Перейти до змісту

Цікавить ряд юридичних питань?

BILL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить ряд таких питань:

1) Як краще зробити доручення на батькового автомобіля, чи генеральне доручення, чи звичайне просте доручення, чи переробити техпаспорт(щоб вписали мене), чи жовтий талон( сказали в МРЕО- 180 грн), цікавлять ціни на такі процедури, і переваги кожного з них ???

2) На кого краще і як переоформити автомобіль(майно) який є в заставі в банку, щоб при вилученні майна його не забрали( чув що якшо оформити дарствіне доручення на будь кого з членів сім'ї вилученню не підлягає!?)

3) Якщо було написано протокол про перевищення швидкості 85 км/год (прилад Беркут)-255 грн, і порушник підписався (прошу вибачення порушення більше не повториться ), чи можна подавати і чи доцільно апеляцію, які шанси виграти ?(Ясно шо підпис "прошу вибачення порушення більше не повториться" було написано під тиском з боку ...)

4)Ціна обов'язкового страхування цивільної відповідальності ?

буду вдячний за поради і допомого в вирішенні !!

Опубліковано

извиняюсь за оффтоп, но темку частично можна и в Хумор определить ;) улыбнуло... и содержание... и форма :lol:

Опубліковано

1). віднедавна скасували обов'язкове виготовлення ("жовтого" :D ) як ти кажеш, тимчасового реєстраційного талону. він виготовляється по заяві власника авто і коштує десь 125 грн. термін дії 3 роки.

доручення на право керування коштує від 60 грн.в залежності від терміну дії. це доручення дає можливість тільки їздити на даному авто.

генеральне доручення коштує від 300 грн. в залежності від терміну дії. генеральне доручення дає право продавати авто, проходити техогляд, давати в оренду та інші юридичні дії.

2). якщо авто знаходиться під заставою в банку, то знімати з обліку, переоформляти на кого - небуть не можна. а дарственно комусь оформити, то мабут (по - перше тобі її не випишуть), а по друге навіть якщо випишуть, то той хто приняв дар буде відповідати перед банком.

(можу помилятись, але думаю що так)

3) якщо з дня винесення постанови пройшло 10 днів, то немає що навіть рухатись. якщо постанова підписана, що ти порушив, то смислу подавати заяву в суд немає. Правда в реєстрі судових рішень є такі постанови суду,де скасовують штраф, якщо той хто нарушив визнає що він порушив. але в таких справах завжди позивач є ДАІ, а в твоєму випадку позивачом будеш ти.

я просто не можу уявити собі зміст позовної заяви:

прошу скасувати адміністративне стягнення, у звязку з тим, що я більше так не буду.!!! :D

тому мабуть легше сплатиит штраф. але це вирішує хто як хоче. можеш подати в суд, якщо діло програєш, подаш на апеляцію, а апеляція розглядається в Львові десь більше року.

4.) страховка.

яка страховка? - цивілка, каско чи може щоь інше цікавить?

якщо цивілка - напиши в пм марку машини, обєм двигуна, на скількох людей виписуватись. стаж водіння і де авто зареєстроване.завтра напишу вартість страховки.

якщо є якісь питання пиши на аську чи в ПМ :0001:

Опубліковано

Дякую за відповідь xriaps !

Хто ще може більш детально роз'яснити питання :

2) На кого краще і як переоформити автомобіль(майно) який є в заставі в банку, щоб при вилученні майна його не забрали( чув що якшо оформити дарствіне доручення на будь кого з членів сім'ї вилученню не підлягає!?)

3) Якщо було написано протокол про перевищення швидкості 85 км/год (прилад Беркут)-255 грн, і порушник підписався (прошу вибачення порушення більше не повториться ), чи можна подавати і чи доцільно апеляцію, які шанси виграти ? (Ясно шо підпис "прошу вибачення порушення більше не повториться" було написано під тиском з боку ...)

