Перейти до змісту

Фотопринтер

nameless

Рекомендовані повідомлення

Добре здоров"ячко, форумчани. Останнім часом все більше задумуюсь над покупкою сабжевого апарату. На які моделі варто звернути увагу і чим варто керуватись при виборі оного? Чи доцільно його взагалі купувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотопринтер потрібна річ, раджу "Canon", саму модель не підскажу, але про ці принтери на даний момент ще нечув нічого поганого, та і в мене самого принтер цієї фірми, великих пробле ще не було.

:0108:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай визначимося, що ти маєш на увазі під словами "фотопринтер"?

є справжній фотопринтер - сублімаційний? Чи звичайний струйник із маркуванням "фото" ???

Це 2 великі різниці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що ти маєш на увазі під словами "фотопринтер"

Під словом "фотпринтер" я розумію пристрій на якому можна надрукувати фотографію розміром 10х15. Огляди цих девайсів я читав, але вони (огляди) в більшості своїй старі. Доречі я так зрозумів, що на струйних принтерах чорно-білі фото краще виходять, це так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чорнобілі не друкував. Друкував виключно кольорові.

В мене Epson Stylus Photo R290 + СНПЧ.

Також думав взяти фотопринтер, виключно для фото. Але передумав. Дорого виходить..доволі дорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Термосублимат - ерунда, на мой взгляд. Строго 10х15. Строго глянец. Сумасшедшая себестоимость отпечатка.

Лучше взять струйник на пигментных чернилах с шестью картиджами. Black, Cyan, Magenta, Yellow, Light Cyan, Light Magenta. Например, Epson R290 (R295, R300). Печать до А4 формата включительно, любой тип бумаги (в идеале - микропористой, серия Премиум или Супер). Бонус - печать на дисках. Качество печати очень пристойное. Можно переоборудовать на СНПЧ и использовать разливные пигментные (не водорастворимые) чернила. Себестоимость сразу упадёт в несколько раз. Фактически, цена отпечатка будет равна цене бумаги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо для фотодруку, то рекомендую глянути на Epson RX 615 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотопринтер и МФУ - немного разные вещи ;) Переплачивать 70-90 у.е. за весьма посредственный CIS-сканер... есть ли смысл? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...