Перейти до змісту

Акція невдовелення студетів нововведеням кабміну!

Anarchist

Рекомендовані повідомлення

Звернеення до студентів!!!

Тепер ти будеш платити:

- за усі практичні, лабораторні та семінарських заняття, пропущені без поважних причин;

- за доступу до Інтернету, локальних і корпоративних комп'ютерних мереж інституту;

- за вчасно не здані в бібліотеку книжки;

- за додаткові консультації викладачів;

- за користування стадіоном, спортзалом, басейном, тренажерним залом після занять;

- за надання послуг тренерами, методистами, інструкторами та медичними працівниками;

- за проведення концертів та виставок;

- за організацію та проведення семінарів, конференцій, симпозіумів.

Бюджетні місця, в залежності від спеціальності, будуть скорочені на 10 % - 50 %.

Все це передбачено останніми постановами уряду (№ 369 та 416-р) від 14 квітня 2009 року.

Крім того, в планах Кабінету міністрів позбавити стипендії усіх, хто за результатами семестру матиме хоча б одну ”трійку”.

Ти згоден на це?

Якщо ні приходь на акцію протесту.

Акція буде проводитися від імені всіх студентів.

Якщо тобі цікаво або ти хочеш допомогти, наші координати:

[email protected]

80935100403 - Володя

Асі: 5359075

589147103

Будемо сердечно вдяні.

УВАГА

Акція переноситься до:

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНСТРАЦІЇ

по вул. Лесі Українки, 59

Акція проходитиме в ЧЕТВЕРГ 4 ЧЕРВНЯ о 4 годині

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь

Наскільки мені відомо постанова про те що я маю платити за пропущенні заняття, не зданий на 1-шу відомість екзамен,скасована через тиждень після її прийняття...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

долго же Anarchist ждал, чтобы первое сообщение написать :)

что за решение озвучено? общегосударственное или местное?

есть ссылки на официальные документы?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:P :P :P :P ---- :P :P :P :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бюджетні місця, в залежності від спеціальності, будуть скорочені на 10 % - 50 %.

В нашій країні тільки приберальниці не з вищою освітою ( хоча є винятки ).

На біржі море вакансій робітничих вакансій, а от для фахівців з вищою освітою роботи немає.

Тоді навіщо "вчити" дітей, якщо в них нема майбутнього в професійному плані?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну на скільки знаю, то

http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/mai...eg=369-2009-%EF - Постанова Кабміну, якою затверджують платні послуги

30 квітня Президент відмінив дію деяких положень постанови, як таких, що суперечать статті 53 Конституції України, яка гарантує право

кожного на освіту от цим от Указом http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main...nreg=285%2F2009 , але вже 25 травня він же і відмінив дію свого Указу http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main...nreg=345%2F2009 . От такі справи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 квітня Президент відмінив дію деяких положень постанови, як таких, що суперечать статті 53 Конституції України, яка гарантує право

кожного на освіту от цим от Указом http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main...nreg=285%2F2009 , але вже 25 травня він же і відмінив дію свого Указу http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main...nreg=345%2F2009 . От такі справи.

крайняя последовательность нашего гаранта меня уже не удивляет...

а по поводу толп народа с высшим образованием - пусть просмотрят реестр всех ВУЗов

таких шарашкиных контор понаходят, что "куфайка завертаеться"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну на скільки знаю, то

http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/mai...eg=369-2009-%EF - Постанова Кабміну, якою затверджують платні послуги

Дякую насправді так і є.

Влада вже не знає звідки дерти гроші. Їм все мало і мало. Насправді тему в жарт перетворювати не слід. Адже вона досить серйозна! І ми повинні втерти цим горе-політиканам носа!!!

Я серйозно запрошую всіх охочих на акцію. Але можливо вона перенесеться з київського майдану на вулю Ковельську до приміщення луцької районної державної адміністрації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

что за решение озвучено? общегосударственное или местное?

