Перейти до змісту

Всіх з днем гумору та сміху!!!


Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Я був пацтулам, як депутати на такий развод велися...

Перед початком другого пленарного засідання сесії Луцької міськради сьогодні, 1 квітня, окремі депутати опинилися під прицілом першоквітневого експерименту. Про це повідомляють «Волинські Новини».

Усі депутати виявилися жертвами класичного першоквітневого жарту «та у вас уся спина біла». Першим перевіряти, де саме замастив піджака, став представник фракції УНП, директор департаменту підприємництва міськради Олександр Козлюк.

Окрім того, «повелися» також соціаліст Микола Нікітюк та бютівець Сергій Григоренко.Найбільш ефектною виявилася реакція лідера фракції «НУ» Андрія Козюри та секретаря міськради Анатолія Бірюкова. Пан Бірюков узагалі наполовину зняв піджака, аби подивитися, наскільки «біла спина».

На жаль, не вдалося повністю переконати у правдивості жарту представника УНП Анатолія Бубенщикова.

Голова постійної депутатської комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Юрій Довгун, якого «підманули» на вході до сесійної зали, уже вийшов до холу, аби зняти піджак. Однак директор департаменту інформаційної політики Олександр Пирожик, який постраждав трохи раніше, попередив пана Довгуна, що це першоквітневий жарт.

Окрім того, журналістську ініціативу підтримав заступник міського голови Анатолій Пархом’юк, який також почав жартувати з депутатів. Прикметно, що власне пана Пархом’юка переконати у «білості спини» не вдалося.

http://www.volynnews.com/news/unofficially/6090/

всіх зі святом!)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с праздником :Д вон администрация Бора прикололась, сайт на белорусский перевели))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...