kudrom Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 15:15 #26 Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 15:15 Підтримую Толіка, яка різниця чи ти показав великого пальчика спікеру чи простому смертному? Раз ти посадова особа, веди себе хоч більш-менш по людськи. А вийти з машини і красуватися фамілією чи партбілєтом - це якраз з радянських і кучмівських часів традиція
Quiet Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 19:40 #27 Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 19:40 хлопчику пальчика показали, він до татка жалітися побіг?да жодна нормальна людина уваги на це б не звернула просто;Ти справді вважаєш, що жити в суспільстві, в якому кожен, в кого є хоть краплина влади, може показати пальця, скрутити дулю, насрати на голову і це нормально? І на це не потрібно звертиати увагу? І всі питання повинні вирішуватись міряннням посвідчень в кишенях, щоб потішити своє его?
kostya Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 21:06 #28 Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 21:06 как это ни странно, но:думаю если бы тот мент пальтсы свои тыкал _вменяемому_ челу то легко заработал бы в табло. без всяких корочек и регалий.так что порядки порядками, а самостоятельная фигура ведет себя так,как я написал. а вот малчеги на поводку бегут плакацо хозяину.и пеар тут ну никак не поможет.
Tolik_lt Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 21:46 #29 Опубліковано 24 Квітня, 2009 в 21:46 Тебе, Андрюха, виберемо.Бо ти пачьті як Бетмен-бєзгрєшен. Обама і Путін факами не балуються. вони не вуличні пацани.
Yarchik Опубліковано 25 Квітня, 2009 в 02:38 #30 Опубліковано 25 Квітня, 2009 в 02:38 Всі чомусь вважають, що ключовим моментом в історії між Яценюком і Кожою (таке вроді прізвище того мента з нервовим тіком середніх пальців) є те, що Кожа показав фак. А як на мене, основним є те, що високопосадовець грубо порушив перед цим Правила дорожнього руху. Чомусь ми всі хочемо, щоб владне бидло, яке їздить, як йому заманеться, також притягували до відповідальності. От Сєня це і зробив. Як на мене, це матиме більш позитивний момент, ніж якби в ничку хтось комусь набив морду. Так хоч менти знатимуть, що вони не "нєуязвімиє".В середовищі "дорослих" морди бити несерйозно. А от звільнення, порушення кримінальниз справ - це да.А крім того, Кожа однозначно порушив етику державного службовця та Присягу державного службовця (див. Закон України "Про державну службу"). А це є підставою для звільнення.Загалом, Сєня прав. Грамотно показав на всю країну ментовський безпрєдєл,але не опустив руки, а виіпав винного.
romaxa11 Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 09:26 #31 Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 09:26 це тільки початок і до виборів ще є час взнати про цю людину більше
Tolik_lt Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 09:32 #32 Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 09:32 нє, Толян, мене не нада в тому то і справа, що грешєн, як і всі люди. от тому і нєфіг безоглядно гнати на усіх. усі грішні, але хтось береться хоч за щось, а хтось вдома сидить
fleur Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 11:44 #33 Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 11:44 от тому і нєфіг безоглядно гнати на усіх. усі грішні, але хтось береться хоч за щось, а хтось вдома сидитьво-во - нефіга я на всіх на разі і не гоню - тільки вибірково, толіка ти папробуй так як я вдома посидіти а тоді і умнічай. що це ще за безкінечні переходи на особистості?А дійсно, Толік, хватить нападати. Кожен має право висловити свою думку, навіть якщо вона відмінна від іншої (в даному випадку від твоєї). Хтось може свято вірити у нового "кумира" і бути прихильним до Тема ж взагалі не про те. Читай вище- візит Яценюка у Луцьк.
Yarchik Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 11:57 #34 Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 11:57 це тільки початок і до виборів ще є час взнати про цю людину більшеВ смислі, обрізаний, чи ні?Краще глянь на тих, хто його підтримують... весь народ Моісеєвий.
vanus Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 17:39 #35 Опубліковано 26 Квітня, 2009 в 17:39 ВОТТТТТ она причина що мені не подзвонили :-) моя морда аж ніяк не схожа ось наприклад ДАЙОШ ЛЮСТРАЦІЮ АДМІНСОСТАВА БОРДИ!!!
romaxa11 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 07:05 #36 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 07:05 vanusпісля тієї фотки м_________ ж__________вже не заснути
kudrom Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 09:22 #37 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 09:22 прикольно ви візит Яценюка обговорюєте Я так розумію, фото Вануса - це не офтоп, а офіційна фотографія потенційного кандидата від блоку Яценюка?
romaxa11 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 10:07 #38 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 10:07 думаю варто дивитися не на №1 блоку, чи руху, а набагато важливіше, дійсно, перші 15-20 "спонсорів", бо обираємо ми №1, а нас "розвивають" наступні 19-ть
Ha3aP Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:03 #39 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:03 Я не розумію одного, Ви, досвідченні політики не можете зрозуміти що Яценюк така сама пєшка як яник і той пасічник?
