Перейти до змісту

Продам DDR2 1Гб

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
DDR2 667Mhz 2x512, назви не знаю, працювала без збоїв, останній рік лежить без діла. Ціна 70 грн

одну планку продасиш?

Опубліковано
DDR2 667Mhz 2x512, назви не знаю, працювала без збоїв, останній рік лежить без діла. Ціна 70 грн

одну планку продасиш?

Там і так ціна за дві планки, нижча плінтуса. 1 гіг за 70 грн, я вже розпродую останню партію тому так дешево :blush:

Опубліковано

одну планку продасиш?

Там і так ціна за дві планки, нижча плінтуса. 1 гіг за 70 грн, я вже розпродую останню партію тому так дешево :blush:

ну, ні то ні. хоча я думаю і по одній якби продавав вони б у тебе не залежались.

Опубліковано

одну планку продасиш?

ну, ні то ні. хоча я думаю і по одній якби продавав вони б у тебе не залежались.

Хм а скільки ти пропонуєш за планочку?

• 4 тижня потому...
Опубліковано

якщо вона буде працювати разом з самсунгівською 533 яб забрав а так незнаю, що це в тебе точно за фірма......... якшо то пиши в асю

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...