Перейти до змісту

Mozilla / Opera / IE

trionix

Я користуюсь  

200 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Что бы вы ни говорили в защиту Оперы... Но версия 10.60 - глючная и криво поддерживает CSS. Это видно даже на форуме (в "Глюках" выкладывали скрины) - некоторые блоки разъезжаются. А LightBox вместо того чтобы "тушить" весь экран под картинкой, гасит лишь левую его половину... :)

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Для деяких речей доводиться використовувати IE чи Chrome в залежності від ситуації

Це і доводить, що на деяких сайтах opera просто не працює, то може краще перейти зразу на нормальний браузер?

Це свідчить лише про те, що в роботі доводиться використовувати деякі специфічні сайти, куди прості смертні не соваються, і ці сайти спроектовані під певні засоби, які підтримуються лише IE. Також деякі розробники відхиляються від стандартів, використовують специфічні елементи, які не коректно працюють лише в деяких браузерах.

Є багато речей, які я не розумію. Може поясниш?

Є така штука - тест Acid3(http://acid3.acidtests.org/). Opera 10.60 його проходить на 100%, Google Chrome також його успішно проходить, але інколи відбуваються зависання (в мене лише з третього разу показав 100/100, перший раз бул 98/100, другий - 95/100). IE 8.0 взагалі не проходить тест, завалює його на 20%, але при цьому потрібний сайт в IE працює, а в жодному іншому браузері - ні. По-твоєму це свідчить про те, що IE - нормальний браузер?

Опубліковано

Ні. Ця комплексна корпоративна інформаціяна система спеціально розроблялася під IE. Вірніше під використання певних технологій, які більше ніде не працюють.

Підтримка інших браузерів не планувалася і не планується.

Опубліковано

От в мене така панель мозіли

post-1019-1280563491,33_thumb.jpg

справа з тулбарів два маяка про входящу почту з яндекса і гугла, яндекс ще знизу маячить вспливаючим вікном. ТИЦ і ПР про рейтинги сайтів, що важливо. І ТабМіксПлюс для любої маніпуляції з вікнами, вкладками і сесіями. Що ще треба? Ще можна блокнот від гугла прикрутити до мозіли.

post-1019-1280563491,33_thumb.jpg

Опубліковано

Самий стандартизований броузер в світі Konqueror, який входить до складу KDE 3.5.х. Більшість веб-розробників, всі ті хто на *нікс працює, ним як правило перевіряють свої сайти на сумісність зі стандартами. Ви не повірите коли побачите свої сайти в ньому, які вони "криві" ;)

Що стосується ІЕ: в неграсофта свої стандарти, чому його сприймають як еталон мені не зрозуміло.

З.І. ІМХО кожен поважаючий себе веб-девелопер мав би перевіряти, як його сайт буде відображатися у всіх броузерах.

Опубліковано

Можна порівняти addons.mozilla.org/uk/firefox/ і opera.com/widgets/ і зробити висновки. На сайті opera навіть української мови нема. Про що далі тут говорити?

Коли ви, мозілловоди, перестанете порівнювати аддони і віджети? Вони мають зовсім різне призначення. Може є хоч один приклад із Фаяфоксом на телевізорі, ігровій приставці із аддонами? А Опера є.

На рахунок мови, то Сергій Просянюк і Ко працюють над цим питанням.

До того 7 років користувався opera, але інтернет останнім часом став дужу "важким" і opera 9 з багатьма вкладками просто "вмирала". Тоді вирішив перейти на нормально працюючий firefox і користуюсь до цього часу.

З 9 до 10.60 багато що в Опера змінилось... Скільки б вкладок не було, Опера у мене ніколи не "вмирала", а бувало стільки, шо курсор на 19" не міг попасти на потрібну.

Це і доводить, що на деяких сайтах opera просто не працює, то може краще перейти зразу на нормальний браузер?

Таких не зустрічав, починаючи із 7 версії. Опера одна із перших проходила Acid тест.

Це знов почалась маніпуляція фактами. Розкажи, як мені відразу на opera поставити adblock. На addons.mozilla.org/uk/firefox він серед перших рекомендованих. Нічого подібного в opera нема.

Ти знов брєдогониш, це давно є в Опері по дефолту, тільки назва не обов'язково має бути adblock.

Опубліковано

Скільки вже користуюсь оперою і мозілою! Але якщо потреба в юзані інтернету, то ВСЕРІВНО НАДАЮ ПЕРЕВАГУ ОПЕРІ, спитаєте чому? тому, що:

1.менеджер паралоів вже є в опері і досить!(так в мозілі він теж є, але який? 1.потрібно вести першу літеру логіна, 2.вибрати той логін, 3.і натиснути кнопку вхід, а в опері все просто контрл+ентер і все(якшо один логін))

2.завантаження картинок можна відключити для окремого сайту або для всіх, а не так як в мозілі далеко в настройках! от наприклад, коли на роботі шось потрібно знайти, а крім знайденого матеріалу по боках, зверху і знизу усіляка вульгарна реклама блимкає, то деколи як хтось загляне, аж покрасніти можна! так тут опера і спасає, одним натисканням кнопки, а ще якщо інтернат не швидкий, то при загрузці майл.ру коли загружаються 100 картинок, ой як тяжко на таке дивитись в мозілі, таких прикладів безліч!

