Перейти до змісту

Windows XP 64-Bit Edition

hawk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вот проапгрейдив компа, купив Athlon 64 на 939сокеті.

Яку вінду краще поставити - звичайну ХР чи 64-бітну версію?

Якщо 64 - то в кого вона є, залийте на файлообмінник, пліззз.

Опубліковано

Став звичайну, між ними принципової різниці нема. 64-бітна має медіа плеєр 10 і до неї важко знайти заточені 64-бітні дрова. Вони-то є, але скільки років доводили до розуму 32-бітні, а цій платформі лише 2-3 роки.

Опубліковано

ok, дякую за поради, поставлю Microsoft Windows XP SP2 Rus Unattended Edition, попробую що це за штука :)

Опубліковано

Я якраз збираюся апгрейдити машину... і саме хочу ставити Athlon64, але не знаю, яку підібрати маму... не підскажеш?

P.S. З PCIx16 портом...

Опубліковано

От у мене зараз є ліцензійний диск з коробочкою. Значить такий прикол в цій Windows XP Professional x64 Edition нема росыйських шрифтыв! Тобто всы рос проги показують ыэроглыфи! Хто що порадить?

Опубліковано

Там на компі просто наклеєчка впулена тіпа шо вінда ліцензована і у всіх гарантійних паперах тожі, тому тіко її!

Опубліковано

2Tum@n

Якщо англійська+MUI - криво муі став

1. в регіональних настройках/юнікод виставити російську

2. якщо вже стоїть - змінити на будь-що потім п.1

ще можна спробувати вернути назад англ. інтерфес, а потім знову російський вистави

іноді допомагає, нажаль незавжди

Опубліковано

Все ок! Я заліз в налаштування регіональних параметрів і виставив що переважно юзаю рос-проги і все стало окі!

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Нужна винда xp 64-bit sp2. У кого есть, напишите в личку, договоримся. Не являюсь клиентом домашних сетей, поэтому скачивать не смогу.

Опубліковано

а хтось пояснить внятно який смисл на 64бітному проці ставити 64бітну вінду, а на звичайну, з 32розр.адресацією? хіба є великий (чи будь- який) виграш?

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Може вже хто має російського Windows XP 64-Bit ? Якшо маєте залийте на ФТП please!!! ;)

Опубліковано
є у мене Vista64Rus, буде час заллю

Дякую, але Віста64 в мене тож десь є, ще покішо повністю переходити на неї не дуже хочеться, тому ше покі ХР юзаю

Опубліковано
Може вже хто має російського Windows XP 64-Bit ? Якшо маєте залийте на ФТП please!!! :)

В мене вже давно є, і навіть декілька раз її ставив/зносив :)

Опубліковано
Може вже хто має російського Windows XP 64-Bit ? Якшо маєте залийте на ФТП please!!! :)

В мене вже давно є, і навіть декілька раз її ставив/зносив :)

:) ОООО! Як зможеш то заходь в StrongDC, я в тебе зкатаю його. З мене +1 :)

Опубліковано
:friday: ОООО! Як зможеш то заходь в StrongDC, я в тебе зкатаю його. З мене +1 :)

ааа, завтикав, я чогось про Вісту подумав, сорі, нема в мене ХП :wacko:

Опубліковано

Впринципі в природі є Рус МУІ на ХР 64 бітку але він як і вся недодєлка - калічка і все тут (локалка тільки відсотків так на 50% - понту з неї нема ніякого) в самого стоїть англ. версія. - все ок! дров в неті хватає, навіть до "екслюзива" - єдине чого немає - до SCSI-слота :friday: в мене на нього сканер втикнутий, а так усьо ок! юзверю його десь вже з місяць - глюкавості порівняно менше ніж в ХР СП2 - рідше вивалюються прогі чогось...

доречі, треба віддати належне майкрософту - емулятор 32 бітної системи працює ідеально - в мене принаймні всі проги ідуть на ньому супер!!!

Таке от!

а на рахунок "чи є смисл ставити" - Є!!!!

Ті, хто будуть ставити 4 і більше гіг опори (може вже є такі :wacko: ) мене зрозуміють і підтримають! :)

Сам спочатку стикнувся з такою проблемою - 32 біткі бачать тільки 3 гіга максимум - іто на нормальних мамках (ну я інтеловскі маю на увазі, так як з атлонами ще не попадалось возитися :) )

Опубліковано
доречі, треба віддати належне майкрософту - емулятор 32 бітної системи працює ідеально - в мене принаймні всі проги ідуть на ньому супер!!!

який ще емулятор? процесори х64 код х32 виконують самі, без будь-який емуляцій.

емулятор, це коли ти на машині виконуєш маковський код. чи запускаєш іграшку для сегамегадрайву...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...