Перейти до змісту

У всіх Датагруповців відкривається зовнішній інет???

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене відкривається тільки зовнішній український ".ua""com" і внутрішній. Всі інші ні. Чи у всіх так?

Опубліковано
кожен день в світі щось відбувається, десь кабеля екскаваторами рубають, десь виходить з ладу обладнання по вині вузькооких китайців :)

турки во Франкфутре шалят

Опубліковано
кожен день в світі щось відбувається, десь кабеля екскаваторами рубають, десь виходить з ладу обладнання по вині вузькооких китайців :)

Интересно долго это еще продлится?

Опубліковано

Через це в мене пінг на росію (в деякіх місцях) виріс, але всі ресурси відкриваються.

Опубліковано

Доречі, можливо мені здається, можливо це просто збіг обставин ... але, якщо я добре памятаю, то декілька останніх місяців саме в останню пятницю тижня такі проблеми.

Як би там не було швидше би все знову нормально працювало ^_^

Опубліковано

ХМ... Сторінки відкриваються але дуже повільно доречі це відноситься тільки до іноземного трафіку. По Україні все люкс. З внутрішньої мережі теж супер.

Світ(Росія, Німеччіна, Польща, Австрія, США...) - 23 кбіт\с

Україна(Київ, Харків, Луганськ) - 18000 кбіт\с

згідно speedtest.net

Опубліковано
...декілька останніх місяців саме в останню пятницю тижня такі проблеми.

Хм, у автора семь пятниц на неделе? ;)

Вот только смог добраться до инета - а то даже аська не хотела коннектиться... Однако трабл, скорее всего, был со свитчом - шлюз пинговался очень криво... :)

P.S. Хм, и продолжает прерываться связь со шлюзом... Вряд ли тут Франкфурт замешан :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...