kolialutsk Опубліковано 8 Січня, 2012 в 10:43 #26 Опубліковано 8 Січня, 2012 в 10:43 Я тобі пояснюю одне,а ти всеодно про свій "опір" і т.д.Якійсь ти неадекватний або задротом в школі був.Кажу тобі ще раз,можна перекрити одну квартиру і від сусіда затікати не буде!!!От і виходить, що в депутатах в нас бандюгани, а в покрівельниках шабашніки-хвостокрути.Да,а всі в кого є гроші або нормальна машина обов'язково їх накрали!Так що треба жити чесно,і пряма тобі дорога з твоїми знанями"фізики" на "Кромберг єнд Шуберт"!)))
Anders Опубліковано 8 Січня, 2012 в 13:18 #27 Опубліковано 8 Січня, 2012 в 13:18 Так що треба жити чесно,і пряма тобі дорога з твоїми знанями"фізики" на "Кромберг єнд Шуберт"!)))Що автор має проти "Кромберг енд Шуберт"?
diezel Опубліковано 8 Січня, 2012 в 13:22 #28 Опубліковано 8 Січня, 2012 в 13:22 Я тобі пояснюю одне,а ти всеодно про свій "опір" і т.д.Якійсь ти неадекватний або задротом в школі був.ВспомнилосьИдет обезьяна по пустыне, жаpко, пить хочется.И вдpуг видит: стоит пальма, а на ней - кокос.Hу обезьяна начинает тpясти ее, а внутpенний голос говоpит:" Обезьяна, подумай ! ".Обезьяна подумала, взяла палку, сбила кокос и напилась ...Идет студент по пустыне, жаpко, пить хочется.И вдpуг видит: стоит пальма, а на ней - кокос.Hу студент начинает тpясти ее, а внутpенний голос говоpит:" Студент, подумай ! ".- Чего тут думать, тpясти надо !Это я к тому, что ты или плохо объясняешь, или, как этот студент, тупо трясешь. В любом случае, таким способом клиентов привлечь нереально.
kolialutsk Опубліковано 8 Січня, 2012 в 14:04 #29 Опубліковано 8 Січня, 2012 в 14:04 За моєї практики було лише декілька випадків гарантійного обслуговування.І майже завжди робилась тільки 1-а або 2-ві квартири.І всі довольні!Також крім квартир робим гаражі,склади,балкони.Обслуговуєм Адреналін Сіті.
Songoku Опубліковано 9 Січня, 2012 в 14:57 #30 Опубліковано 9 Січня, 2012 в 14:57 По-перше я вже не студент 8 років. Прицьому я встиг попрацювати майстром на будівництві. Тобто вкладання покрівлі зокрема. 2 роки назад я був майстром в Жеку саме по покрівлям. І скажу одне: всі роблять однаково, тобто якщо не сісти біля ото-го роботяги і не проконтролювати весь процес, то буде як завжди в цій країні. Бачив я як клали шабашникі: робиться швидко, хазяїну зазвичай розказується (якщо він присутній) казочка і все. А потім той хазяїн прибігає і кричить в ЖЕК. Тільки от різниця між Жековцем і шабашніком, Жековець експлуатує ту покрівлю і йому не хочеться, щоб до нього прибігали щодня, Шабашніку після оплати пох одразу, Жекевець змушений усунути недоліки навіть на наступний рік, а шабашніка вже і немає. Я не за: щоб робив ЖЕК і не за рядового Шабашніка. Я за Європейський підхід. Прийшли, оцінили, склали Кошторис в АВК-5, зробили все і надали гарантію. І от тоді у власника покрівлі не болить голова. Він навіть незнає що може бути так як зараз є у всій Україні. 2kolialutsk а ти всеодно про свій "опір" Вода має свої властивості і чхала вона на те що хоче людина. Поясню на пальцях мал1. погане примикання, через нього вода попадає на стик. Мал2. Через круглі пустоти протікає 6м, до центральної несучої стіни де все-ще квартира сусіда нашого клієнта, а далі вже на підлозі тех. поверху знов попадає в пустоту плити тече ще 6м (адже будівельник не завжди плиту горизовнтально кладе).І того 12м по прямій. Таких випадків мало, але є, зазвичай протікає біля центральної. В нас їх тоді не цінували і зараз не цінують, але коли треба щось зробити правильно - "да немає в нас професіоналів, які за копейки, зроблять все правильно", треба німця кликати!!
diezel Опубліковано 9 Січня, 2012 в 15:38 #31 Опубліковано 9 Січня, 2012 в 15:38 Товариш Songoku, той анекдот був не для вас, а для колілуцк. І порівнював я не вас, а його. Але якшо вам краще думать, шо студент - то ви, то флаг вам в руки, жирний плюс і взагалі.
Songoku Опубліковано 9 Січня, 2012 в 15:41 #32 Опубліковано 9 Січня, 2012 в 15:41 Товариш Songoku, той анекдот був не для вас, а для колілуцк. І порівнював я не вас, а його. Але якшо вам краще думать, шо студент - то ви, то флаг вам в руки, жирний плюс і взагалі. Ну Ви ж звертались до нього і студентом називали іншого, мабуть логіка зафейлила. Буває таке і в мене Вибачаюсь і підтираю свій ЕФ.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.