Перейти до змісту

Фрост против Никсона / Frost/Nixon (2008) DVDRip

D@ve

Рекомендовані повідомлення

frost_nikson.jpg

Год выхода: 2008

Жанр: драма, история

Режисcер: Рон Ховард

В ролях: Фрэнк Ланджелла, Майкл Шин, Сэм Рокуэлл, Кевин Бейкон, Мэтью Макфейден, Оливер Плэтт, Ребекка Холл, Тоби Джонс, Энди Милдер, Кейт Дженнингс Грант

О фильме:

Драма представляет из себя серию интервью, данных печально известным президентом Никсоном во время уотергейтского скандала в прямом эфире популярной программы «Завтрак с Дэвидом Фростом».

Выпущено: США / Франция / Великобритания, Universal Pictures

Продолжительность: 01:56:53

Качество: DVDRip

Видео: XviD, PAL 25.00, 704x288, 1281 кбит/с

Звук #1: Русский (Дублированный), AC3 5.1, 384 кбит/с |Лицензия|

icon_plus_1.gifСкріни
post-81-1243101592.png post-81-1243101598.png post-81-1243101604.png post-81-1243101609.png
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

агов!!! а коли кіно буде? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ждем фільм, ау.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залито. Лінк під постером.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось в мене з очима ..... я, не бачу )

post-1789-1243453878.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недумав що сподобається, захоплює з перших хвилин :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

переглянув. надзвичайно сильний атмосферний фільм побудований на діалогах. Лангелла дуже переконливо зіграв Ніксона і не дарма отримав номінацію на Оскар

Особиста оцінка - 5/5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посміхнувся коли Ніксон сказав про українську ферму :) згадали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороший фільм, хоча кінець дещо слабуватий :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороший фільм, хоча кінець дещо слабуватий :)

упс. а чому? :huh: бо ось мені кінцівка якраз дуже сподобалась. все так дуже драматично - Ніксон хоч і президент, але виглядає переможеним, таким слабким і розбитим, а Фрост добився свого, але явно ця перемога не принесла йому особливого задоволення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

упс. а чому? :huh: бо ось мені кінцівка якраз дуже сподобалась. все так дуже драматично - Ніксон хоч і президент, але виглядає переможеним, таким слабким і розбитим, а Фрост добився свого, але явно ця перемога не принесла йому особливого задоволення

Загалом все супер, а от якщо розглянути деталі то фінальний діалог інтерв’ю (в якому роздавили Ніксона) слабенький - не відчувається тиску на президента, приводиться один тільки аргумент, а президент, який в 1-3 частинах інтерв’ю дуже вдало ухилявся від конкретних питань, "сплохував". Не допомогла й пауза яку йому вибороли його підручні. Впевнений, що це далеко не сама жорстока словесна дуель яку пережив Ніксон.

Але це все ИМХО і я не претендую на роль кінокритика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Загалом все супер, а от якщо розглянути деталі то фінальний діалог інтерв’ю (в якому роздавили Ніксона) слабенький - не відчувається тиску на президента, приводиться один тільки аргумент, а президент, який в 1-3 частинах інтерв’ю дуже вдало ухилявся від конкретних питань, "сплохував". Не допомогла й пауза яку йому вибороли його підручні. Впевнений, що це далеко не сама жорстока словесна дуель яку пережив Ніксон.

Але це все ИМХО і я не претендую на роль кінокритика.

він (Ніксон) сам же у цій паузі сказав Джеку, що втомився все заперечувати, тому і здався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він (Ніксон) сам же у цій паузі сказав Джеку, що втомився все заперечувати, тому і здався

Я дуже уважно дивився цей фільм і пам`ятаю цей момент. Не зрозуміло чи це художній момент, чи саме так дослівно воно все й було насправді.

Однак ще раз наголошую, що в Ніксона було багато значно важчих розмов і на саму зустріч він йшов не змучений, а з наміром повернутися на політичний олімп.

Різка зміна його поведінки, по логіці речей, повинна бути обумовлена сильним моральним тиском та відсутністю аргументів (контраргументів). Фрост повинен був би в жорсткій формі перебивати виляючого президента, а по сюжету він двічі трішки змінив тональність голосу і тому вважаю цей момент слабеньким (можливо цензура). Загалом фільм супер і сперечатися нема про що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

7/10

Доволі цікаве кіно.

Щодо змістової складової кінцівки фільма- згоден з Mr. Vesом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

залийте ще разок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

залийте ще разок

Заливаю в ту ж папку (лінк по ідеї буде працювати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...