Перейти до змісту

Ремонт мобільного телефона

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Підкажіть, будь-ласка, куда краще здати на ремонт втопленого Nokia 5310?

можна по тел. 290129 -Андрій. Мені вони не одного покійника підняли

Опубліковано

Поки думаєш, то він по трохи гниє всеридині, здавай скоріше, будуть більші шанси на успішний ремонт. Біля Цума, терміновий ремонт мобільних телефонів.

Опубліковано

Вийняти батарею терміново і бігом в Контакт сервіс на Волі 43. (Той, що ще недавно був Акцент сервіс). Авторизований сервіс Нокії в Луцьку.

Опубліковано

На майбутнє, щоб знали, підкажу народний метод, якщо телефон впав у воду, швиденько дістаєте з нього батарею, по можливості розбираєте, і кидаєте плату в мішочок з рисом, ставите в темне місце десь на добу. Рис дуже сильно вбирає в себе вологу. Такий метод діє якщо відразу його застосувати, а якщо моб побув кілька днів з вологою всередині + до того нього чучу просушили, побачили що працює і далі користувались але потім відмовила клава чи пропав звук, в такому випадку відремонтувати буде набагато складніше, та і самі ремонтники не дадуть гарантії більше ніж на тиждень. отакЄ.

Опубліковано

Ага, а потім приходять телефони з цукром в середині, з сілюю... вони також добре вологу вбирають. Сіль особливо. :rolleyes:

Опубліковано
На майбутнє, щоб знали, підкажу народний метод, якщо телефон впав у воду, швиденько дістаєте з нього батарею, по можливості розбираєте, і кидаєте плату в мішочок з рисом, ставите в темне місце десь на добу. Рис дуже сильно вбирає в себе вологу.

Це прямо якесь ШАМАНСТВО!!! :D А на світлі рис що, гірше вбирає вологу ?

А коли тиждень в рисі потримати, новий ЕМІ-фільтр не виросте?

На крайняк я б в сілікагель ту плату засунув, але не в рис не в гречку і не в сіль. Рис то хоч не зашкодить, а сіль - це взагалі брєд!!! Хтось бачив плату мобілки після купання в морі?

Опубліковано
Дякую Всім, тел. здано в ремонт......

Куди? І як результат?

Поки безрезультатно... Знайомий взявся...

Опубліковано

Ну в рис це щось новеньке )) А от телефон в якому всередині за сіллю нічього не видно приносили )

lutsk, знайомий де працює? Якщо він не майстер а так, любитель то думаю складний ремонт в цьому телефоні він не проведе. (Наприклад "бутерброд" перекатати ))

Офф

Andruha_gpz28 А хто викупив Акцент сервіс? чув що там хочуть зробити не тільки ремонт мобільних, а й іншої побут. техніки..

Казали що якась львівська фірма... Але то так, тільки чув..

Опубліковано

Та єдине що я знаю про Акцент, так це те, що він вже тепер КОНТАКТ, а не Акцент. :) А хто там і що викупив, фіг його знає, це питання не до мене. На форумі є люди, які мають безпосереднє відношення до цього сервісу, може щось розкажуть, якщо вважатимуть за доцільне.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
Andruha_gpz28 А хто викупив Акцент сервіс? чув що там хочуть зробити не тільки ремонт мобільних, а й іншої побут. техніки..

Казали що якась львівська фірма... Але то так, тільки чув..

Це не львівська фірма а російська, і викупили вони всю мережу АКЦЕНТ сервісів по Україні.

Опубліковано

В мене виникла така прикрість з мобільним (Nokia 6233) . В кишеню де він був потрапив розчин суміш для клейки пінопласту. Результат - стало погано чути. Мобільний почистив промив спиртом і все рівно спілкуватись майже неможливо. Куди краще віддати? І чи лікується це взагалі?

Опубліковано

Нокію в Контакт-сервіс. Волі 43. В телефонах лікується все. Це ж не людина. Що не лікується, те міняється повністю. Питання тільки в ціні. ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...