Перейти до змісту

Куплю зарядний пристрій

Basil

Рекомендовані повідомлення

Куплю зарядний пристрій типу:

«НАША СИЛА» НС 314

HC-314BLmax.jpg

або

"Енергія" ЕН-915 ПРЕМІУМ + LCD

en-915-400.gif

чи подібний.

Основні вимоги:

- Чотири індивідуальні канали для заряду від одного до чотирьох шт. AA/AAA Ni-MH/Ni-Cd акумуляторів.

- Сучасний мікропроцесорний контроль процесу заряджування та функція автоматичного відключення спільно з контролем коливань напруги.

- Функція відновлення позбавляє акумулятори від шкідливого «ефекту пам’яті».

- Захист від перезаряду.

- Захист від перегріву.

- Детекція наявності/відсутності акумуляторів, короткозамкнених або дефектних акумуляторів.

- LCD (рідкокристалічний) дисплей (бажано).

Пропонуйте сюди чи ПС.

8-068-1085158

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є потреба ще в самих акумуляторах (АА), то гарний варіант:

Зарядний пристрiй SONY 4*АА/ААА Ni-Mh 2700mAh+4акумул.+зарядка від авто, BCG-34HVE4F

post-3441-1240503699.jpg

В комплекті йде 4 шт АА на 2700mAh.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Магазин "ФанФото", www.cd.lutsk.ua, на борді - ursa, funfoto.

Я колись в них саме такий зарядний пристрій і купив, задоволений на всі 100%

Акумулятори, імхо, краще купувати окремо. Нещодавно купив у тому ж "ФанФото" на 2700 мАг - витримали в Canon PowerShot S3 IS без перезарядки 12 днів, відзнято 2 гіга фоток та 10 гіг відео.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де брати - розібралися. Підкажіть ще які краще акумулятори взяти? В малої Energizer 2500 mAh протрималися пів року, сильно втратили ємність, потім при зарядці один потік.

Yarchik, ти які брав? 2700 мА*год. - то ж лише ємність. Хто виробник, яке маркування?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і моїх 5 копійок, при покупці собі акумів перерив інфи багато і наткнувся на цікавий і авторитетний ресурс (заказухами не пахне нібито :))

test.org.ua(інфа про зарядки поруч).

Ясна річ які придбав :)

З.І. користуюсь більше року «НАША СИЛА» НС 314, річ супер, купував в ЦУМі, прайс тоді був порядку 120 грн, зараз напевно одні Ufo там..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Енерджайзери самого колись підвели, але на 2300, надто швидко втратили ємність. На 2500 юзав - проблем не було. Як і з Дюрасел. А зараз взяв якісь Hahnel 2700, хоча такого ж об'єму були й Sony, але чомусь ціна на ці Хахнелі була вищою, то я й подумав - що авось вони кращі :) Поки не жаліюся, але юзаю буквально місяць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ФАНфото ще продаються акумулятори і зарядні пристрої ANSMANN

Теж достойна уваги продукція. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Магазин "ФанФото", www.cd.lutsk.ua, на борді - ursa, funfoto.

Я колись в них саме такий зарядний пристрій і купив, задоволений на всі 100%

Акумулятори, імхо, краще купувати окремо. Нещодавно купив у тому ж "ФанФото" на 2700 мАг - витримали в Canon PowerShot S3 IS без перезарядки 12 днів, відзнято 2 гіга фоток та 10 гіг відео.

Немає вже в них такого... ;) Вже півроку до них захажую.... І в інет-магазині їхньому замовляв, але ніхто так і не відповів..

ЗІ: В мене такий же фотоапарат...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ФАНфото ще продаються акумулятори і зарядні пристрої ANSMANN

Теж достойна уваги продукція. ;)

можливо і достойна, але троха задорого...імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є потреба ще в самих акумуляторах (АА), то гарний варіант:

Зарядний пристрiй SONY 4*АА/ААА Ni-Mh 2700mAh+4акумул.+зарядка від авто, BCG-34HVE4F

В комплекті йде 4 шт АА на 2700mAh.

Дякую. Акумуляторів маю два комплекти (по 4 од.). Потрібна сама зарядка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще на зарядки можна зайти глянути в магазин "РАТЕХ", по вул. Медведєва, біля Старого Ринку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://ufo.ua/sm/site/fileslibrary/shop/.../ufo/KN-502.jpg

есть такая весчь. Могу договориться, что сверху он будет, как тая Сони, шо предлагалась(выведение лого , печать на пластике..), а за 37$ я в Киверцы доставлю его, плюс еще один в подарок!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://ufo.ua/sm/site/fileslibrary/shop/.../ufo/KN-502.jpg

есть такая весчь. Могу договориться, что сверху он будет, как тая Сони, шо предлагалась(выведение лого , печать на пластике..), а за 37$ я в Киверцы доставлю его, плюс еще один в подарок!

