Перейти до змісту

Ip Man/Іп Ман (2008)

Zerotul

Рекомендовані повідомлення

ви ще піськами начніть мірятись )))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Banzai, особисто мені насрать на "пропаганду", "самурайського каратека" і "смерть на татамі". Я дивився на бої і вони там класні.

І не плутай бойові єдиноборства і бойові мистецтва - одне спорт, інше - вбивство. Якщо людина, яка справді володіє бойовим мистецтвом починає битись, то вона вже зразу готова до вбивства інша справа чи вона доведе бій до цього. І пофіг де ця драка відбувається (татам, вулиця, церква, туалет).

Доречі, вінчюнь це не ушу.

пс: не знаю як в кендо і карате, але в ушу якщо ти не вмієш битись руками/ногами і добре ходити, то меча тобі ніхто ніколи в руки не дасть і не почне вчити як ним вправлятись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бойові мистецтва - вбивство

БРАВО! вопросов больше не имею ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от тільки не треба цієї брєдятіни, що БИ це перш за все "уважение к противнику, высокие моральные устои, ахуительноахрененная духовность и выходы в астрал" ^_^ (чи щось тому подібне) БИ створювались і розвивались лише тому, що людям потрібно було навчатись ВИЖИВАТИ, а все оте інше наросло на них з часом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відходимо від теми. ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жень бань дураков и матершинников плиз ! только флейм разводится от них ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був би китайцем-пустив би сльозу канечно у кінці фільму,а так зняті бої та фільм не погані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дай Бог кожній людині розсуд і терпіння як в справжнього майстра бойових мистецтв, я цим не молодію (терпінням) тому тихенько заздрю

А ти Вперед (Banzai) гониш, пофіг пропаганда, нормальна людина зробить нормальні висновки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:huh: сам то понял что сказал?

если имеешь мнение то приводи факты , не имеешь не позорься, аргументы в стиле "сам дурак" годятся для детского сада, может пора взрослеть?

"нормальные" люди (тоесть большинство) делают те выводы какие им навязывают , более того убеждены что ето их личное мнение.

пропаганда и соц. манипулирование для того и придуманы...

хочешь что-то сказать - приводи ссылки на источник , и сам узнаеш много нового и нас просветишь

спасибо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трошкі перевод тут не правельний, і багато чого не переводять, особливо в кінці фільму, не росказують, шо сталось після того, як вони переїхали в Гонконг!!

думаю в другій частині це буде висвітленно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будет вторая часть? :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в 2010 має вийти

1949 год, Гонгконг. Ип Ман открывает школу боевых искусств и пропагандирует стиль Вин Чунь. Практикующий стиль Хун Гар, хозяин другой школы, считает стиль Ип Мана, не в пример своему девчачим. Соседство двух мастеров становится напряжённым.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

Перезалийте будь ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

через пару хвилин буде на фтп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

через пару хвилин буде на фтп

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Ніколи не був прихильником "бійцівських" фільмів, втім конкретно це кіно сподобалось. В принципі, погоджуюсь, певні ідеологічні і пропагандиські акценти таки проглядаються, навіть, не заглиблюючись в нюанси. Але чому тут дивуватись: "кожна собака своє болото хвалить". Хіба не так в американському кіно, а в російському? Та і, часто - в європейському.

Але після цього фільма я не почав ненавидіти Японію, як і не почав ідеалізувати Китай. Разом з тим, я ні разу не шкодую, що подивився фільм.

Повторюсь: кіно, як кіно, як художній твір сподобалось, особливо - режисурою.

ІМХО: 7/10

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есть на компьютере 3 части :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...