Опубліковано

Відносно даного питання скажу так, щоб провести будь-які дії з авто (переоформити, виписати дарственну) необхідна згода банку у вигляі офіційного листа, а на мою думку банк абсолютно в цьому не зацікавлений.

Опубліковано

Так як раніше давали кредити, банку треба застава на тобі заставу, записали номера авто і все, які можуть бути офіційні згоди з боку банку та ніякі !

Поставимо питання по іншому, припустимо що це авто не є в заставі, Як його переоформити щоб у вибадку(несплати будь-якого кредити, хай навіть споживчого) конфіскації майна його не забрали ???

Опубліковано
Так як раніше давали кредити, банку треба застава на тобі заставу, записали номера авто і все, які можуть бути офіційні згоди з боку банку та ніякі !

... і внесли автомобіль в єдиний реєстр заборон, або ще й в техпаспорті зазначили: "В заставі такого-то банку". Жоден нотаріус не посвідчить ніякого договору про заставлений автомобіль.

Поставимо питання по іншому, припустимо що це авто не є в заставі, Як його переоформити щоб у вибадку(несплати будь-якого кредити, хай навіть споживчого) конфіскації майна його не забрали ???

Хімічити, укладати "липові" договори, які, якщо банк захоче - без особих проблем визнає недійсними.

Опубліковано

Шось я раньше не чув і небачив, шо коли приходиш до нотаріуса( допустім продаєш авто)переоформити на когось іншого то він перевіряє по базі даних чи воно в заставі... !?

Опубліковано
Шось я раньше не чув і небачив, шо коли приходиш до нотаріуса( допустім продаєш авто)переоформити на когось іншого то він перевіряє по базі даних чи воно в заставі... !?

Значить, останні років 5 ти не був у нотаріуса.

Є реєстри заборон рухомого та нерухомого майна. І якщо банк дає кредит, та отриумє заставне майно - то обов'язково вноситься запис в ці реєстри. Ймовірність того, що відомостей в реєстрі немає - дуже низька. Ти на техпаспорт машини хоч дивився?

Опубліковано
Значить, останні років 5 ти не був у нотаріуса.

Є реєстри заборон рухомого та нерухомого майна. І якщо банк дає кредит, та отриумє заставне майно - то обов'язково вноситься запис в ці реєстри. Ймовірність того, що відомостей в реєстрі немає - дуже низька. Ти на техпаспорт машини хоч дивився?

Ти канешно вибачай, може в чомусь я неправ, але такі як зара гроші гребуть нотаріуси, то можна і без власника авто на когось другого переоформити(реальні факти)! І техпаспорт я бачив, такій як у всіх !

Опубліковано
Дякую за відповідь xriaps !

Хто ще може більш детально роз'яснити питання :

...)

адвокати. чув про таких?

чи справді серйозні питання збираєшся на форумі вирішувати?

Опубліковано

BILL:

Mersedes-Benz 208D, 2.3 дизель, на двох людей (яка різниця буде в ціні на двох чи на одного?), стаж мій до 1 року, батька більше 10 років(яка різниця буде в ціні?), Волинська реєстрація (Луцьк) ! Шо дає ця страховка, на якій термін діє?

to BILL:

вартість страховки 388,96 грн. як для тебе одного, так і для Вас з батьком двох. вартість страховки вираховується з найменшого стажу.

діє страховка рік. (хоча можна брати на будь - який термін від 15 днів до 1 року).

Що дає?! - а дає те, що якщо ти (своїм авто) кому - небуть нанесеш матеріальний збиток, то страхова компанія відшкодовує цей збиток, за різницею франшизи 510 грн. :D

кого цікавить страховка - пишіть! вкажу ціну - тільки дані про авто давайте! ;)

Опубліковано
адвокати. чув про таких?

чи справді серйозні питання збираєшся на форумі вирішувати?

Ці питання ше не дойшли до того рівня, щоб з адвокатами вирішувати! Питяння які мене цікавили це 1),4), інші два питання мене попросив знайомий взнати, того і намагаюся отримати більше інформації !

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...