Перейти до змісту

Анонсовано новий iPhone!

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Знайди мені комунікатор на вінмобайлі, який коштує менше ніж 400 баксів і по функціональності/комплектації хоч приблизно на рівні з 5800.

http://rozetka.com.ua/ru/products/descript...9356/index.html

"возня с винмобайлом"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia 3310 forever!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От і я за те дайте народу нормальний тел комбайн, а не спектр де вибрати практично немає що ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, позавторішня модель від вже неіснуючого виробника, де проц Samsung (ARM9) і 64 мегабайта оперативки на дисплей 640х480 під WinMobile -- мега рулєз форева! Налітай! Хто не встиг купити -- я не винуватий! :)

я в Asus P750 оперативку допаював, бо з 64 мегабайт під WinMobile реально доступно лише 20, з дисплеєм 640х480 все жахливо тормозить (і це в мене проц був вдвічі швидший, Marvel (Intel) XScale PXA270 520MHz), а якщо в фоні висить якийсь десктопний лончер і нормальний таск менеджер, то відкрити одночасно борду в браузері, плеєр і аську нереально, бо оперативки вже не вистачає і система починає закривати аплікухи щоб не загнутись. Я вже не кажу про навігацію, для якої на 64 мегабайтах оперативки для прорахунку маршруту від Луцька до Києва потрібно закрити всі інші програми. При запущеній навігації включаєш камеру -- і навігація закрилась.

Ось тести швидкості відтворенння відео:

Напомним, что результат, равный 100%, говорит о том, что видео в указанном разрешении и качестве будет проигрываться на устройстве без заметных «притормаживаний», выпадение кадров возможно лишь в динамичных сценах. Значение выше 120-130% означает, что мощности аппарата хватит для безупречного (без зависаний и выпадения кадров) проигрывания видео указанного разрешения и качества.

core-player-1.png

Тест самого тяжелого ролика (640x480 точек) показал результат в районе 60%, это ожидаемый показатель для Glofiish. Видео с разрешением дисплея будет проигрываться на устройстве далеко не всегда, предварительная конвертация потребуется в большинстве случаев.

Windows Mobile на дисплеї 640х480 і діагоналлю 2.8" -- чудова цяцька для прихильників маркіза де Сада. Для користування більшістю функцій потрібно діставати стилус (в 5800 я просто не пам'ятаю, коли ним останній раз користувався), а інколи не завадило б і збільшувальне скло ;)

Ну і крім того, про глючність єнотів вже цілі легенди ходять. Сапорта фактично немає, народ глюки в прошивках лікує власноручно, бо не може дочекатись фіксів від виробника. Про проблеми з MMS я вже також писав. А глянувши на матеріали і якість зборки корпуса -- відразу відпадає бажання його купувати.

В Nokia 5800 камера не фонтан, а в Glofiish Х800 можна вважати, що її взагалі немає.

В літню сонячну погоду на дисплеї не видно взагалі нічого.

Батарейки (хоч і 1530 мА/г) не завжди вистачає на день (Nokia 5800 -- три дні).

Cкільки часу Х800 на ринку? Nokia 5800 -- апарат, якого роками чекали мільйони прихильників Nokia -- на момент початку продаж коштував 410 доларів, в той час як X800 на початок продаж коштував 750 -- майже вдвічі більше. Мусили скинути ціну, бо його тупо ніхто не бере (Nokia 5800 за 4 місяці було продано 3.15 млн штук; зомбування?.. ;)). Крім того, і зараз в деяких відомих продавців ціна на X800 більш ніж 500 доларів. Плюс практично весь потрібний софт (починаючи від нормальної екранної клавіатури) відразу потрібно купувати (ну або красти, кому як більше подобається).

На боці Х800 лише комплектний автотримач і зарядка. З іншого боку, в 5800 в комплекті картка MicroSD на 8 гіг і надзвичайно зручний пульт, яким перекидати треки, ставити паузу і міняти гучність не дістаючи смарт з кишені -- одне задоволення, наприклад коли їдеш на байку :)

orv, в тебе здається був E-Ten Glofiish X800. Розкажи но нам, яка це "вдала" модель :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- У вас дома есть фотоаппарат?

- Есть.

- Вы по нему звоните???!!!!

(с) КамедиКлаб

:)

шото примерно такое.

Фирма mindspeed разработала аппаратную платформу, которая, если появится, станет мечтой всех гаджетоманов! Представьте себе: аппаратная поддержка VoIP, IPTV, WiFi, WiMAX, усовершенствованный кодек G.729A, на порядок расширяющий полосу пропускания и еще много всего, при ОЕМ стоимости платформы около 35$. Ну, естественно, Нокия будет это продвигать по цене от 500 у.е.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- У вас дома есть фотоаппарат?

- Есть.

- Вы по нему звоните???!!!!

(с) КамедиКлаб

:)

Nokia 3310 forever! © difoto :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Был у меня Glofiish X800 (Пол года)

Потом прошло несколько телефонов. Потом опять бес попутал взял Glofiish X650 (Пользовался 3 месяца)

Могу сказать одно еноты это воплощение проблем, точнее это 1 проблема все в 1

Перешивал я их неимоверное количество раз (но глюкавее апарата на вин мобайле я не встречал)

Единственный + это экран

Куча всего есть но толку когда все тормозит и глючит.

Возможно щас прошивками исправили большинство проблем

Но мое мнение не поменяется: Glofiish = зло

Щас пользуюсь стареньким HTC 3650 Touch Cruise Все работает отлично

Единственний аппарат, который оставил у меня теплые воспоминания и желание к нему вернутся - Samsung i900 WiTu (16Gb) modern black

У этого аппарата отличний баланс телефон кпк .

Было несколько апаратов на симбе - да удобно, да не плохо, но всегда был дискомфорт

Видно я люблю коммуникаторы :)

Хотя я забыл - был у меня любимий смартфон Siemens SX1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тєма, вроді, про айФон... чи про нокію 5800 чи про 3310, я шось вже забув ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошивка 3.0 доступна для скачивания!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...