Перейти до змісту

Вибори

Optimal

68 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стало цікаво хто за яку партію буде голосувати на слідуючих виборах, хоча б з тих на цьому форумі? Судячи по опитуванням у Луцьку найбільша підримка БЮТ (~43%) і ВО "Свобода" (~23%) а за кого будете голосувати ви?

Нажаль в пошуку такої теми я не знайшов, тому вирішив створити, якщо що, прошу мене вибачити, по форумах я не спєц)
Опубліковано

також цікаво =)

я от все жду жду .. коли ж мене перестрінуть і запитають ( в рамках якогось опитування) за кого б от я проголосував ...

чі це опитують пенсіонерів коли пенсію розносять? =)

Опубліковано
імхо очєрєдна тєма для якогось мініконфлікту =)

у Шкодера непоконфликтуете. он вас быстро отмоет :)

Опубліковано
до мене звонили з БЮТа, запрошували на збори, шось вже с*укі задумали :)

САМА подзвонила? 

:)

Опубліковано
Задовбали ті вибори, перевибори...

Одними менше буде. Багато зто чекає на вибори президента в останню неділю жовтня п'ятого року його повноважень (ЗУ "Про вибори Президента України"; Постанова ВР України "Про призначення чергових виборів Президента України" № 1214-VI), а тут контистуційний суд своїм рішенням (10-рп/2009) каже що це не відповідає Конституції де передбачено що "Чергові вибори Президента України проводяться в останню неділю останнього місяця п'ятого року повноважень Президента України. ..." ч.5 ст.103.

Так шо коли чергові гонки будуть ше непонятно :sq_ye:

Опубліковано

Забув голосувалку прикрутити, вже готово :) Я ніякий не провокатор, не СБУшник чи КГБшник, так чисто для інформативності, та і цікаво стало, хто за кого буде голосувати в світлі останніх подій, та і думаю не тільки мені :) А нарахунок опитувань, погоджусь дещо помилився, це була інформація за 2007 рік :)

Опубліковано
до мене звонили з БЮТа, запрошували на збори, шось вже с*укі задумали :)

САМА подзвонила? 

:)

Сама. Я там в них числюсь, сказав шоб викреслили. :)

Опубліковано

по-перше, однозначно - в "Політику"

по-друге, дійсно, де Яценюк, невже хтось сумнівається, що він буде робити якийсь блок? а на Волині процентів 20% може мати

Опубліковано
Стало цікаво хто за яку партію буде голосувати на слідуючих виборах, хоча б з тих на цьому форумі? Судячи по опитуванням у Луцьку найбільша підримка БЮТ (~43%) і ВО "Свобода" (~23%) а за кого будете голосувати ви?
Нажаль в пошуку такої теми я не знайшов, тому вирішив створити, якщо що, прошу мене вибачити, по форумах я не спєц)

Шо за опитування, коли не секрет?

Опубліковано

Ок, добавив ще Блок Яценюка. AK88 неуважно читаєш, почитай вверх на 7 постів і знайдеш відповідь ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...