Перейти до змісту

Який провайдер краще Аверс чи Візор?

Рекомендовані повідомлення

От іще реальний скрін скачки.

В тебе закачка розбивається на багато частин. Спробуй поставити "відкривати 3 сесії на закачку", буде трохи швидше. На безпровідному неті така ж фігня, якщо ставити 10 сесій на закачку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь

andrjuxa2004 РО тиждень

Ось вам фото з договору з тарифами та швидкістю.

де там написано 512 КБ/сек??? Там вказано 512 Кбіт/сек. Як рахувать SunSeth пояснив вище...

От іще реальний скрін скачки. Доречі з аверсовского нета так мені і невдалось загрузити це фото.Чекав хвилин 10,невитримав :angry: Прийшлось знову під"єднати телефон з лайфом і за допомогою нього завантажувати це фото(однієї хвилини вистачило для цього)!

25,48+31,82=57,3 Кб/с 57,3x8=458,4 Кбіт/с

kmd колись висловив гарну думку про людей, які пишуть у цьому розділі без попереднього прочитання манів... знайду той пост - дам лінк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене Візор..скажу..чесно...що швидкість ніколи не відповідає тарифу...інтернету часто.. нема.. був би варіант то не користувався. Візором. краще ОГО мабуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ситуація та ж. :huh: ОГО! задорого, не буду використовувати його в повному обсязі на заплачені гроші. Як варіант Аверс або залишатися сидіти на Утелі.

дорого по сравнению с Утелом? где за 70 гривен 1 гиг траффика? :blink:

я лично предпочитаю заплатить 100 гривен и парить в районе ушей сколько скачал, сколько осталось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шура, весь прикол в тому, що я не качок. :) Поки ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...