Перейти до змісту

«ТСН» запускає цикл журналістських розслідувань «Дорогосказ»


zaHARE

Рекомендовані повідомлення

«ТСН» запускає цикл журналістських розслідувань «Дорогосказ»

09-04-2009

З 19 квітня «ТСН» розпочинає новий цикл журналістських розслідувань «Дорогосказ». Про це повідомляє прес-служба телеканалу «1+1».

Цикл сюжетів кореспондента «ТСН» Максима Сухенка буде присвячено стану автомобільних доріг України. Зокрема в проекті розповідатиметься про те, за якою технологією укладають асфальт в Україні, хто і як заробляє на дорожньому зборі, чому дороги до елітних будинків побудовані якісно, а у віддалені села не може доїхати навіть машина швидкої допомоги.

«Цієї весни з нашими дорогами сталась справжня катастрофа: вони розвалюються, машини йдуть під землю. З 20 тисяч доріг державного значення 50% вимагають капітального ремонту», - наголошує Максим Сухенко.

Журналістське розслідування «Дорогосказ» виходитиме на каналі щоденно в основному випуску «ТСН» о 19.30.

Нагадаємо, у 2008 році «ТСН» розпочала серію спеціальних розслідувань. В межах проекту вийшли цикли сюжетів - «Земля розбрату», «Біла халатність», «Жерсть мундиру», «Поки батьки не бачать», «Територія позитиву».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за те бабло (ті побори $) , що платять автомобілісти в казну (кишені Київські :angry: ) дорожне покриття має бути як на аеродромах <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...