romaxa11 Опубліковано 12 Липня, 2009 в 21:12 #1 Опубліковано 12 Липня, 2009 в 21:12 На бампері з одного боку дві тріщини, сенсу купувати новий немає, думаю є можливість в якійсь канторі підварити - бампер пластиковий.Можливо хтось стикався з подібною проблемою і був задоволений роботою відпишіть.
Egoist Опубліковано 12 Липня, 2009 в 21:28 #2 Опубліковано 12 Липня, 2009 в 21:28 На бампері з одного боку дві тріщини, сенсу купувати новий немає, думаю є можливість в якійсь канторі підварити - бампер пластиковий.Можливо хтось стикався з подібною проблемою і був задоволений роботою відпишіть.есть на Ровенской (работой вообще не даволен),находиться напротив заправки ANP.есть в Теремно(дорого)и так как находиться в 50 метрах от моего дома,могу сказать что посещают их часто.Сам про качество их работы нечего сказать не могу. Находиться это дело,по дороге к распределителю (приймальник\розподiльник),бывший (МЕДВЕДИК\отрезвитель).проезжаешь "теременьськи сауни" и первый поворот на лево. 300 метров после поворота и ты на месте.около них ещё куча бамперов на складировано!
voldf Опубліковано 13 Липня, 2009 в 09:47 #4 Опубліковано 13 Липня, 2009 в 09:47 ті що на рівненській і мені робили, але не скажу щоб паршиво.правда паяв і ремонтував я сам, а туди завіз лише на грунтовку та покраску. колір підібрали один в один.
Grekus Опубліковано 13 Липня, 2009 в 10:06 #5 Опубліковано 13 Липня, 2009 в 10:06 Мені робили на території завода Руна там де кузня. Якість більш менш.Ще е ремонт бамперів в Маяках на заводі де вікна роблять, но інформації про якість немаю.
fenom Опубліковано 17 Липня, 2009 в 04:13 #6 Опубліковано 17 Липня, 2009 в 04:13 в гаражному кооперативі ТУРИСТ, що біля мясокомбінатає хлопчина Петро...робить все своїми руками в себе в гаражіРОБИТЬ ТАК ШО ПРОСТО ОБОМЛІТИі не дорого
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.