Перейти до змісту

Драники


ursa

Рекомендовані повідомлення

о! Ursa, в тебе в фамільному дереві скільки білорусів? :)

А достаточно ли будет того, что я там родился? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки людей - стільки рецептів. Я яйця не додаю ЗОВСІМ. Від них вони стають неніжними))

А без яєць, деруни можуть розварюватись, яйця їх тримають купи. а якшо додавати муку - то, лишня ложка муки, і з дерунів стають кртопляні пляцки....

маньяки! А те шо люди тут на слину зходять читаючи рецепти до уваги ніхто не бере?

мені вже аж пахне дирунами....

Ага - я теж почитала тему - і позавчора стала смажити деруни...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

Деруни! - я за 30 років зі своїх 33 ні разу не чув слово "дранікі", для мене це якесь не зрозуміле слово. Флейм, апартеід, ріки крові ... :) Деруни з шкварками навіки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бапка мого друга дитинства в селі за 35 км від Луцька їх називала "мацигони"... А фігурні макарони (~сер. 80-х) - "нікарагуві" (хулі, хто пам"ятає Нор"єгу)? Ніхто!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Делал драники с картошкой, морковью и дыней :)

Вкус интересный, но дыня в чистом виде мне нравится больше :)

Цвет - подгоревший :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...