3.по стандарту коли в мозілі висить одна вкладка, її ніяк не можна закрити, потрібно створити іншу і тоді тільки закрити ту вкладку!

4.Турбо - досить зручна

5.нові великі вкладки в опері також зручні і корисні!

6.експрес панель в опері - корисна річ, в мозілі є, якщо доставити якийсь плагін.

7.стандартно в мозілі завантаженні файли зберігає на робочий стіл, а це ой як бісить мене!

і т.д.

ці переваги можна продовжувати довго.

Ви скажете, що в мозілі це все можна доставити,всякі там плагіни, настройки, але ж це ще потрібно настроїти і знайти і встановити, а це все дорогоцінний час!

Ви скажете, поставив раз і все, так можливо, але якщо ти це поставив, користуєшся, і звик використовувати мозілу для деяких потреб! Припустимо вам потрібно на чужому компютері шось пошукати, скачати і ви сідаєте, а там мозіла і тих плагінів до яких ви привикли, і використовуєте немає, то вам ваша мозіла, ой якою незручною стане! а якщо ви привикли до опери, то і начужому компютері вона все ж таки залишиться звичною для вас оперою!

Так що, зважте всі за і проти і вибирайте самі чим вам користуватись, так як все вище сказане - це тілкь моя субєктивна думка, яку я вам не хочу навязати, а тільки донести до вас!

З.Ы. в опері для повного щастя не хватає, однієї стандартної штучки, що є в мозілі - це коли, потрібно десь ввести якусь інформацію, яку ви вже вводили, то мозіла запропонує її ввести автоматично, а в опері її потрібно кожен раз вводити, це наприклад скриньки, імя, прізвище, той самий логін(просто логін без пароля)!

Опубліковано
Так що, зважте всі за і проти і вибирайте самі чим вам користуватись

Без вариантов - IE8 :)

Опубліковано

А в мозілі чи хромі є людський плагін для рухів мишкою? А то що не пробував, то бурда якась. То взагалі не робить, то робить там, де не треба.

Опубліковано

Ще можна блокнот від гугла прикрутити до мозіли.

а що це за блокнот??

http://adne.info/novaya-ficha-gugla-zapisat-v-bloknot/

доступ в блокнот общий з аккаунтом в гугл. Дозволяє зберігати конфеденційні записи за межами компа і квартири...

Опубліковано

З.Ы. в опері для повного щастя не хватає, однієї стандартної штучки, що є в мозілі - це коли, потрібно десь ввести якусь інформацію, яку ви вже вводили, то мозіла запропонує її ввести автоматично, а в опері її потрібно кожен раз вводити, це наприклад скриньки, імя, прізвище, той самий логін(просто логін без пароля)!

В Опері це реалізовується за допомогою UserJS або простіше заповнити 14 полів у формі особистих даних.

Опубліковано

В Опері це реалізовується за допомогою UserJS або простіше заповнити 14 полів у формі особистих даних.

Так реалізовується(для тебе можливо), а ось наприклад я не знаю такого, і мені не хочеться лазити по всяких настройках і заповнювати це! а ще якщо я все ж таки заповнив ту анкету, а от на мейл.ру в мене 2 або 3 або більше акаунтів, то що тоді прикажеш робити! а??? як не крути, але цеї фічі не хватає в опері!

Опубліковано

Opera зе бэст! Хотя и лиса не хуже.

На порядок стабильнее лисы, лекче работать с прокси серверами, лучше отражает "шальные" сайта на html c картинками в формате jpg. :smile-zachot: Opera Turbo :ok2:

Но Mozilla у меня браузер по умолчанию. Правда с него я сижу только на bord'e. :rolleyes:

як не крути, але цеї фічі не хватає в опері!

Лично меня эта фича роздражает. :dont:

Опубліковано
Лично меня эта фича роздражает. :dont:

кожному своє!

Ця фіча даже в експлорері є, а в опері немає!

Опубліковано

1.потрібно вести першу літеру логіна, 2.вибрати той логін

Неправда, ніяких перших літер вводити не треба, форма автоматично заповнюється, якщо firefox працює з цим сайтом

коли на роботі шось потрібно знайти, а крім знайденого матеріалу по боках, зверху і знизу усіляка вульгарна реклама блимкає, то деколи як хтось загляне, аж покрасніти можна! так тут опера і спасає

Це називається: користувачі opera не знають, як працює adblock+

3.по стандарту коли в мозілі висить одна вкладка, її ніяк не можна закрити, потрібно створити іншу і тоді тільки закрити ту вкладку!

