Перейти до змісту

Вкусна Водичка 2

ptk

а чи пєте ви Луцьку воду з крану?  

63 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

є у нас топік, власне я стараюсь воду на офіс привозити з колодязя, або купую, а тут так получилось що не було своєї води і я набрав з крану, так після декілька кіпятінь утворився накип і мало того на воді була якась біля плівка з підозрілими бульками, та до того всього сивувата та вода...

так от а хто як думає, можливо нашим підприємстав які постачають воду до кранів ті підприємства, що продають фільтровану воду доплачують? а то вода з крану на мою думку получається тільки технічною, бо без попереднього фільтрування її страшнувато пити...

ну і маленьке опитування на цю тему...

власне опитування змінив (дописав) о 23-54 від 18,04,09

Опубліковано

Обычно пью минералочку, но если ночью приспичит попить, а минералки нет - спокойно выпью стакан воды из крана. Раньше тоже брезговал, но после того, как побывал в Харькове и посмотрел и понюхал (пробовать не рискнул), что течет из крана там - понял что зря выёживаюсь :)

Опубліковано

рішуче настроєний ставити систему з декількома ступенями очистки включаючи осмос, тут справа не про те чи пити чи ні , а тут вже про здоров'я сім'ї. Хочиться зменьшити накопичення каменя в нирках і інших органах ну і взагалі психологічно якось краще пити очищену воду. Та й ця система окупится спокійно через рік.

Опубліковано
Обычно пью минералочку, но если ночью приспичит попить, а минералки нет - спокойно выпью стакан воды из крана. Раньше тоже брезговал, но после того, как побывал в Харькове и посмотрел и понюхал (пробовать не рискнул), что течет из крана там - понял что зря выёживаюсь :)

Підтримую. Тільки я їздив не в Харків а у Херсон до родичів..... так мало того що там з крану тече мутна рідина з неприємним запахом, так ще й лише декілька годин на добу, в суворо обумовлений час....

Опубліковано

Вживаю профільтровану воду.

А от був в Луганську, так там навіть зуби чистити водою з крану неможливо.

Опубліковано

сюжет думаю буде цікавим усім..

за опитування вже як вийшло...хоча мо шось допишу

хоча якщо подумати, а особливо заглянути в чайник чи в стіралку шо там робиться, то важко уявити що робиться в нас в організмі...то пити просту водлу з крану вкрай нехочиться...

навіть якщо вода більш менш нормальна, всеодно важко уявити, небачивши це на власні очі, який шлях проходить вона і що нам несе пройшовши цей шлях до нашого крану..

Доречі в нас на ринку України вже почали зявлятись чудотаблетки тільки от не знаю чи там тільки дизінфекція чи ще щось?..

і хотілося б дізнатись, якщо хтось знає, чи є якісь стандарти, норми? чи можна на це діло поскаржитись?

Опубліковано

поскаржитись не вийде це точно, по паперах все чікі-піки і в любому суді будь-який водоканал доведе що робить все по максимуму на ті гроші які в нього є, тут от машина в Києві провалилась під землю і винуватих не знайшлось, а тут вода.

Опубліковано

Роки зо два, а може і більше, використовую осмос для пиття та приготування їжі. Вся сім"я задоволена і я спокійний за те що вони п"ють. На пралку не ставив ніяких фільтрів, періодично раз в 2-3 місяці чищу якимсь спеціальним порошком. В мене вертикалка, так що по барабану видно коли варто було б почистити.

Опубліковано
рішуче настроєний ставити систему з декількома ступенями очистки включаючи осмос, тут справа не про те чи пити чи ні , а тут вже про здоров'я сім'ї. Хочиться зменьшити накопичення каменя в нирках і інших органах ну і взагалі психологічно якось краще пити очищену воду. Та й ця система окупится спокійно через рік.

romaxa11, яким чином складна очисна система води окупиться за рік? Як на мене, це постійні витрати, дивідендами яких стане лише чистіший організм. Фільтри потрібно регулярно міняти, інакше очистка набирає зворотнього ефекту.

Певний період купував воду в магазині - вона навіть на смак відрізнялась від води з крану. Скуштувавши чисту моршинську воду, на смак відрізняв воду з крану. Потім ця вода зникла з магазинів, а іншої купувати не став. Перші кілька днів було важко привикати до старої "доброї" води з хлоркою. Але нічого - зараз навіть не згадую про смачну моршинську.

Та й побувавши кілька разів у санаторних комплексах під Києвом, зрозумів, що наша луцька "кранова" вода - ще ого-го яка класна і смачна. Вона принаймні не пахне болотом і на колір прозора.

Зрештою, думаю, якщо організм не забруднювати іншими непотрібними речами - пивом, сигаретами, алкоголем і т.п., то він встигатиме виводи всю цю хрень і самоочищуватись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...