічною/політичною моделлю, доступною для дитячого розуміння?

От раніше були ігри -- Dune 2, Warkraft 2, Civilization 1, SimCity 1, Transport Tycoon Deluxe, які при бажанні можна було навчити грати і дітей. А взяти нинішні Warkraft 3, Civilization IV, Sims 2/3 і їм подібні -- там стільки різноманітних параметрів потрібно враховувати, що самому інколи легко заплутатись, не кажучи про дітей.

Ще колись була шикарна гра Jones від Sierra (повна назва "Jones in the Fast Lane", існує flash-порт, дуже хотів би побачити її повноцінний ремейк), чудові квести (Space Quest форева!). Прості, цікаві, але разом з тим не попсові, якісно зроблені, пізнавальні.

Те ж саме стосується симуляторів -- пам'ятаєте модель керування автомобілями в Need For Speed 2/3, літаками в Retal, Red Baron? Звісно, від справжніх симуляторів це все далеко, швидше аркада, але ж цікаво було!

Є зараз щось схоже, але заточене під сучасне залізо? Нинішні Need For Speed, McRae Dirt і інші "гонки" надто складні, мають надто багато опцій, які дитині зрозуміти важко. Я розумію, що "справжні самураї" літають на IL-2 або хоча б Microsoft Flight Simulator, але ж дітям також хочеться в небо :)

Та і платформери колись були шикарні -- чого варта безсмертна серія Mario, Prince of Persia 1/2, навіть той самий Abuse.

Невже для дітей лишились різні глючні і криві пародії а-ля "Мадагаскар", "Тачки" і їм подібні? Хочеться ж чогось якісного, не тупого і з не настільки мультяшною графікою.

P.S. Да, мене чомусь дратують тупі ігри, побудовані на сюжетах або з використанням героїв дитячих фільмів і мультфільмів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://old-games.ru/

пороися там много чего интересного есть

правда сайт в последнее время нестабильно работает)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SOLO, дякую, але де брати старі ігри я в курсі. Мене цікавлять НОВІ, з більш-менш сучасною графікою, але такі ж за концепцією, як старі. Я ж писав -- "заточене під сучасне залізо". Погодься -- грати гру з якістю картинки 320х240 або 640х480 і 256 кольорів на сучасному комп'ютері трохи дико :)

Також цікавлять ігри, які цікаво грати з дитиною по мережі, в тому числі більш-менш прості шутери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ігри від REFLEXIVE не пробував? маса гейм різних жанрів - підходять не тільки для дітей, а й для дорослих, сайт постійно поновлюється. Інсталяхи ігр займають не багато місця (в середньому 100 Мб), але непогана графіка, задумка і адиктивний геймплей - присутні в більшості з них. Ражду хоча б декілька з них скачати на пробу. Якщо зацікавить - за "таблетками" звертайся в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Abrikos, забув сказати, що бажано щось не англійськомовне :)

Хочеться щоб малий усвідомлював і розумів, що він робитьв грі, а не просто тикав навмання. А англійської він поки не знає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю малюкам буде цікаво і пізнавально щось типу: Spore, Lego-уся лінійка прикольна:Star Wars, Batman, Indiana Jones, ну і на смикалочку RaymanRavingRabbids, останні досить веселі і головне колективні гамеси, це найкраще з такого жанру за останні пару років... імао)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так є ж російські виробники типу рефлексів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum - фабрика игр "Alawar" в неті є до них "ламалки", правильні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мне кажется, что движение в сторону усложнения - это таки плюс. Дети сейчас вообще продвинутые пошли настолько, что в возрасте 4-5 лет спокойно включают комп и находят нужную игрушку, пользуются пультом для телевизора и видеомагнитофона, и вполне способны дружить с техникой в раннем возрасте. Так почему должны быть сомнения, что ребенок не разберется с теми же сложными играми четы NFS новых, к примеру? Все двигается в сторону упрощения, а вот мозг должен работать всегда, чтобы не заплыть жиром. Проблема ребенка только в отсутствии опыта, который позволяет нам сесть за незнакомую игру и по аналогиям и памяти въехать в ее механизм. Однако у него есть другой плюс - гибкие мозги, которые стремительно развиваются и накапливают информацию. Ребенок в NFS начнет ездить по городу, попадет в магазин, начнет спрашивать у старших, что там да как, и быстро запомнит. Он будет потом так поступать с каждой тачкой и начнет учиться. Через год практики перед вами будет ветеран аркадных гонок. Со стратегиями правда сложнее. Ну а мультяхи - это же их кумиры, потому они им и нравятся.

Можно посмотреть G-Force. На торрентс.ру уже залито.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum, маю сина семи років. Можу просто перерахувати що подобається грати йому. Деколи граємо разом, але в плані їздити-стріляти він мене взуває :).

Отже грає він в Человек-Паук 2 і 3 версії, Red Alert 2, Шахматы с Алладином (досить непогана обучалка для гри в шахи, Фіфа-07, Алаваровські ігри. Також грає 1942, ще перших версій (дома компік з 128 відео). Граємо деколи ЗАлізничного магната-3 (Railroad Tycoon-3) - ця іграшка мені теж дуже подобається. А. і ще одна гра

моя улюблена, малому ще не показував :) - Populous:The Beginning тут про неї.

Ну і всякі там флеш-ігри на сайтах. Якщо щось зацікавить - поділимся :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, про Alawar, є у мене ПРАВИЛЬНА ломалка;)

Я скачав архів де 211 ігор від Алавар. І на всіх, яких випробовував - діє. Також діє на нових щойно скачаних.

Дитина вже грає:

Сприлл. Тайна Бермудского треугольника - почали лише

Колыбель света - самому тяжко розібратися на початках. :wacko:

Маша 2. Сказочная страна - пройшла, за кілька годин

Лунтик. В поисках звезды - в процесі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...