Решение и местное и общегосударственное. Главный митинг пройдет возле кабмина. А на местах свои.

Наскільки мені відомо постанова про те що я маю платити за пропущенні заняття, не зданий на 1-шу відомість екзамен,скасована через тиждень після її прийняття...

Так і є, але потым президент прийняв постанову якою скасував свою попередню постанову(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно з фінансами зара туго...і сесія вже 2 тижні як закінчилась..і я ще не все здав..Якщо такі справи і за все студентам платити прийдеться, мабуть підтримаю акцію :)

Найщли на кому грошей заробити...Молодь майбутнє держави а вони її копають у всі сторони і обдерти до копійки хочуть...Чесно с**в я тоді на таку владу..У всьому світі освіта взагалі безкоштовна...І не дивно що зара молодь п'є, ширяється, курить, Нема безкоштових секцій, гуртків, а тут на тобі ще й за бібліотеки, консультації, басейни і спорт зали плати...Не всі ж гроші лопатами гребуть...Чесно ц тема зачепила...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Акціонери", хтось дасть відповідь на питання, що я написав?

І ще .... "цеєво" ... також можете написати, що таке недовиконання б`юджету і чим це грозить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Акціонери", хтось дасть відповідь на питання, що я написав?

І ще .... "цеєво" ... також можете написати, що таке недовиконання б`юджету і чим це грозить.

щось мені здається, що тих, кого твоя логіка пропонує відсіяти (тобто тих кого "вчать", а не хто вчиться), таке рішення мало зацепить, тато з мамою бабла намутять(наприклад комусь зарплату зріжуть, бо мол криза, або звільнять), і золоте дітятко свою бамажку таки отримає, а хто своєю головою вчиться, але без грошей - той взагалі опиниться в жахливій ситуації :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- за усі практичні, лабораторні та семінарських заняття, пропущені без поважних причин; - правильно, в ВУЗ приходять вчитись, а не на парах пиво пити

- за доступу до Інтернету, локальних і корпоративних комп'ютерних мереж інституту; - ІМНО, але цінного в студенських мережах в рази більше, так що за ВУЗівську мережу просто нема сенсу платити.

- за вчасно не здані в бібліотеку книжки; - абсолютно правильно

- за додаткові консультації викладачів; - це які? не тягнеш на парах - плати за репетиторство, це нормальна практика. за запитання після пари ніхто брати гроші не буде.

- за користування стадіоном, спортзалом, басейном, тренажерним залом після занять; - запишись в будь-який спортгурток при університеті і ти будеш мати доступ в ці зали безкоштовно

- за надання послуг тренерами, методистами, інструкторами та медичними працівниками; - взагалі не зрозумів про що це

- за проведення концертів та виставок; - вхід на самодостатній концерт, та і на більшість подієвих (день факультету, святкові вже досить давно платні і більшість рахують це нормою)

- за організацію та проведення семінарів, конференцій, симпозіумів. - проблема в тому, що більшість цих заходів потрібні ВУЗу, тому він їх спонсорувати і буде.

то в чому проблема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема безкоштових секцій, гуртків, а тут на тобі ще й за бібліотеки, консультації, басейни і спорт зали плати...Не всі ж гроші лопатами гребуть...Чесно ц тема зачепила...

Друже, СРСР здох у 1991 році, а разом з ним безкоштовні секції, гуртки, бібліотеки і спорт. Зараз демократія і капіталізм.

