Перейти до змісту

Велосипедисти Києва судитимуть мерію?

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Асоціація велосипедистів Києва просить міліцію порушити кримінальну справу щодо злочинної бездіяльності київської мерії у питанні створення велосипедних доріжок. Повний текст тут

Опубліковано

Брєд.

Розумні ж люди а таку херню пишуть.

В 1 коменті правильно сказано.

І я не впевнений, що якби була ВД (розмітка, як нам пропонують) така трагедія не сталася б.

Захистити велосипедита може тільки фізичне розділення потоків перешкодою, яку автомобілі не зможуть подолати.

• Адміністратори
Опубліковано
Брєд.

Розумні ж люди а таку херню пишуть.

В 1 коменті правильно сказано.

І я не впевнений, що якби була ВД (розмітка, як нам пропонують) така трагедія не сталася б.

Захистити велосипедита може тільки фізичне розділення потоків перешкодою, яку автомобілі не зможуть подолати.

мда, у водилы больше шансов выжить чем у велосипедиста

Опубліковано

"... я саме мав нагоду поспілкуватися з паном Бассом і його підлеглими з ГУ транспорту, зв’язку та інформатизації. Вони справили враження цілком адекватних людей, які розуміють необхідність розвитку велосипедної інфраструктури, вигоди від цього і намагаються зробити цю справу найкращим чином. Я з подивом узнав, що в цьому ГУ нещодавно створений відділ, який займатиметься автомобільними, велосипедними і пішохідними шляхами. Так і написано в його назві. Я можу констатувати, що в підготовленому там тексті власне розпорядження мера не довелося робити жодних виправлень, а доопрацювання додатку до нього пройшло в конструктивній атмосфері. Суперечки виникали лише в тому, як краще викласти той чи інший пункт. Тобто взаємодія с міською адміністрацією справила на мене цілком позитивне враження, так само як і зі співробітниками ГУ МВС тижнем раніше. Не бачу причин, чому мусив би приховувати почуття подяки до цих людей"

Це хтось з велоактивістів Києва.

М-дя. Треба було кілька років поспіль наступати один одному на яйця, щоб потім зрозуміти, що з протилежною стороною таки можна працювати. Ось де слабкість нашої громадськості і громадських організацій.

Правда діфото? ;)

Опубліковано
Жахливий стан + поперек автомобілі.

Та стан, в принципі, нормальний, але по суті, та доріжка вже давно перетворена на автопарковку :(.

Зате нарили в Києві "тропу здоровья" :). Ось тут...

Початок "тропи" у парку

тиць

Багато людей: сидять, п"ють пиво і гадять навколо... Найнеприємніша частинка маршруту.

Далі стежка потроху заглиблюється в ліс

тиць

Багато велосипедистів. Але в основному катаються неспішно, "в задоволення"

Трохи пізніше закінчується гравій і велотраса просто продовжується стежкою в лісі

тиць

Пересікає пару вулиць та залізничні колії...

тиць

Ентузіасти влаштовують дьорти та трампліни

тиць

Далі не їздили поки що ;) - комарі починали загризати

Думаю, непогано було б і в Луцьку щось подібне зорганізувати - над Стиром наприклад.

Опубліковано

Ну.. поняття катання "в задоволення" у кожного своє... комусь треба щоб середня була 35 км/год, комусь, щоб гівна побільше..... Комусь спуск, комусь підйом......

І доречі.. можна нам теж розробити так звану "тропу здоровя". Вчора їхали вздовж Стиру.... мені дуже содобалось.

Опубліковано

Було б непогано мати декілька таких узгоджених маршрутів. Щоб народ одразу знав куда поїдемо і що там буде)))

Вчора наприклад прикольно в болотце ниряли :D

Опубліковано

Краще щоб фрістайлери так собі "прогулюючись" проїхали через ті автомобілі, ніби не помічаючи їх :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...