Yarchik Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:10 #40 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:10 ... Ви, досвідченні політики ... Який елегантний і тонкий стьоб!
drozl Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:19 #41 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:19 Моє імхо таке - Яценюк як людина подобається, але... всього одне питання - звідки гроші тирчати з ранку до вечора в телевізорі?
Harddriver Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:37 #42 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:37 Моє імхо таке - Яценюк як людина подобається, але... всього одне питання - звідки гроші тирчати з ранку до вечора в телевізорі? Ось звідки, нє?
Tolik_lt Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:57 #43 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 18:57 А точно Фірташ? а то тут і Коломойського в чергу ставили, і Пінчука, і Ахмєтова...Назік, а хто король- жідомасони напевно?
Harddriver Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 19:13 #44 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 19:13 А тим часом рейтинг Яценюка растьоть і растьоть. А чого, молодий, перспективний, то, шо надо. Може навіть і щось робити буде (перший час)Рекомендую звернути увагу на висловлювання Сені по ключовим "полярним" питанням - нато, флот, Крим, статус російської мови і т.ін, а там, маючий вуха най почує.
Tolik_lt Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 19:39 #45 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 19:39 Толік, вони тобі бабки платять чи ти чого так заступаєшся? я заступаюсь?та хрєн там. мені просто смішна позиція з кнопки на аватарі Харддрайвера. Образно кажучи, усі чекають Бетмена(Супермена,Спайдермена, Джізаса Крайста) він має бути строгий, але справедливий-дать піхвівців усім поганим, нечесним, але при цьому не переборщити, щоб невинних не зачепити. усім хорошим він має дати подарки: підприємцям-маленькі податки, найманим- високі зарплати, пенсіонерам і студєнтам- великі пєнсії-стіпєндії.Кожній бабі-мужика, кожному мужику-дві баби. і щоб при цьому ніхто нікому не ізмєняв. Ночами він має прибирати засрані папірчиками, кульочками, обгортками, пляшками вулиці наших міст і сіл. він має забирать у алкаголіків пиво і горілку і умовлять їх пити морковний сок, а ще краще гарбузяний-він корисніший, кажуть, канцеропротекторні властивості має. він має набудувать спортивних майданчиків і повісити на турнічки купу спортсменів, щоб підтягувались. у нього мають бути гроші, багато, щоб хватило на те, щоб про нього дізнались, але зароблені чесною важкою працею. а з"явитись він має звідти, де нема корупції, влади і т.д., і при чому у нього має бути вражаючий послужний список з добрих і корисних справ на благо народу-тобто, прийти він має з неба... і т.д., і т.п. карочє, женщіни ридають, матроси сміються. мені імпонують ідеї і думки, які він пропонує-вони тверезі і розумні, і корисні для суспільства. очі його направлені не у сторону чергової сутички і в"язкої боротьби, а до інших речей. і я не бачу сенсу наперед казати на нього щось погане. буде час і для об"єктивної критики.
STRIKER Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:50 #46 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:50 Моє імхо таке - Яценюк як людина подобається, але... всього одне питання - звідки гроші тирчати з ранку до вечора в телевізорі?Ось звідки, нє? ... Нє:
Tolik_lt Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:51 #47 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:51 а я всьо ждав, коли страйкєр шось таке висловитьшляпа і лапсєрдак-це харашо.тіко морда у нього якась старообрядчєска
STRIKER Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:53 #48 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:53 а я всьо ждав, коли страйкєр шось таке висловить Сподіваюсь, я тебе не розчарував? шляпа і лапсєрдак-це харашо.тіко морда у нього якась старообрядчєска Усі претензії щодо морди - до ребе.
Harddriver Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:54 #49 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:54 карочє, женщіни ридають, матроси сміються. Хм. Я не вірю Яценюку тому що це політик старої генерації? Ні, не зовсім. Послухавши і почитавши я побачив - на публіці він демонструє позиції абсолютно обтічні. Це дуже правильно тактично, але "в коѓне невеѓно" стратегічно. Чому? Тому, що неможливо всім подобатись Тебе смішнить моя позиція? А мені, уяви собі не смішно, що в другому турі людям, яки дійсно цікавляться і моніторять ситуацію доведеться йти на поводу у лохтората, що заковтнув наживку з телевізора і голосувати...... може навіть і за Яценюка, аби тільки не за "двічі несудимого".
Tolik_lt Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:55 #50 Опубліковано 27 Квітня, 2009 в 20:55 а я всьо ждав, коли страйкєр шось таке висловить Сподіваюсь, я тебе не розчарував? ні.тобі личить твій аватар Хард, нам голосувати за двічі несудимого? Он ше Сєргєй Лєанідичь буде в списку. тоже класний парєнь, з недоліків молдавське проісхождєніє і комсомольське прошле. із плюсів- покінув службу у жидоу із групи Пріват
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.