Перейти до змісту

Адреналин 2: Высокое напряжение / Crank: High Voltage (2009) DVDRip

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Адреналин 2: Высокое напряжение / Crank: High Voltage (2009) DVDRip

IMG118-1241211043.jpg

Жанр: боевик

Страна: США ​

Режиссер: Марк Невелдайн, Брайан Тейлор

В ролях: Джейсон Стэтхэм, Эми Смарт, Клифтон Коллинз мл., Бай Лин, Дэвид Кэррадайн, Кори Хэйм, Эфрен Рамирез, Дуайт Йоакам, Гленн Хоуертон, Холли Вебер

Сюжет фильма: В сиквеле Чив Челиос покажет кузькину мать гангстеру, похитившему его неуничтожимое сердце и заменившему его на часовой механизм, работающий от регулярной подзарядки.

Продолжительность: 01:31:46

Качество видео: DVDRip

Видео: кодек: XviD, размер кадра: 704x384, битрейт: 1678 кб/с

Аудио: язык: Русский, перевод: дублированный (дубляж), кодек: AC3 5.1, битрейт: 448 кб/с

* * * L I N K * * *

ну і кілька заявлених скріншотів. мабуть що й не зміняться .

icon_plus_1.gifScreenShots
Опубліковано

Багато хто говорить що фільм ацтой, але на враженнях після першої частини всеодно тягне подивитись.

Опубліковано

Подивився.

Мені цікаво що і скільки треба було винюхати, скурити чи випити чи все разом щоб зняти таке гівно.

Давно так мене дратував фільм.

Опубліковано

Мега-ацтой. Столько мата в фильме не слышал никогда, имхо это не тот способ каким надо было привлечь аудиторию...

Опубліковано

Мда... Чекав віж фільма дечого більшого... А тут мат на маті і сплошний прикол... Хоча по-своему кіно вийшло веселе... :D

Опубліковано

кароче я зрозумів чому лажа вийшла.Буджет фільма 20 лімонів.Стетхем гонорар бере такий собі.Отже весь баблос пішов йому на гонорар, а знімали мабуть на пожертви інтузіастів яким сподобалась перша частина

Опубліковано

Все говорят, что фильм для дураков, а мне понравилось!))

Кароч трохі сюжет замудрили, але взагалі норм. До першого адреналіну канєш не дотягує, але дивитись можна.

Опубліковано

Лічно мені ппз понравилось :) Так наржався ночью шо спати не міг :)))

Дякую за фільм!

Опубліковано

Ох уж ці дубльори(перевод Дмитрий ГОБЛИН-Пучков).Що гоблін то гоблін,пошлятіна і бред.Яке б кіно не було такі придуркі його ще більш портять.

Опубліковано

Фільм одноразовий - якби це була перша частина, другу б не дивилась точно :lopata:

Опубліковано

А в 3 частині йому треба буде підримувати своє життя сірниками.. щоб горів він завжди, а в 10 частині він буде людина сосулька, дід мороз, людина вітер... Gigakach_01.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...