Мені всерівно, що на ній буде написано, але смисл твого стьобу я зрозумів.

Головне, щоб вон задовільняла моїм вимогам (див пост №1).

Ну і ціна з моїм самовивозом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2difoto: http://www.ufo.ua/ru/shop/733/793/199999.html якщо то вона, то вона мені не підходить, соррі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вставлю пять копеек. Если хочешь с дисплеем и с тренировкой (тоесть аналог той "нашей силы", что в первом посте), то есть еще в природе UFO KN-U19

ufo_kn-u19_m.jpg

или такой же точно VIPOV.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вставлю пять копеек. Если хочешь с дисплеем и с тренировкой (тоесть аналог той "нашей силы", что в первом посте), то есть еще в природе UFO KN-U19

ufo_kn-u19_m.jpg

или такой же точно VIPOV.

Щось ніде не знайшов даних, який струм заряду в нього? Але одна година зарядки, це "круто" для акумуляторів звісно...

Та і знов жеж в комплекті акумулятори, які на разі мені не потрібні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По параметрам подходит то, шо Андрюха выше выложил.

А вообще у меня была фотка, где Сони, Випов, Саньё и Уфо в фас и профиль. Фотка называлась "Мы все построены на одном контроллере Филипс, на одном заводе, на одном конвейере, но потом нас разделила судьба на полиграфическом станке". Просто я потом понял, что людям легче продать Сони и заработать 10 баксов, чем переубеждать купить Уфо, чтобы заработать 1 бакс. До сих пор не понял, в чем у них варится межушный нерв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось ніде не знайшов даних, який струм заряду в нього? Але одна година зарядки, це "круто" для акумуляторів звісно...

Та і знов жеж в комплекті акумулятори, які на разі мені не потрібні...

Така зарядка в мене, в NreNeR, ще в кількох знайомих. В комплекті акумуляторів не було і нема.

Можливо був інший варіант поставки з акумуляторами в комплекті, але я не бачив такого.

Тепер про струм заряду. Переписую з корпуса зарядки.

800 мА(АА)х2/ 400mA(AA)x4

400 mA(AAA)x2/ 200mA(AAA)x4

Тут є трохи інформації про струм заряду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу запропонувати під замовлееня Енергія ЕН-915 Premium + LCD - 15$ :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По параметрам подходит то, шо Андрюха выше выложил.

А вообще у меня была фотка, где Сони, Випов, Саньё и Уфо в фас и профиль. Фотка называлась "Мы все построены на одном контроллере Филипс, на одном заводе, на одном конвейере, но потом нас разделила судьба на полиграфическом станке". Просто я потом понял, что людям легче продать Сони и заработать 10 баксов, чем переубеждать купить Уфо, чтобы заработать 1 бакс. До сих пор не понял, в чем у них варится межушный нерв.

Я зрозумів...

Можеш її мені запропонувати? Ціна?

Чи хтось інший може? Прошу. Пропонуйте.

Можу запропонувати під замовлееня Енергія ЕН-915 Premium + LCD - 15$ :)

Дякую! Взято на замітку. Почекаєм альтернативних пропозицій...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можеш її мені запропонувати? Ціна?

Чи хтось інший може? Прошу. Пропонуйте.

Думаю, що в Difoto є така зарядка. Навіть впевнений, бо сьогодні на власні очі бачив. А ціну він сам скаже :) .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ufo_kn-502_m.jpg

и

BCG-34HVE4F.jpg

первый вариант с аккумами UFO 2700mAh стоит 21 у.е. против 37 за второе :)

а KN-U19 ufo_kn-u19_m.jpg будет стоить 12,5 у.е.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а KN-U19 будет стоить 12,5 у.е.

Від доступний в тебе чи на замовлення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А штатно устройство расчитано для аккумуляторов не выше 2300, поэтому для других аккумуляторов таймер будет срабатывать ранее и отключать их при неполном заряде, тут два выхода либо поднять ток зарядки, либо увеличить время таймера.

То дійсно так? Тоді мої акуми на 2500 та 2700 постійно будуть недозаряжатись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А штатно устройство расчитано для аккумуляторов не выше 2300, поэтому для других аккумуляторов таймер будет срабатывать ранее и отключать их при неполном заряде, тут два выхода либо поднять ток зарядки, либо увеличить время таймера.

То дійсно так? Тоді мої акуми на 2500 та 2700 постійно будуть недозаряжатись?

Не знаю, де такое написано, но зарядит он хоть 3000мАч. Писал ламер какой-то, там процессор контролирует дельта вольтажа и температуры, ему пох, какая емкость у аккумов. Есть в наличии тележка с вагоном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...