Перейти до змісту

Довічне ув'язнення за хабар


Mala

Рекомендовані повідомлення

Бред який напевно залишиться на папері)))) Краще відновили б смертну кару за вбивство!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

довічне за хабар? за два місяці, якщо постаратись, у вязницях стояти буде важко, не кажучи про присісти чи поспати...

а ще порахувати скільки видтків на утримання буде... простіше або привселюдна порка, або каліцтво щоб неповторював...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще порахувати скільки видтків на утримання буде... простіше або привселюдна порка, або каліцтво щоб неповторював...

На Вашій планеті XXI ст. ще не наступило?

За видатки не прася. В проекті закону написано, що довічне з конфіскацією за хабар в особоливо ведиких розмірах.

А відтак суми досить на довічне, особливо враховуючи скільки виділяють на засудженого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але довічне починається з 10 тис. доларів. Зависили. ІМХО суддю потрібно довічно садити вже за 500 доларів, а за 10 тис перш ніж посадити потрібно відрубувати руки.

Можу обґрунтувати свою точку зору. Скільки справ суддя розглядає щомісяця? Скільки неправомірних рішень може винести за місяць суддя-хабарник? Вони відбирають в людей квартири, "ділять" спадщину, списують податки на величезні суми, випускають на волю вбивць, ґвалтівників -- будь-яке з таких рішень може стати фатальним для десятків людей. Вони вершать долю людей розчерком пера, не задумуючись над наслідками того розчерка. Реторичне питання -- скільки вартує одна зламана доля, одна вбита мрія про власноруч зароблене чесне життя? Фактично, судді-хабарники -- це вбивці, рецидивісти, злодії, які роблять свою чорну справу руками інших людей, а собі в кишеню лише хабарі складають, лишивши власні руки чистими. Скільки в нас обездолених, які стали жертвою суддівської "помилки"? І, що страшніше всього, більшість рішень суддів "заднього ходу" не мають: наприклад, відібрали незаконно квартиру, тут же її продали, і навіть якщо рішення судді потім відмінили, та квартира вже продана два-три рази, і назад щось повернути просто нереально. Я вже не кажу про безнадійно втрачені роки життя і честь незаконно засуджених чесних людей, а також про те зло, яке продовжують чинити на волі незаконно оправдані. Більше того -- суддівська помилка не карається! Приговорили людину до довічного ув'язнення, через двадцять років спохватились, реабілітували, а суддю навіть сумління не мучить за згублену долю.

І це стосується не лише суддів. Я пам'ятаю, як до мене на фірму приїхала перевірка з прокуратури. Прокурор -- в дорогій шкіряній курточці, в італійських туфлях, з телефоном за 1000 доларів, ручка Waterman за кількасот доларів... Ну прямо Аль Капоне в свої кращі роки. Це що, на зарплату держслужбовця куплено було? Чому ніхто не вимагає в них декларацію про доходи і не звертають увагу на рівень їхнього життя -- на їх одяг, на автомобілі, на будинки. А скільки грошей ці "слуги народу" постійно і регулярно витрачають в самих дорогих барах і клубах -- вистачило б на пенсію не одному вчителю чи на зарплату лікарю. Такі люди не мають жодного морального права вирішувати долю інших, бо вони продажні до від кінчиків волосся до нігтів на ногах.

В стародавній Англії крісло судді часто оббивали шкірою попереднього судді, якого стратили за хабар. І це було правильно -- сидить той суддя на тому кріслі і йому в зад вогнем пече від однієї лише думки про те, щоб взяти хабар. В нас давно пора змінити оббивку крісел суддям, прокурорам, депутатам, міністрам. Але замість того в нас злодюг (як суддя Станнік) рішенням суду повертають на посаду судді Конституційного суду, щоб далі продавала долю України, долю нас з вами, всіх громадян разом і кожного окремо. Класика: "Бандити сидітимуть у тюрмах"... Натомість бандити в нас сидять в судах, та не на лаві підсудних, а в кріслах судді, прокурора, слідчого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще питання -- а що робити зі всіма рішеннями судді, якого один раз спіймали на хабарі? Як визначити -- один раз він брав хабаря для вирішення справи на користь однієї зі сторін, чи він це робив постійно? І якщо він десятки років працював суддею, то за скільки років потрібно переглядати рішення? І що робити з людьми, доля яких вирішувалась під час куплених засідань? Як компенсувати те що люди втратили з одного боку, і як відібрати те, що незаконно отримано, але давно продано і пропито, з іншого боку? За це все однозначно відповідальність повинна нести держава. Вона на це спроможна? Хто може дати відповіді на всі ці запитання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Plum

Я з тобою повністю згідний, але давай спробуємо зрозуміти й тих, хто намагається проштовхнути цей проект. Справа в тому, що це такі ж самі крадії і хочеться сподіватися, що хоть інколи в них "просипається" совість. Це лише початок ... невеличкий камінчик. Не можливо сказати: Страна стаять - живьом па новаму и пипец.

...за надією на майбутнє ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...