Перейти до змісту

Де в Луцьку можна тріснутий бампер запаяти

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

На бампері з одного боку дві тріщини, сенсу купувати новий немає, думаю є можливість в якійсь канторі підварити - бампер пластиковий.

Можливо хтось стикався з подібною проблемою і був задоволений роботою відпишіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На бампері з одного боку дві тріщини, сенсу купувати новий немає, думаю є можливість в якійсь канторі підварити - бампер пластиковий.

Можливо хтось стикався з подібною проблемою і був задоволений роботою відпишіть.

есть на Ровенской (работой вообще не даволен),находиться напротив заправки ANP.

есть в Теремно(дорого)и так как находиться в 50 метрах от моего дома,могу сказать что посещают их часто.Сам про качество их работы нечего сказать не могу. Находиться это дело,по дороге к распределителю (приймальник\розподiльник),бывший (МЕДВЕДИК\отрезвитель).проезжаешь "теременьськи сауни" и первый поворот на лево. 300 метров после поворота и ты на месте.около них ещё куча бамперов на складировано!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ті що на рівненській і мені робили, але не скажу щоб паршиво.

правда паяв і ремонтував я сам, а туди завіз лише на грунтовку та покраску. колір підібрали один в один.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені робили на території завода Руна там де кузня. Якість більш менш.

Ще е ремонт бамперів в Маяках на заводі де вікна роблять, но інформації про якість немаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в гаражному кооперативі ТУРИСТ, що біля мясокомбіната

є хлопчина Петро...

робить все своїми руками в себе в гаражі

РОБИТЬ ТАК ШО ПРОСТО ОБОМЛІТИ

і не дорого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...