Перейти до змісту

проблема з HDD і мережею

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В цілому, привалило на мій комп відразу дві проблеми :( :

1 Буквально на днях почав зависати або вивалюватись в синій екран(повідомлення якщо буде ще раз то запишу і викладу), після чого я його перезагружаю кнопкою ресет, пише біос що вінт містить 0 мб, після повного виключення і включення знову все в нормі, СМАРТ статус також

2 А ось сьогодні сталася жорстока трабла(навіть не чув що таке буває), пише "Сетевой кабель не подключен" - хоча він таки подключон і свіч мигає мені шо все в нормі, заміна кабеля, порта, нічого не дали, саме цікаве при відключенні кабеля пише "подключено" :D , в мене на компі дві мережеві карти, з обома те саме, ноутбук піключений до цього самого свіча працює нормально.

В кого будуть які думки?

Опубліковано

з вінтом була схожа фігня переключив в інший САТА роз"єм + замінив шлейф і все гуд (сподіваюсь що так буде і далі а не тимчасово).

Опубліковано

Як варіант, підгоріла мамаша, в результаті якихось катаклізмів.

1) Оновити БІОС.

2) Потестити із іншим свічем.

Опубліковано
Як варіант, підгоріла мамаша, в результаті якихось катаклізмів.

1) Оновити БІОС.

2) Потестити із іншим свічем.

тестив без свіча, та сама фігня, вчора світло блимнуло, але комп після цього працював, а сталося з мережею під час роботи, тобто раптом написало шо кабель не підключено і всьо

Опубліковано

Рівно через годину проблема з мережею зникла, так само як і з"явилася, сама собою, без жодних причин. Бум дивитися далі(я за цей час навіть відновлення системи встиг зробити і 3 рази перезавантажити систему) - реально барабашка :ohmy:

Опубліковано

сирість в системному блоці... ...

З.І. Під компресор з тиском в 1.5-2 атмосфери і продуй весь системник, заодно і статику відкинеш ;)

Опубліковано

ок, отже компіка жде профілактична чистка(відверто кажучи давно пора), може дійсно вологість, всім хто відгукнувся велике дякую і +1

Опубліковано

Проблема з "мамашей".

1) Розбери, почисть від пилу. Я свій системник раз в пів року розбираю, чищу, (хоч стоіть на столі). Мягка кісточка з натуральним ворсом і фен - і на балкон. Дві атмосфери - це занадто (це тиск в шинах колес автомобіля), тим більше компресор шукай. Фен і пил здує, і вологу. Так всі комплектуючі почисть.

2) Ти кажеш світло пропадало. Якшо нема стабілізатора-упса. то скачки в електриці могли пошкодити мамку. Це вже гірше. Поки відкинем цей варіант.

3) Проблеми з Віндовс. Віднови з загрузочного диску Вінду, а ще краще постав на інший диск чисту, без кучи всяких прог. Це вимагає часу, але будеш впевнений, якшо те саме відбуваеться, значить проблема в ХАРДІ, якшо все в нормі, значить в старій ВІНДІ.

4) Може і блок живлення підгорів, хоча... все таки скоріше в мамки проблема

5) Біос тут не до чого, система все-таки запускаеть, біос передає повноваження Віндовсу.

Отже, пробуй, удачі !

Опубліковано

morseton - топікстаретер далеко не "лох" в цьому питанні, і, повір, в нього мабуть системник взагалі не закритий стоїть.. :) І про вінду він знає багато і про біос..

Просто всі стандартні методи перевірки закінчилися, от і запитує, хто ще наступав на такі граблі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...