Перейти до змісту

Чому не у всіх відображаються userbars

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

У мене замість userbara в підписі висвічується bbcod ( Гляньте на підпис post-5424-1244293694.jpg )

Підскажіть, може хто знає як це змінити. :rolleyes: Адже у багатьох форумчан userbaru відображаються правильно!  :(

post-5424-1244293557.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если не ошибаюсь - это специально сделано,

а то злоупетребляет народ подписями :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Сьогодні це картинка, а завтра тобі замість картинки сервер з тими дибілбарами підсуне якийсь скрипт використовуючий нову дірку в експлорері дозволяючий в користувацьку систему ін'єктувати троян. Ну не вірю я в добрі наміри тих, хто дає користувачам розміщувати на форумах чи інших публічних місцях дибільні картинки типу юзербар.

Тому заборона їх використовувати тут правильна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще найчастіше юзербар займає в два-три рази більше місця чим саме повідомлення, що при читанні дуже напрягає, особливо коли заходиш з телефона. Тому я тільки за їх відключення :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адже у багатьох форумчан userbaru відображаються правильно! :(

От це і цікавить. Схоже, що теги не підтримуються лише в тих, хто редагував свій підпис після нововведення.

post-2456-1244301667.jpgpost-2456-1244301670.jpgpost-2456-1244301673.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо на форумі заборонено userbaru, то напевне слід заборонити для всіх форумчан. <_<

І ще одне, якщо картинка залита на ФотоХост, чи може вона принести якусь шкоду ( чи містити скрипт )?  :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взагалі вимкнув відображення підписів користувачів. Супер.

І ще одне, якщо картинка залита на ФотоХост, чи може вона принести якусь шкоду ( чи містити скрипт )? :huh:

xss

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у себя в FF я сразу дибилбары вношу в Adblock+. вешайте хоть своих друзей в юзербар - пофигу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дааа, це зараза рідкісна, одні мінуси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую за пояснення :) , тему можна закривати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у себя в FF я сразу дибилбары вношу в Adblock+. вешайте хоть своих друзей в юзербар - пофигу.

403 Forbidden

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...