Перейти до змісту

Де в нас в Луцьку можна придбати квіти? Багато і дешево!? :)

ЙОЖИК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо потрібно квіти оптом -то на Теремнівській, перший поворот на ліво (як їхати від Модерна), заїджаєш на територію і направо - там зразу побачиш

Опубліковано
Було написано "під мостом", а під мостом я проїзджав пару днів назад, так там гуманітарку продавали. :blink:
Проїжджаєш гіманітарку, повертаєш направо, паралельно мосту, а потім повертаєш в перший поворот наліво (він там один впринципі, відразу за гуртожитком кооперативного технікуму), впираєшся в магазинчик з олією (на в'їзді в базу), а там спитай, тобі покажуть (від того магазинчика 10-15 метрів вправо, по території бази). Кажись понятно написав :)

Доброго вечора,ви можливо знаєте номер телефону,щоб з ними звязатись?я не з луцька..

тел. (095) 821 25 02 М.Луцьк, пр.Перемоги, 24 (тарно-бондарний комбінат), Магазин "Гарденія" на Перемоги теж їхній.

Було написано "під мостом", а під мостом я проїзджав пару днів назад, так там гуманітарку продавали. :blink:
Проїжджаєш гіманітарку, повертаєш направо, паралельно мосту, а потім повертаєш в перший поворот наліво (він там один впринципі, відразу за гуртожитком кооперативного технікуму), впираєшся в магазинчик з олією (на в'їзді в базу), а там спитай, тобі покажуть (від того магазинчика 10-15 метрів вправо, по території бази). Кажись понятно написав :)

Доброго вечора,ви можливо знаєте номер телефону,щоб з ними звязатись?я не з луцька..

тел. (095) 821 25 02 М.Луцьк, пр.Перемоги, 24 (тарно-бондарний комбінат), Магазин "Гарденія" на Перемоги теж їхній.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Так от, виникла потреба придбати багато троянд. Пройшовся я в себе по 33-му, по місцях де продають квіти, і знайшов потрібні мені квіти, по 15 грн. Сказав, що мені потрібно 50 шт. і спитав яка тоді буде ціна. У відповідь почув - 12 грн за 1 шт. 600 грн за 2 букета - як на мене (хай пробачать жінки мою "скупість") це трішки перебор, імхо! Так от я і подумав що можливо в нас є місця, де можна придбати квіти оптом, по більш адекватній ціні!?

п.с. один мій зенайомий казав що В Гіркополонці можна купити квіти майже в 2 рази дешевше ніж у Луцьку, але потрібно купувати упаковками, але він точних деталей не знає. Можливо хтось в курсі?

п.п.с. вибачте, якщо не в ту тему запостив, але як на мене, то в Луцк.толкс вона буде більш актуальнішою, ніж в куплю\продам. Якщо ж ні, то поправте :)

Якщо, Вас цікавлять квіти а іменно троянди то я Вам можу в цьому допомогти- щодня, можу Вам пересилати прайс, у нас широкий вибір троянд!!!Я шукаю здавати квіти оптом!!!

Опубліковано

Так от, виникла потреба придбати багато троянд. Пройшовся я в себе по 33-му, по місцях де продають квіти, і знайшов потрібні мені квіти, по 15 грн. Сказав, що мені потрібно 50 шт. і спитав яка тоді буде ціна. У відповідь почув - 12 грн за 1 шт. 600 грн за 2 букета - як на мене (хай пробачать жінки мою "скупість") це трішки перебор, імхо! Так от я і подумав що можливо в нас є місця, де можна придбати квіти оптом, по більш адекватній ціні!?

п.с. один мій зенайомий казав що В Гіркополонці можна купити квіти майже в 2 рази дешевше ніж у Луцьку, але потрібно купувати упаковками, але він точних деталей не знає. Можливо хтось в курсі?

п.п.с. вибачте, якщо не в ту тему запостив, але як на мене, то в Луцк.толкс вона буде більш актуальнішою, ніж в куплю\продам. Якщо ж ні, то поправте :)

Якщо, Вас цікавлять квіти а іменно троянди то я Вам можу в цьому допомогти- щодня, можу Вам пересилати прайс, у нас широкий вибір троянд!!!Я шукаю здавати квіти оптом!!!

подивіться на дату, людині треба було у квітні 2009року. )

))

Опубліковано

..можу Вам пересилати прайс.. ..Я шукаю здавати квіти..

гугл перекладав?))

троль мордера набиває пости..

Опубліковано

Мій брат на початках незалежності також вирішив зайнятись квітковим бізнесом. Серед ночі тихенько проліз в теплицю Зеленого господарства, зібрав урожай гвоздик і троянд. Вийшов, здав, так потроху-потроху почав розвивати і ще заіграло в ньому щось гусарське - любив подарувати дівчині оберемок з сотні гвоздик і це десь в дев'ятому класі; чи просто дівчатам по квіточці роздавати. Але одного разу, вночі, прямо серед теплиці, мого брата-гусара накрили налюди-мєнти разом з робітниками господарства. Мама, дідо, баба, заплатили за кожну квіточку - врятували юні роки, але після того в місті одним гусаром стало менше:)

Опубліковано

підскажіть де в Луцьку, недорого, купити орхідею..

або може в когось дома стоїть гарна)) непотрібна - куплю..

пропозиції в приват

Опубліковано

підскажіть де в Луцьку, недорого, купити орхідею..

або може в когось дома стоїть гарна)) непотрібна - куплю..

пропозиції в приват

в новій лінії були по 38 грн, але то тиждень назад....ще під мостом (як від стадіона їхати до тама-тама) на складах можеш глянути.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Ми купували на Пасажі, маленькі, але вже квітучі коштували 5 грн., стандартна ціна на великі квітучі підвісні кашпо 70-80грн.

• 11 місяців потому...
Опубліковано
4 минуты назад, ISV сказал:

Хто має свіжі контакти по оптовій купівлі квітів, цікавить 20-25 високих пишних троянд???

В Гіркій Полонці де колись був бар Каро( але саме в колишньому приміщенні) оптовий склад, просто туда заїдете підете на склад і виберете собі які подобаються.

Опубліковано
2 годин тому, ISV сказано:

Хто має свіжі контакти по оптовій купівлі квітів, цікавить 20-25 високих пишних троянд???

Магазин біля Слона.

Опубліковано
5 годин тому, Віталій СК сказано:

Магазин біля Слона.

Дякую, купив сьогодні там великі та гарні по 20грн./шт.

За Гірку Полонку знав, тільки далеко туди їхати було.

Доречі зараз не сезон на троянди, привозять не багато та й розбирають швидко

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...