Перейти до змісту

Обода і гума

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня.

Стоїть на велосипеді в мене обод 26 і гума 1,95. задній обод я вже поміняв, тепер хочу поміняти передній і нову гуму брати на зад і перед.

Проблема в тому шо задній обод міняти я не хочу, бо він нормальний і чорний, а під раму треба чорних два.

Але брати гуму 1,95 трохи вузько буде. ІМХО. Шо якшо поставити на перед 26х1,95 а ззаду 26х2,10 чи як, і чи найдеться на велозоні гума, однакового діаметру і різної ширини з тим самим протектором.

Чи просто взяти собі 1,95 на два колеса і не переживати? Бо колись було шо на повороті з кільця трохи швидко їхав і колесо вискочило... може й недокачене було, але блін вузькі ті рідні обода шо ну.

Дякую за допомогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шини варто ставити навпаки - ззаду вужчу, спереду ширшу,(ну хіба що тріалісти навпаки роблять, бо на задньому скачуть) якшо вже однакової немає. Але я не знаю, що в тебе за обод, що ти переживаєш, шо 1,95 пагано стане.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі то навпаки - вперед кинь ширшу, назад вужчу

о, difoto, з новим лісяпедом став якимсь мегареактивним, всюди встигає, навіть відповісти поки я тайпаю свою відповідь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може поставлю собі там і там 1,95 і гуму якусь і буду їздити хоча б купатись з вами :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі то навпаки - вперед кинь ширшу, назад вужчу

Шини варто ставити навпаки - ззаду вужчу, спереду ширшу,

А у чому різниця в двох написаних варіантах???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні в чому. я з borgом сказали одну й ту саму думку, ти не дочитав

о, difoto, з новим лісяпедом став якимсь мегареактивним, всюди встигає, навіть відповісти поки я тайпаю свою відповідь
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ни в чем. Писали одновременно ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=28246

Досвід викоритання різної гуми мною і форумчанами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...