Ctrl+N або Ctrl+T

4.Турбо - досить зручна

В 2010 році? А де ж ваша opera була 10 років тому, коли ця функція ще була необхідна?

6.експрес панель в опері - корисна річ, в мозілі є, якщо доставити якийсь плагін.

В мозілі є просто кнопка на панелі інструментів - це та ж сама експрес-панель

7.стандартно в мозілі завантаженні файли зберігає на робочий стіл, а це ой як бісить мене!

Правка - Налаштування, де зразу ж на першій вкладці це можна змінити

Припустимо вам потрібно на чужому компютері шось пошукати, скачати і ви сідаєте, а там мозіла і тих плагінів до яких ви привикли, і використовуєте немає, то вам ваша мозіла, ой якою незручною стане! а якщо ви привикли до опери, то і начужому компютері вона все ж таки залишиться звичною для вас оперою!

А що в opera віджетів і user JS нема? Абсолютно те ж саме і opera стосується

Опубліковано
коли на роботі шось потрібно знайти, а крім знайденого матеріалу по боках, зверху і знизу усіляка вульгарна реклама блимкає, то деколи як хтось загляне, аж покрасніти можна! так тут опера і спасає

Це називається: користувачі opera не знають, як працює adblock+

Користувач використовує Opera саме через те, що йому так ЗРУЧНО. Включити/виключити відображення картинок можна швидко, просто й зручно.

Я так помітив, що користувачі Opera більш лояльні. Вони терпиміше відносяться до тих, хто використовує інші браузери. Користувачі Mozilla більш агресивно налаштовані. Для багатьох з них Mozilla - єдиний "правильний" браузер. Всі, хто з цим не згоден, стають особистими ворогами.

Опубліковано

Справді, головне аби вам зручно було користуватись. А більшість отаких аргументів, шо тіпа у цьому браузері є така штука, а в іншому її немає - безглузді і безпідставні. Те, що в іншому зроблено по-іншому, це не плюс і не мінус. Це просто по-іншому.)

Ну, і насамкінець хочеться таки звернути увагу: не спішіть кричати про те, що якоїсь функції немає. Скоріше за все, ви її не знайшли або не здогадались, що воно так робиться. На сьогодні браузери, які ми тут обговорюємо у плані функціоналу та можливостей його розширення знаходятья на одному рівні. Переваги і недоліки можуть полягати лише у наслідках різних ідеологій. Часто розробники з якихось "політичних" причин роблять так, а не інакше і це інколи йде у супереч здоровому глузду.

У мене адекватна співпраця вдалась лише з мозілою. Експлорер мене доводить до сказу у перші ж секунди, а хром - з часом, через те, що там багато чого зроблено по-іншому (коли доводилось ним користуватись, то не було часу і бажання вникати.) Але це не означає, що якийсь із них гірший. Просто вони мене не пруть. А головне - щоб перло.) От мене пре Опера.

Жаль, що про рухи мишкою ніхто не відписав. Дуже цікаво і актуально. А то часто перша хвилина роботи з іншим браузером проходить в роздуплянні, якого милого воно не реагує на жести. :smile3:

Опубліковано

Я так помітив, що користувачі Opera більш лояльні. Вони терпиміше відносяться до тих, хто використовує інші браузери. Користувачі Mozilla більш агресивно налаштовані. Для багатьох з них Mozilla - єдиний "правильний" браузер. Всі, хто з цим не згоден, стають особистими ворогами.

:ok2:

Опубліковано

в мозілу те що треба те собі добавив, а в опері, то шо вони напридумували те і засунули, а ти *бись як хочеш)

Опубліковано

Вирішив підтвердити попередній пост?)) А в опері те, що не використовуєш так прямо заважає: ти, значить, сьорфиш собі, сьорфиш, а тут ХОБА - воно вилізло і заважає, правда? І доводиться кохатись. От жеж засранці!

Чувачок вдома потестив бравзери.

Опубліковано

А як ви заспіваєте коли вінду переставили, а про збережені вкладки забули? В опері увімкнув службу Opera link і просто насолоджуєшся. Взяв свого улюбленого смарта, декілька сек і в опера міні всі закладки, що тобі потрібні. Про можливості Opera Unite уже мовчу. І головне - усе в одній програмі, а не куча плагінів, аддонів і усілякої муті. А рухи мишою - круть і класно виглядає.

Опубліковано

А що в opera віджетів і user JS нема? Абсолютно те ж саме і opera стосується

Поки сам не встановиш - нема.

в мозілу те що треба те собі добавив

Спробуй добавити Юнайт і Турбо. :)

а в опері, то шо вони напридумували те і засунули

І як класно напридумували! Ніби для мене старались. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...