Ну і дай но лінки на університети світу, де безкоштовне навчання. Може я й на другу вищу зважуся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кількість ВУЗів в Україні біля 900 - думаю що кількість ВУЗів всієї Європи буде меньша в рази. На таку кількість навчальних закладів природньо не можна набрати висококваліфікований штат, забезпечити дослідницьку базу, для підгонки під держстандарти кліпають кандидатів, докторів наук і головне всі кричать що немає грошей на освіту. Якщо наклонувати кандидатів по нікому не потрібних темах їх ще потім потрібно забезпечити робочим місцем з відповідним окладом, а докторам взагалі лабораторії надавати і купу бабла. Цей шарік колись лопне, так само як лопне колись шарік роздутий такою кількістю чиновників - країна в якої немає нафти і газу в достатніх об'ємах такої кількості чиновників не потягне, принаймі не повинна потягнути ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і дай но лінки на університети світу, де безкоштовне навчання.

так, по пам"яті, то в німеччині більше 150 ВУЗів, які дають безкоштовну освіту, причому навіть закордонним студентам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема безкоштових секцій, гуртків, а тут на тобі ще й за бібліотеки, консультації, басейни і спорт зали плати...Не всі ж гроші лопатами гребуть...Чесно ц тема зачепила...

Друже, СРСР здох у 1991 році, а разом з ним безкоштовні секції, гуртки, бібліотеки і спорт. Зараз демократія і капіталізм.

Ну і дай но лінки на університети світу, де безкоштовне навчання. Може я й на другу вищу зважуся.

Не спорю СРСР вже нема...вибачай точних назв ВУЗів дати не можу але з розповідей друзів які побували за кордоном безкоштовна освіта була присутня - в Англії, Польщі, США..

Ладно символічні плати за перелічені послуги можна сплачувати...Але якщо я не помиляюсь була також розповсюдженя інформація про те що якщо не здав вчасно сесію, і тебе перевели на 2 відомість ти маєш сплатити 1000грн, і коли в мене заочніка сесія буває 6 днів..З яких ще 2 дні у вчителів вихідні....Не завжди виходить здати її вчасно :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось мені здається, що тих, кого твоя логіка пропонує відсіяти (тобто тих кого "вчать", а не хто вчиться), таке рішення мало зацепить, тато з мамою бабла намутять(наприклад комусь зарплату зріжуть, бо мол криза, або звільнять), і золоте дітятко свою бамажку таки отримає, а хто своєю головою вчиться, але без грошей - той взагалі опиниться в жахливій ситуації :(

Моя логіка поставила декілька чітких та доступних для розуміння запитань і вона хотіла б почути на них відповідь, а не "сачінєніє на тему "Смєркалась".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, по пам"яті, то в німеччині більше 150 ВУЗів, які дають безкоштовну освіту, причому навіть закордонним студентам.

ну, не все так радостно, символическая плата (разумеется по их меркам) присутствует.

По теме - я в самом начале не зря ржал, и многие поняли мой сарказм. "Попраные" права, за которые хотят "бороться" - бред сивки-бурки.

Anarchist, полезно знать что за все придется таки в жизни заплатить, и хорошо если деньгами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Anarchist, полезно знать что за все придется таки в жизни заплатить, и хорошо если деньгами.

Это ты о чем???

О том что эксплуататоры (власть и капитализм) рано или позно будут отвечать перед народом, за то что они сделали?

Вот пускай они и отвечают перед студентами!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

УВАГА

Акція переноситься до:

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛДАРЖАДМІНСТРАЦІЇ

по вул. Лесі Українки, 59

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О це вже друге діло, адреса підходить :D , підтягнусь з фотіком і сфотографую для історії боротьбу влади і капіталістів з студентами-трійочниками (хоча визнаю той факт, що трійки полюбасу будуть валити планово і цілеспрямовано) :D;).

На яку дату стрілу забили, морджахеди-едукейшники?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О це вже друге діло, адреса підходить :D , підтягнусь з фотіком і сфотографую для історії боротьбу влади і капіталістів з студентами-трійочниками (хоча визнаю той факт, що трійки полюбасу будуть валити планово і цілеспрямовано) :D;).

На яку дату стрілу забили, морджахеди-едукейшники?

дитину бав, фотограф, а трієчники хай потусують- вчитись не було часу,зате помітингувати є:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...