Jump to content

Регулювальники

Recommended Posts

Є-є потреба..

Думаю треба буде чоловік 15.

Якщо буде менша група.. то буде ок. По ходу побачимо.

З.І. Прикрутіть кнопку "ПІдтримав". Підтримав, значить в регулювальники....

і другу.. "Не підтрмав" тоді в прапороносці.. ))) - жартую.

Просьба !!! Людям, яких я особисто не знаю.. в регулювальники і правпороносці не записуватися.

Дуже відповідальна річ і я не хочу ще регулювати таких "регулювальників"

Такс.. ДІ.. Рації. бажано 3. То мінімум. Ти казав що пробєш.

це дійсно важливо.

класно що є...

Якщо ще в кого є.. то теж не помішає....

Чим більше тим простіше буде регулювальникам.

головне щоб рації між собою стикувалися без проблем.

Рацій може я з парочку візьму... Якщо не продадуться до того часу. Тільки одне питання - на яких частотах працюємо?

Регулювальникам, судячи з минулорічного велодня, потрібні не аксельбанти з балонами, а такі довгі дрючки, як в погонщиків оленів. :D

+1, чекаю інструкцій, приймаю устрашающий вигляд!!!! німецька каска з надписоом по боках POLIZEI, гумові палки, резинові кулі ГАТОФФФФ!!!!

Я ЩЕ АПТЕЧКУ МОЖУ ВЗЯТИ І ЖГУТ ГУМОВИЙ

ВДЯГНУ СИГНАЛЬНУ ДОРОЖНУ КУРТКУ.

8-050-3781521

кстаті про свистки, тре незабути придбати :-) (сьогодні купив таку АФІГЕННУ веломайку що просто капец, на гумі за неї цінили 175 грн., я млін торгувався аж мене почали взнавати люди ТАКЩО НЕЗАБУВАЄМ ПРО ГАРНИЙ ВИГЛЯД ТАКОЖ!!!!!!!!!!!!!)

жилетка регулявальника салатова з світловідбивачами, на формулі в першому ряді від дороги - 30 грн. раджу придбати тим хто тиснув кнопку "паддєржал!"

2 vanus. Так сьогодні і координувать нічого не треба. Велопробіг завтра. Збираємось на 9.30 ранку на театральній площі і все скоординуємо. А сьогодні ярмарка, конференція, і квест з 15.00, і то погода може внести корективи. Поки що все гуд, дощу нема, ріспект TAIS за погоду.(Обіцяла розігнати хмари) Так тримати. :D

Користуючись нагодою, вітаю всіх велодрузів з нашим святом!!! :ura:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...