Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю таку цяцьку ASUS EN9600GT.При включенні мовчить.Живлення на GPU,памяті відсутнє.До мене хтось міняв ключі.Похоже,що мертві ШИМи(ніяких спроб запуститись).Куплю RT9607 14pin smd,APW7095 8 pin smd.Може в кого-небудь є таке добро,аналоги теж годяться(pin2pin).

Опубліковано
Маю таку цяцьку ASUS EN9600GT.При включенні мовчить.Живлення на GPU,памяті відсутнє.До мене хтось міняв ключі.Похоже,що мертві ШИМи(ніяких спроб запуститись).Куплю RT9607 14pin smd,APW7095 8 pin smd.Може в кого-небудь є таке добро,аналоги теж годяться(pin2pin).

Даташит на шими та осцилограф в руки і будеш знати достовірно чи працюють.

Опубліковано

Даташит на шими та осцилограф в руки і будеш знати достовірно чи працюють.

Кажу,що мовчать,ніяких двіженій.Нічого не гріється,не димить.
Опубліковано
А гарантія?

Ніби не стара моделька.

Купляв на аукціоні,ключі паяні.Ніяких гарантій.До речі,який нормальний опір GPU і пам яті в цих картах?Маю GPU 1 Ом,пам ять 58 Ом.

Вроді в нормі. На ШИМах ніякої генерації,мовчать.

Опубліковано
А гарантія?

Ніби не стара моделька.

Купляв на аукціоні,ключі паяні.Ніяких гарантій.До речі,який нормальний опір GPU і пам яті в цих картах?Маю GPU 1 Ом,пам ять 58 Ом.

Вроді в нормі. На ШИМах ніякої генерації,мовчать.

Нормальний опір для ядра і памяті.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...