Перейти до змісту

Луценко влаштував дебош в Німеччині?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Луценка затримала німецька поліція за дебош?

06.05 12:08___www.ПРАВДА.com.ua

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко знову опинився у центрі скандалу. Місце події цього разу – аеропорт німецького міста Франкфурт-на-Майні, в поліцейський відділок якого був доставлений Луценко разом зі своїм старшим сином.

http://pravda.com.ua/news/2009/5/6/94279.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

після недопуску в літак "українці вчинили сварку із правоохоронцями, грубо лаялися, кидали у них своїми мобільними телефонами і билися". Поліції довелося викликати підкріплення і застосувати силу. Особливо агресивно поводився син міністра – як пише німецька газета, на нього навіть вдягнули наручники.

мда..

150224092.jpg

Не пий, Юга, дебоширом станеш  :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еще б через Лондон полетели, ага. Просаживают бюджетные деньги! Дешевле Москва - Хабаровск- Сеул, или прямой из Москвы в Сеул. В Москве и набухались бы по-человечьи - слова никто бы ни сказал. Свои же люди, слов'яне :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

М-Да... Забули, що не вдома... А знімок, лівий, напевно...

От нема де й міністру розслабитись ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свиня, вона і в Африці свиня. А в Німеччині - schweine. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На політиків наших стидно й вдома дивитись, не говорячи вже про закордон. І всі вони називають себе елітою. Яке ж тоді враження складається про цілий народ?.. Сумно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо лідери свині то народ їх помиї!

Все схиляюсь до думки про братів моїх про гайдамак, де вон пропали....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ну їх всіх в дупу. На виборах проголосую або за якусь невідому партію, або за Ктулху

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина ночами не спить, думає як посадити бандитів і самому не сісти, бухнути немає коли, весь час треба бути на сторожі кругом вороги. А за кордоном бандитів наших нема, можна і відпочити. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тепер в 95-му кварталі "нова тема" буде :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мдя, тепер МВС тіпа спростування пише - http://pravda.com.ua/news/2009/5/6/94295.htm, мол, чисті як янголи...

хоча, здається мені, диму без вогню не буває...

правда Більд, як газетка має жовтуватий колір, може трохи добавили кольорів в картінку, вдались для невеликого поетичного перебільшення :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vanus, я дико вибачаюсь, але не зміг втриматись. І так:

Міністр і німці. П*єса на одну дію:

http://pashyrey.livejournal.com/476343.html

:lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vanus, я дико вибачаюсь, але не зміг втриматись. І так:

Міністр і німці. П*єса на одну дію:

http://pashyrey.livejournal.com/476343.html

:lol:

це по твоєму смішно ? шота я тут юмора не побачиФ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під час конфлікту між міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком і поліцією в аеропорту Франкфурта-на-Майні, були поранені чотири поліцейських.

Про це повідомив речник поліції Франкфурта-на-Майні Юрген Лінкер, передає українська служба Бі-Бі-Сі.

"Загалом транзитна територія не входить до сфери нашої відповідальності. У нас ще не було жодного випадку, коли б ми вимушені були діяти на цій території. Адже це формально навіть не територія Німеччини",- розповів він.

"Але, зважаючи на ситуацію, яка сталася в ніч з четвертого на п’яте травня, ми вирішили за доцільне надати допомогу. Адже поранено чотирьох поліцейських", - зазначив Лінкер.

Водночас, в коментарі Німецькій хвилі (http://www2.dw-world.de/ukrainian/) Лінкер зазначив, що "внаслідок сутички з Луценком постраждали четверо наших колег – троє чоловіків і одна жінка".

За його словами, двоє співробітників правоохоронних органів отримали забиття та подряпини і досі перебувають на лікарняному. Ще двоє поліцейських отримали легші травми, повідомив речник поліції.

У поліції Франкфурта заявляють, що досі до них не надходило офіційних запитів з боку МЗС чи дипломатичних установ щодо обставин інциденту за участі українського міністра. Однак якщо такий запит від зовнішньополітичного відомства надійде, поліція у встановленому порядку надасть протокол з місця подій.

"Закон зобов’язує державні органи обмінюватися інформацією", - наголосив Лінкер.

http://pravda.com.ua/news_print/2009/5/7/94308.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони всі такі ніжні там аж читати про це противно, таке враження була бійка 20х20 і вони вчотирьох її розводили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони всі такі ніжні там аж читати про це противно, таке враження була бійка 20х20 і вони вчотирьох її розводили

Якщо написане правда. То розумієш, полицай - це не наш мент, шо по беспрєдєлу почне дубасити тебе. І я так думаю, що любій людині заїхати по пиці мобілкою, мало не покажеться. А у Юги мобіла, я так вважаю не пластмасова :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бидло не тільки у Африці бидло, а в Франкфурта-на-Майні теж :angry:

З.І. Шенген кажете, шановні? Тільки з намордником хібащо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще на революції здоровався з Югою і запало одне враження: він сам доволі високий десь в районі 180-185 а руки в нього маленькі, холодненькі і дуже делікатні, можна навіть сказати бабські, щось я не думаю що тими ручками він когось там завалив, хоча поцарапати міг :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є така думка, що це все спровоковано.... Нє нє, мвс я не дуже люблю....

Але судіть самі, історія з Кличком, всі німці прекрасно знають що він міг дозволити той годинник.

Зараз Луценко..

Раніше історія з українськими заробітчанами, яких німці реально пресували, і нахабно поводились...

Щось забагато в пресі висвітлень такої фігні про українців ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ес така штука: чОрный пеар, вот и пеарят :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще на революції здоровався з Югою і запало одне враження: він сам доволі високий десь в районі 180-185 а руки в нього маленькі, холодненькі і дуже делікатні, можна навіть сказати бабські

Похоже так. На фото в посте #2 пляшку деликатно так ... пальчиками ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луценко тоже человек :) Ну и еще повадки бывшего "полевого командира" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після підвищення штрафів в сто раз я його перестав рахувати людиною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто в нас різні погляди.

[nd] ти бачиш в Луценкові "свиню", так то так, але а я крім цього ще дивлюсь на німців, які щось дуже сильно не долюблюють нас.... Хоча є за що.

Я буду десь через тиждень-два в Франківську, там більш достовірні джерела, які трохи знають що і як було. Як взнаю напишу одразу .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Німецька газета Bіld повідомляє нові подробиці бійки в аеропорту Франкфурт-на-Майні за участю міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка.

Як вдалося з'ясувати журналістам видання, двоє постраждалих поліцейських - інспектори прикордонної поліції, двоє інших - співробітники 19 ділянки поліції Франкфурта.

Жінка, патрульна аеропортової ділянки поліції, за інформацією Bіld, поштовхом у спину була збита з ніг. Комісар прикордонної поліції отримав "підступний удар між ніг", як наслідок - забій паху.

Більше того, видання пише, що правоохоронцям плювали в обличчя, били по ногах, до крові подряпали руки.

ги, скоро виявиться, що Луценко ще і над трупом поіздєвався :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...