Перейти до змісту

Фотоальбом


Plum

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, яким софтом можна користуватись, щоб нормально каталогізувати (ото сказав) фотки на вінті.

Наприклад загрузив в цей "альбом" тисячу фоток і до кожної вніс коментарі виду "вдома жінка ремонт", "робота бухгалтер", "робота прикол", "пиво t0rik", "пиво оболонь difoto", "аварія бус SAV difoto" і т.д., а потім по будь-якому з цих слів отримати всі фотки, в коментарях до яких це слово зустрічається. Наприклад по слову "робота" отримаємо "робота бухгалтер", "робота прикол". По слову "difoto" отримаємо "пиво оболонь difoto", "аварія бус SAV difoto" і т.д.

Також бажано щоб була помітка "Private" до деяких фоток, а також щоб була можливість вибрати фотки з певного діапазону дат, або хоча б сортування по даті.

Чи я дуже багато хочу? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не так вже і багато ти хочеш! ;)

Можеш зкористатися програмами Corel Photo Album Deluxe 5.0 (www.corel.com)?, FotoAlbum 2005 (www.antworks.h15.ru), FlipAlbum professional 6.0 (www.flipalbum.com), або ArcSoft PhotoBase 4.5 (www.arcsoft.com/products/photobase). Я користуюсь першим із них (він найкращий (ІМХО)). ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я витягнув Corel Photo Album Deluxe 6.0 і переконався... що це не те, що мені потрібно ;)

Він сканить всі файли в форматі jpg (а може і не тільки, я не перевіряв), які є на вінті, завантажує в свій інтерфейс і вже тоді дозволяє з ними працювати. Мені це не потрібно. Мені потрібно щоб або зовсім не сканував (а давав можливість закинути туди те що мені потрібно), або сканував тільки вказану мною папку (і її підпапки), поскільки на всьому вінті зберігаються тисячі різних графічних файлів, які в галереї мені просто не потрібні, щоб з ними розбиратись. Та й тормозить він при цьому всьому не по-дитячому -- файлів-то дуже багато.

Плюс до того сам інтерфейс дуже перегружений купою лишніх функцій. Для мене це всеодно що гармата для стрільби по горобцях ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...