Перейти до змісту

Мітінх

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну, насправді там святкове зібрання однієї з протестантських церков. вони сьогодні юнаків і дівчат хрестили у Сапалаївці. якщо не вслухатись у текст, то здається що там новий Майдан. по іншому я уявляю віру в Бога...

Опубліковано
ну, насправді там святкове зібрання однієї з протестантських церков. вони сьогодні юнаків і дівчат хрестили у Сапалаївці. якщо не вслухатись у текст, то здається що там новий Майдан. по іншому я уявляю віру в Бога...

Не сильно обізнаюсь в цьому, но друг розповідав, що сьогодні якесь таке там дійство відбувалось і по його розмові я зрозумів, що це хрещення дівчат і юнаків прихожан церкви 50-ків. ;)

Опубліковано
нудісти вирішили легалізуватись?

В твоём мире верно тождество нудисты=пятидесятники?

Опубліковано
нудісти вирішили легалізуватись?

В твоём мире верно тождество нудисты=пятидесятники?

нє, Діма, це у нас постмодерністьскі забави- ми жартуємо на теми останніх подій на форумі, вдало переплітаючи дійсність і фантазію

Опубліковано

я б сказав вдало поєднюючи тобою надану інформацію про голоцицьних жінок різного віку вище сорока. що переховуються в парку 900-річчя і відкриваються тільки для тебе, акі німфи лєсния утішаючи надаючи наснаги в боротьбі за праве діло свободолюбивого нуддизму

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...