Перейти до змісту

купити ч/б фотоплівку

owl

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

підкажіть де можна купити в Луцьку чороно білу фотоплівку 35 мм.

дякую

Опубліковано
підкажіть де можна купити в Луцьку чороно білу фотоплівку 35 мм.

дякую

а що це стало вже проблемою - давно плывкою не цыкавався але не така то і проблема здається була - пошукай у ПРОФООТО І ФАНФОТО

• 3 тижня потому...
Опубліковано
простіше буде в фотофонді замовити...

Сам недавно начал снимать на плёнку, помоему её легче заказать, в Луцке её нет

Опубліковано

вона є (або була) в магазинчику під собором. Ще бачив, здається, в Коніці на Ягелонській. Ще бачив у Коніці на Ренесансу. Коротше, це дійсно не проблема. Не знаю, як щодо інших магазинів, але під собором точно геть недавно була!

Опубліковано

скоріш за все була 400-ка B/W - по С-41 проявляється. класна плівка - широкий динамічний діапазон, дость контрастна, зерно порвняно невелике. різниця з класичними срібними полягає в способі передачі зображення - в цього кодака це конгломерати барвника, а в класичких - кристали солей срібла.

Опубліковано
Магазинчик під собором - це котрий?

Ты что, действительно с Ямайки? Ну не в кавярне жеж плёнка продаёться...

Опубліковано

Та прийдеться туди звернутись, післязавтра буду в Києві - може заскочу. Доречі в Луцьку з проявкою і друком проблем не буде? Я доречі шось все частіше приходжу до висновку, що плівка вмирає. Цифра дає такі ж самі якісні результати. Плівку залишається використовувати тільки для пінхолу, ломо і іншої екзотики - занадто багато з нею возитися треба.

Опубліковано
Та прийдеться туди звернутись, післязавтра буду в Києві - може заскочу. Доречі в Луцьку з проявкою і друком проблем не буде? Я доречі шось все частіше приходжу до висновку, що плівка вмирає. Цифра дає такі ж самі якісні результати. Плівку залишається використовувати тільки для пінхолу, ломо і іншої екзотики - занадто багато з нею возитися треба.

Интересно, а какой цифрой вы снимаете что она у вас даёт те же результаты?

Да и мороки особой с плёнкой нет, самая наверно большая морока это её отсканить, потому как проявлять самомму теперь не приходится)))

Опубліковано
Интересно, а какой цифрой вы снимаете что она у вас даёт те же результаты?

напевно Пан має щось не слабше, ніж Марк ІІІ :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...