Перейти до змісту

Який номер телефону в нове польське посольство, що на Дубнівській?

ЙОЖИК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Який номер телефону в нове польське посольство, те що на Дубнівській? Ато старі номери не працюють, по 109 нових номерів не знають, в неті зустрічаються старі номери\адреси, а нових поки не бачив.

Потрібен телефон для довідок\до чергового, а їхати туди, не хоцца :)

Опубліковано

Ось, добрі люди підказали:

Адреса: 43010 м. Луцьк

вул. Дубнівська, 22-Б

Тел. (380332) 280-640

Факс (380332) 280-659

E-mail: [email protected]

http://www.konsulat.lutsk.ua/

п.с. сам запитав, сам дав відповідь :D

Опубліковано

ага. а мені довелось туди сьогодні їхати. бо блін добрих людей не знайшлося.

попередній запис по талончиках.

до речі. яка маршрутка туди йде?..О_о

Опубліковано

Не Дубнівську йдуть 1, 30, 18, 150, ну ще є такий автобус №21, який зупиняється по тролейбусних зупинках і тролейбус №5.

Опубліковано

По талончиках? Эт как? Пришел туда, получил талончик, потом опять пришел и приняли? Или по телефону мона записаццо?

Допустим, пришло мне приглашение от знакомого гражданина Польши. Я беру это приглашение и что дальше?

З.Ы. ни разу в посольстве не был, поэтому и спрашиваю.

Опубліковано

1. Не плутайте посольство з консульством.

2. Відповідь до Terrable - звичайно є два "відділення" , для простих "гастарбайтерів" та для тих в кого є запрошення і т.п

коротше прийди скажи в тебе є запрошення. При наявності запрошення там роблять візу швидко, ставлять печатку, черги не повинно бути...

Опубліковано

Мне один знакомый сказал, что даже если есть приглашение, надо за месяц идти и брать талончик на приём. Это так? Если да, то куда именно идти/заходить?

• 3 тижня потому...
Опубліковано
Ось, добрі люди підказали:

Адреса: 43010 м. Луцьк

вул. Дубнівська, 22-Б

Тел. (380332) 280-640

Факс (380332) 280-659

E-mail: [email protected]

http://www.konsulat.lutsk.ua/

п.с. сам запитав, сам дав відповідь :D

На рахунок тел. не знаю, напевно на сайті є а нова адреса в неті виглядає так http://www.luckkg.polemb.net/

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Пришло приглашение от поляка, в нем указано, что поляк покрывает все расходы, а именно, на въезд, выезд, лечение и депортацию. На сайте консульства прочитал, что для оформления визы с целью проведать человека, надо:

post-2675-1243688935.jpg

Родственником я поляку не являюсь, о чем указано в приглашении.

Отсюда вопросы:

1. Какие именно мне документы надо для получения шенгенской визы?

2. Анкету с этого сайта если закачать и заполнить, она подойдет для подачи в консульство, или надо на месте там брать?

З.Ы. почему спрашиваю какие, потому что многие говорят что по приглашению даже страховку не надо, а надо следующее: ксерокопии укр, загран. паспортов, само приглашение, фото и заполненная анкета.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Був сьогодні в польскому консульстві.

Робота огранізована так собі. Людей не те щоб дуже багато але троха є (до пари сотен одночасно біля забору).

Вхід на отримання візи загальний для всіх, розділу як в Львові немає... Серйозні люди вимушені стояти в черзі з заробітчанами. Кричать і галасують, не пропускають нікого без черги.

Інколи виходив охоронець поляк (єдиний поляк якого я там взагалі бачив) і відганяв людей від забору наче собак :)

Ги. А так він прикольний, щось балакав з нашим міліціянтом :)

Какие именно мне документы надо для получения шенгенской визы?

Як це не смішно але ті заходи які повинні стримувати потік різного зброду не дають ніякого результату.

Мені, безробітному, спокійно дали шенген, а людина з немаленькою офіційною з/п вимушена нести справку з роботи... Правда, то ще як попадеш (на якого клєрка, як я вже сказав - всі - українці, поліцаї типу, ги).

Але факт залишаєтся фактом, дають шенген практично всім підряд, а у серйозних людей бюрократичні трабли.

Опубліковано
Серйозні люди вимушені стояти в черзі

серьезные люди в очередях не стоят, а если стоят - это уже не серьезные люди...

Опубліковано
Був сьогодні в польскому консульстві.

Робота огранізована так собі. Людей не те щоб дуже багато але троха є (до пари сотен одночасно біля забору).

Вхід на отримання візи загальний для всіх, розділу як в Львові немає... Серйозні люди вимушені стояти в черзі з заробітчанами. Кричать і галасують, не пропускають нікого без черги.

Інколи виходив охоронець поляк (єдиний поляк якого я там взагалі бачив) і відганяв людей від забору наче собак :)

Ги. А так він прикольний, щось балакав з нашим міліціянтом :)

Як це не смішно але ті заходи які повинні стримувати потік різного зброду не дають ніякого результату.

Мені, безробітному, спокійно дали шенген, а людина з немаленькою офіційною з/п вимушена нести справку з роботи... Правда, то ще як попадеш (на якого клєрка, як я вже сказав - всі - українці, поліцаї типу, ги).

Але факт залишаєтся фактом, дають шенген практично всім підряд, а у серйозних людей бюрократичні трабли.

Я вот 3 числа ходил занимать очередь.. какие документы никто не знает.. ну пипец.. с сайта ихнего взял список и собираю.

З.Ы. Взял чеки на прием аж на 6 июля :blink:

Опубліковано
серьезные люди в очередях не стоят, а если стоят - это уже не серьезные люди...

Па настаящєму серйозніє люді вабще не паявляются в консулат, но разгавор нємного нє о ніх.

• 6 місяців потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

скільки приблизно коштує шенген/віза?

• 4 місяця потому...
Опубліковано

цікавить як зараз іде прийом громадян

відпишіться хто недавно бував

Зараз (з 15 вересня) вересня прийом документів відбувається В И К Л Ю Ч Н О після реєстрації анкети в інтернеті на сайті http://www.e-konsulat.gov.pl/

Вибираєте укр. або польську мову, потім закладку ВІЗА та опцію "ЗАРЕЄСТРУЙ ФОРМУЛЯР" (шенген або національну). Увага! "ЗАРЕЄСТРУЙ ФОРМУЛЯР", а не "ЗАПОВНИ ФОРМУЛЯР". Після заповнення (треба швидко, діє ліміт часу), краще записати анкету на комп і видрукувати. Там буде вказана дата і година візиту. (здається 4 листки)

При заповненні є трохи складностей, але лише при першій спробі. Раджу спочатку спробувати зареєструваити на вигадану особу, бо при помилці Вас на той самий день система вдруге не запише

Вільні терміни є, як правило, на наступний день.

Перелік документів на сайті консульства.

Недавно відмінили обов'язковість подання довідки про отриману заробітну плату (доходи)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...