Перейти до змісту

претензія або шозанах?!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тема переростає у Forever Autumn проти свавілля модераторів. Аля Зіберс.

Те, що я тебе забанив, не повинно тебе дивувати, це говорить лише про твою необізнаність. Єдине, що я "дозволив " собі не як модератор інших розділів - знайшов вихід.

А так:

Читай уважно:

http://board.lutsk.ua/index.php?act=Stats&CODE=leaders

• Відповідей 208
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну я би радив вирішувати вапроси адекватності поведінки в лічьних румах з адмінами і модерами, бо ця тема зараз обросте такою бородою флейма, що ужас... Буде піднято два штандарти "сініх" і "красних" і почнуться войнушки. А кінцевого результату воно не дасть... Така моя ІМХА.

Опубліковано
може би ми з неї якусь шоубіз звізду забацали? енергії через край, скандалити вміє,фантазія є..шо ше нада для харошого пєара :D

Эми Уайнхаус з неї зробити можна, але... криза :(

А от використати її енергію для висвітлення сАциальних нєравінств і загальної несправедливості в передвиборчих гонках - самоє оно!

P.S. Million дітям ставки робити заборонено. Іди собі купи два кг конфет на ті гроші. Іноді краще жувати...

Опубліковано
До останнього часу, я вважав вас цілком адекватною людиною, виявилося - дарма.

Є в ній трохи неадекватного, але за то її і люблять. Якщо вона буде 100% адекватна тоді це буде не та Іванка яку ми знаєм. Енто рєволюционер в душе.

Опубліковано

А мы параллельно компанию решили поддержать. Zheny@, не будь эгоистом. Все хотят ругаться! B)

Опубліковано

да-да! і здєлайтє мнє больна, сдєлайтє са мной как с Зібєрсом. аааа!!!

:))))

В ПМ я писала тобі. Але жодної відповіді не отримала :)

Для тих, хто на бронепоїзді.

Голосуйте. магу копать , магу і нє копать.

А якщо ви думаєте, що після такого грізного бана я заткнуся і буду тіше води ніже трави --- забудьте. Такого не буде.

Я завжди кажу те, що думаю. І якщо за це банять тільки деяких, а ізбранниє під загальні правила не підлягають. То найух такі правила.

Опубліковано

то створіть собі тему і там сваріться.

Я просто не поняв, до чого ця тема? Щоб поставити під сумнів мої дії? Будь ласка. Я не сперечатимуся, бачив що kmd читав та t0rik. Якби вже вгледіли якусь протиправність - то наказали б.

Загалом, є якийсь певний "кодекс честі" де модератори між собою розбираються і виясняють стосунки.

Опубліковано

Іванка, я заблокував листи від тебе, і не отримую їх. Бо не маю бажання читати образи і т.д. Відсиділа свій БАН - умнічка. Надалі, буду надіятися, що переходів не особистості та образ не буде.

Свій войовничий пил та азарт - використовуй з розумом та повагою до людей.

Опубліковано
Million та la20 - сваріться собі в приваті. Тут ми із осінню стосунки виясняємо публічно.

вот імєнно.

Мільйон, шуруй з нашої пісочниці!!!!

Для тих, хто на бронепоїзді.

Голосуйте. магу копать , магу і нє копать.

А якщо ви думаєте, що після такого грізного бана я заткнуся і буду тіше води ніже трави --- забудьте. Такого не буде.

Я завжди кажу те, що думаю. І якщо за це банять тільки деяких, а ізбранниє під загальні правила не підлягають. То найух такі правила.

А поваги достойні тільки ті, хто її достойний.

Якщо я ображаю людину - то я знаю за що. І роблю це свідомо. І людина та знає, за що отримала словесного ляпаса. Безпідставних таких дій нема і не було.

Опубліковано

Осінь понту? Ти всерівно революцію незробиш. Ця тема на дєцкій лєпет тіко тяне)) Діткі несваріться все буде добре! ;)

Опубліковано
Осінь понту? Ти всерівно революцію незробиш. Ця тема на дєцкій лєпет тіко тяне)) Діткі несваріться все буде добре! ;)

незробиш пишеться окремо

Опубліковано

Того в нас і в країні все так хріново, бо всі думають "краще мовчати, бо революцію все одно не зробиш. Краще плисти ха течією і прогинатися під сракату власть".

Прогинайтесь блін:)

(А я от блін одна не така! Ай да я звьоздочка! БУГОГА))))

Зіберс прювет! Скоро буду там, де й ти :)

Опубліковано
Того в нас і в країні все так хріново, бо всі думають "краще мовчати, бо революцію все одно не зробиш. Краще плисти ха течією і прогинатися під сракату власть".

Це ти вже задалеко плюнула.

А таких тем і криків уже стільки, що варто розділ окремий створювати. Не набридло ще?

Опубліковано

Прогинайтесь блін:)

(А я от блін одна не така! Ай да я звьоздочка! БУГОГА))))

Зіберс прювет! Скоро буду там, де й ти :)

:lol: Прогінатися під кого? яка течія? Форум це не країна і бан це не тюрємний срок :lol: нуй забанили і шо? хоч форум почітати зарегай ака друго і вуаля)

Опубліковано

Дійсно. А нащо тоді сміття надворі викидати в урну? все одно більшість викидає повз неї. Пра?

Нащо ми парк ходили прибирати? Якщо там все одно потім кидали сміття. І все одно брудно було опісля - до наступного прибирання?

Кожна дія має свій результат.

Ехвєкт бабочки, пацани.

Опубліковано

е, ета. від теми то не уходьте!

осінь, скажи жені що він злочинець, бо грабує крупні кіностудії виставляючи ріпи в мережі. це порушення діючого законодавства і кримінально-наказуємі вчинки, що ніяк не тяне на моральний вчинок :)

женя, скажи осені що її манера спілкування викликає в тебе такі ж почуття як заливання малалєтніми хакерами на фтп кам_ріпу в якості 300х200 без погодження з тобою :)

актівнєє, актівнєє

Опубліковано

пффф.. Недочекаєтеся. Я за вільний файлообмін!! Кіноіндустрія не збідніє.

Про манеру спілкування вищевказаної пані вже сказано чимало. Для чого зайвий флейм у Флеймі? :)

Опубліковано

осень. все проще. ты говоришь "борда иди нах".

через месяца два если ты вспоминаешь борду то она тебе нужна.

если борда вспоминает тебя - то ты ей.

это если по взрослому и без скидки на пол, как ты и хочешь.

в противном случае размазывая сопли тонким слоем ты подтверждаешь своих оппонентов.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...