Перейти до змісту

декоративний голуб

kozakOleg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вже близько 5 днів на зупинці Аверс по вулиці Соборності ( точніше за ларьком "квас та пиво" ) живе декоративний білий голуб, по всім ознакам він загубився, оскільки на одному і тому ж місті проживає вже декілька днів і нікуди не летить, можливо хтось знає хазяїна цього голуба?

IMG_2442%20copy-1-th.jpg IMG_2402-6-th.JPG

Опубліковано

Както смотрел передачку, что эти голуби в большинстве случаев погибают как их выпускают любовные парочки на свою свадбу например. Что они не предназначены для жизни в диких условиях.

Опубліковано

Думаю, що голуби, яких випускають молодята перед ЗАГСом повертаються до господаря... Такий собі вічний бізнес.

Опубліковано

знаю,що на волиньтекстиль контакті є чоловік який серйозно займається голубами,навіть голубятню там поставив.Може відвези йому того голуба,бо шкода.

І ще вроді голубятня стоїть в дворі за ТАм -Тамом

Опубліковано
Думаю, що голуби, яких випускають молодята перед ЗАГСом повертаються до господаря... Такий собі вічний бізнес.

Повністю згідний, але і бувайють форс мажорні обставини - можливо і загубився!

знаю,що на волиньтекстиль контакті є чоловік який серйозно займається голубами,навіть голубятню там поставив.Може відвези йому того голуба,бо шкода.

Ну якщо хазяїн не знайдеться то ти порадь тому чоловіку щоб приручив того голуба, оскільки він вже майже там тижень без хазяїна, добре хоч продавці із квасу підкормлюють його :0036:

Опубліковано

Опа :) где?

Одразу за там-тамом є п'ятиповерхівка,і там в дворі бачив голубятню.Тільки не знаю чи вона фунциклює.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...