Перейти до змісту

Яка зараз ситуація з щукою на Стиру?


polus

Рекомендовані повідомлення

Є інформація що щука на нересті (температурні показники теж сприяють цьому), скільки він буде тривати хз, потім ще щука перехворіє.

Одне можу сказати точно що післянерестовий жор почнеться не на самому Стирю, так як р. Стир не є нерестилищем, а більшість повернеться в Стир вже після жору .

В цьому році спостерігаеться гарний розлив, тому щуку тре шукати на старицях та мілководних розливах (нерестилищах), а таких стариць в нас по області вистачає.

Можна подивитись по попереднеій темі про спінінгові змагання, як себе поведе хижак вже в цю неділю (але поведінка риб в річці і ставу в основному відрізняеться), так що тре виїжати і пробувати зловити.

PS -сам спробую за тиждень або 2, там буде видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну раз зайшла мова то і я запитаю: Чи їздив хтось на білу рибу (карась, карп), куди зараз можна доїхати на авто, де дозволяють ловити, і скільки коштують квитки. Може хтось відкрив вже сезон, хотілось би почути відгуки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні зустрів друга, він проживає біля Стиру (тай родина внього рибацька) каже, що віднерестилась вже щука, в цю неділю можна спробувати покидати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...