Перейти до змісту

Утилізація комп техніки

Slavco

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне виникла проблема утилізувати багато "мертвого" заліза (монітори, системники, принтера).

Буду вдячний за інформацію про фірми, що мають ліцензію і займаються офіційно сабжом. Видають при цьому відповідний документ про утилізовану техніку.

Цікавить західний регіон: Луцьк, Рівне, Львів...

Дякую.

Опубліковано

Все вірно. Просто викинути не можна.

Можна її списати по бухгалтерії зі всіх балансових та позабалансових рахунків і активів. І тоді продати якомусь підприємцю, фірмі і т.д. що видасть документи про покупку.

А ті в свою чергу їх на запчастини чи ще кудись.

Фірму колись сам шукав, не знайшов. Мелькнуло раз в неті, але дуууже дорого. Колись, чув таке, щоб не утилізувати, влаштовували пожежі.. і таким чином позбавлялися.

Тримай

070825.pdf

Опубліковано
Все вірно. Просто викинути не можна.

Можна її списати по бухгалтерії зі всіх балансових та позабалансових рахунків і активів. І тоді продати якомусь підприємцю, фірмі і т.д. що видасть документи про покупку.

А ті в свою чергу їх на запчастини чи ще кудись.

Фірму колись сам шукав, не знайшов. Мелькнуло раз в неті, але дуууже дорого. Колись, чув таке, щоб не утилізувати, влаштовували пожежі.. і таким чином позбавлялися.

Тримай

Дякую за консультацію :) Все це я знаю. Що і як робити.

Може комусь треба зламки по 2-3 грн за штуку ( скелети РС, Моніки 14-15, матричні принтери і прочеє добро) ? :)

Тільки якщо забирати - то все зразу, не по 1-2 одиниці.

Опубліковано

Можна зробити типу "гуманітарної допомоги". Наприклад, подарувати техніку училищу. Хай хлопці розбирають, може щось поремонтують, а як і ні, то хоч матимуть чим зайнятися. Потренуються конденсатори паяти на материнках, може якого роз'єма поміняти і т.д.

Опубліковано

Та там якраз проблема з тим, що треба документ, а при такій допомозі його не видають :( і морочитись зазвичай ніхто не хоче...

Опубліковано
Можна зробити типу "гуманітарної допомоги". Наприклад, подарувати техніку училищу. Хай хлопці розбирають, може щось поремонтують, а як і ні, то хоч матимуть чим зайнятися. Потренуються конденсатори паяти на материнках, може якого роз'єма поміняти і т.д.

Всьо ужо разобрано до них :)

Опубліковано
всьо уже украдено до вас, нужно только сделать видимось ограбления :D

не будем тикать палтсамі в тих кто стояв у істоков :)

• 7 місяців потому...
Опубліковано
Власне виникла проблема утилізувати багато "мертвого" заліза (монітори, системники, принтера).

Буду вдячний за інформацію про фірми, що мають ліцензію і займаються офіційно сабжом. Видають при цьому відповідний документ про утилізовану техніку.

Цікавить західний регіон: Луцьк, Рівне, Львів...

Дякую.

В Києві тут:http://solyaris.com.ua/?id=134

Опубліковано
В нас на ГПЗ є кантора, яка таким займається...

Вони вже не на ГПЗ, я в них приміщення орендую. Це - ТВФ "Обрій" у вигляді ТзОВ. 726015 - Петро Павлович або Ніна Іванівна (чоловік і жінка). Це їх домашній номер, а вони не завжди вдома, то треба назвонювать. Всі папери у них є.

• 9 місяців потому...
Опубліковано

В приміщенні Луцьктеплокомуненерго (перший напівпідвальний поверх) є фірма котра цим займається. Здається це той самий Обрій. Тел. 231076.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

питання наступне: це тільки держустановам треба утилізувати оргтехніку, чи підприємствам та організаціям також?

бо погугливши пишуть ніби "треба", а щось закону який би явно вказував на те найти не можу

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...