Перейти до змісту

Домашній майонез


Rubak

Рекомендовані повідомлення

я роблю ось таким блендеромpost-7782-019212300 1288706235_thumb.jpg

на 250 - 300 г. олії одне яйце(білок з жовтком), трішки оцту, на смак сіль, перець. Все змішується на малій швидкості.

П.С. Яйця бажано домашні та свіжі, з них краще виходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 6 місяців потому...
  • Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

Ми магазинний майонез майже ніколи не купляємо, там одні стабілізатори((

Домашній блендером можна готувати який завгодно, а якщо ще додати часнику - виходить часничний соус ммм.. смакота

Єдиний мінус - довго не зберігається.

за морозиво дякую, треба буде спробувати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...