Перейти до змісту

Windows and лицензия

Beaver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Слышал по луцку начинают, или продолжают проверку фирм на лицензионность програмного обеспечения ....... на сколько это правда?? кто имеет разрешение к проверке? вообще кто че слышал?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Недавно на форумі продавали майже нові монітори з компклубу - писали що продають бо наїхали за неліцензійний windows....

Опубліковано

якби в мене хтось перевірив на ліцензійність мій софт то напевно з пару десятків гіг ліцензійних було б рівно 0 ........

я просто 866650gif_7006138_272889.gif

Опубліковано

Додому до тебе, чи в офіс навряд чи прийдуть, невигідно, а от паралізувати роботу великого підприємства, чи того-ж клубу - запросто!

Взагалі, логічно щоб правовстановлюючими питаннями займалися представники виробників софта, а в нас в цю парафію лізуть всі - СБУ, податкова, міліція, Державний департамент інтелектуальної власності. Законодавство як завжди "туманно і размито" - ось наприклад список з сайту майкрософт.ua - http://www.microsoft.com/ukraine/Antipiracy/documents.mspx

Що там діє, а що ні - загадка, штудіюйте кому треба, статті кодексів там слава богу вказані, але мабуть треба з комментарями :wacko:

Опубліковано

мосх баліт від цієї ссилки на сайт майкрософта ........... вони бачу там продивились законодавство україни

Опубліковано

Перевіряють давно вже, в основному - віндовс і офіс. Деколи - ліцензійність ігор СНД (1С). На клуб прийшлось купити віндовси, хоум єдішн, по 74долл.

Опубліковано

Криптуйте вінти, відключайте сідюки, а usb порти підключайте на виворіт.

Мало того що не доведуть наявність неліцензійного софту на вінту то й ще й флешки попалять :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...