Zheny@ Опубліковано 31 Березня, 2009 в 20:37 Поділитися #1 Опубліковано 31 Березня, 2009 в 20:37 Я от якось згадав, впевнений, що і хтось ще згадає. І так.. від особи жіночого роду: " Ночь была лунявая-лунявая, По небу звёзды понаштырканыА я сижу у распростёртого окнаи губы напомадываю..Гляжу - идёт милой, с соплёй под носойС сигаретой на губеИ говорит он мне - Не хотиццо ли пройтиццоТам, где мельниццо вертиццоГде хвонтаны шпиндиляют,Лепестричество сияет- Тю, не хотю..- не хотиццо, как хотиццоЯ и сам могу пройтиццо..Руки в бруки он запёрИ на мельниццу попёр!" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 12:12 Поділитися #2 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 12:12 Котик - муркотик напісяв у ботик.Мама котика сварила,мама котика набила.Котик тихо прошипів:"Дуже пісяти хотів!" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nick Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 14:01 Поділитися #3 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 14:01 Йде по лісі Лев,Лютий, аж сичитьГлядь а під кущемП’яний заєць спить.Він підняв його за вухаДо очей підніс"-Де ти встигло нализатись,Щоб тебе взяв біс".Стрепенувся п’яний заєць,І таке сказав:"-Що старий, по морді хочеш,Положи де взяв." Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yaros Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 14:43 Поділитися #4 Опубліковано 1 Квітня, 2009 в 14:43 Йде по лісі Лев,Лютий, аж сичитьГлядь а під кущемП’яний заєць спить.Він підняв його за вухаДо очей підніс"-Де ти встигло нализатись,Щоб тебе взяв біс".Стрепенувся п’яний заєць,І таке сказав:"-Що старий, по морді хочеш,Положи де взяв."на скільки я пам'ятаю, це Павло Глазовий Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.